Vitamine inainte si in primele luni de sarcina

Vitamine inainte si in primele luni de sarcina | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

La prima sarcina am luat prenatal din a doua saptamana de sarcina si copilul a fost f.mare ,am nascut inainte de termen si acum nu stiu ce sa fac.Oare este bine sa iau vitamine inainte de conceptie sau doar acid folic avand in vedere varsta de 34 de ani.Eu as prefera sa iau prenatal decat acid folic...

Va pup,

Gabi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

La FIV ti-a recomandat pre-natale?
Ce ai luat in timpul sarcinii?
Cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mie mi-a zis sa nu iau nimic altceva decat acid folic pana raman insarcinata si pe urma mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Gabi mie mi-a spus dr. sa iau doar acid folic in rest nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Mie mia spus sa iau acid folic pana raman cu

In plus mai iau si o lingura de polen pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Chiar asa se cere la farmacie, acid folic, sau se gaseste in compozitia altor vitamine si cat se ia pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Speranta chiar asa ceri la farmacie: Acid folic, costa 7.000 lei/30 drajeuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am si eu o intrebare apropos de acid folic. In farmacie nu am gasit decat pastile de 5 mg, ori eu stiu ca doza zilnica este de o,4 mg. Iar in prospect nu se fac referiri explicite la doza necesara in sarcina. Voi cat luati pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Si eu am gasit tot de 5mg si dr mi-a spus sa iau 2 pe zi, dar sa nu le iau seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mie doctora mi-a prescris prenatal, care contine acid folic. Plus am o anemie,si iau si vitamine Maltofer, care contin fier si acid folic,special pentru femei insarcinate. Cam atat.

alinkav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pentru Ileana,

Eu nu am luat inainte de prima sarcina nimic pt ca Ancar nu recomanda asa ceva.De la 3 saptamani ma simteam rau si am luat prenatal de capul meu si nu a fost bine pt ca bb s-a dezvoltat prea tare.La toate eco avea 2 saptamani in plus la toate dimensiunile organelor interne si chiar greutate si lungime.La 7 luni avea 2800g si 50 cm.Ancar abia la 8 saptamani mi-a recomandat prenatal.acum as lua acid folic tot de capul meu pt ca el nu iti recomanda nimic.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput