Bebelusi de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 8
Tonnia spune:
Am pus poze noi in adresa comuna. Uitati-va ce baiat expresiv am!
N-am timp de nimic. Treaba asta cu supa zilnica ma innebuneste. Cred ca o sa clachez si o sa trec pe borcanase.
roxi23 spune:
TONNIA, m-as uita sa-ti vad puiutzul, dar nu stiu ce e aia pagina comuna...ca sunt venita cu pluta ...sau ca m-am inscris de vreo 2 zile doar...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
irina81 spune:
Salutare!
Noi am fost in plimbare prin parc si la terasa,iar acum suntem in
vizita.
Vera,m-ai uns la inima ca ti-ai adus aminte de degetelul meu.Este mult mai bine,o sa mai treaca ceva timp pana isi revine complet tendonul,semne nu cred ca raman si sper sa-l pot folosi ca inainte.Oricum ca nou nu o sa mai fie(nici eu nu mai sunt k noua
)
Ioana,NU carne si galbenus in aceeasi zi,este greu pt digestie.
Am o mare rugaminte mare la Ioana sau Irina-as vrea si eu un dvd prin posta daca nu e deranjul prea mare.Promit ca fac cinste cu o plimbare la mare.
Distractie placuta fetelor care merg la munte si celor care merg in parc!!!
Tonia,intru si eu acum sa vad pozele si ma intorc!
Roxi,adresa comuna este pe yahoo mail unde te inscrii cu userul septoct2005.Parola o vei primi de la una dintre noi,dar mai intai activeaza-ti mesajele private.(vezi meniul din partea de sus stanga a paginii)

Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
irina81 spune:
Tonia,l-am admirat pe Dinu si imi place poza in care "se ascunde" dupa gluga pulovarasului.![]()
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Antoanela23 spune:
Buna seara buburuzelor,
Mifloricico, mersi frumos de urari,
.
Distractie placuta la intalneala fetelor.
La Multi Ani! sarbatoritilor zilei.
Ma duc sa pap, mai vorbim, pupici la fete si bebici,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Ce frumooooos a fooooooost! Toti bebelusii au fost super dragalasi
. O sa pun si eu pozele facute in albumul comun, dar nu chiar azi.
Nu mi-am luat tzoale si incaltzari, deci miine la servici nu stiu cu ce ma duc
. In schimb ne-am oprit in media galaxy si i s-a "agatat" sotului de mina un home cinema. V-am mai spus cit de econom este
, acum doar arata inca o data ca nu sint vorbe in vint. De miine la servici, nu stiu ce o sa fac si daca o sa am timp de forum, sper macar calculator sa am
. Sa va ginditi la mine sa nu clachez si dupa 2 ore sa fug acasa
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
moki spune:
Si noua ne-a placut taaaaaaaaaare mult in parc!!Mai grav a fost ca am adormit in caruciorul lui Matei al Ruxandrei,dar am trecut noi si peste asta.
Si am uitat sa spun,Mario e pregatit de mers la mare dupa cum s-a bronzat!![]()
Ioana,asteptam pozele!
Cand ai vreme,of course!
Bafta maine!!!!!Te cred ca ti-e greu,si eu ma voi intoarce in mai la munci si ma gandesc cu groazaaaaaa!
Nu te-am intrebat,te intorci pentru 6 ore pe zi?
Hai pupici!
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
Ioana75 spune:
Laura, l-am intrebat pe sef pe e-mail daca o sa pot sa lucrez 6 ore, si a zis ca nu prea, cel mult 6 la servici si 2 acasa. Asta pt ca mi-a plecat colegul de birou la alta firma, daca eram 2 cred ca puteam sa stau doar 6 ore.
irina de la mare, te rog mult aminteste-mi peste vreo 2 zile de dvd.
roxi, da un mail la adresa comuna, si iti trimit parola inapoi!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)