Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 4

PamELLA spune:
Mirela 1,le-am trecut pe amandoua!!
iepumic,si noi te salutam si iti dorim burtica magica
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
O saptamana excelenta va urez,plina de vesti bune!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

alexia28 spune:
Neata,
Va doresc o saptamana excelenta si numai cu vesti.Deja am vazut ca a inceput cu vesti bune, Marair- aspiranta de la Paciente Dl Tutunaru esre graviduta, Felicitari
Pamelluto, ce activa esti

mcrissa spune:
Buna fetelor!
Pentru saptamana aceasta va urez succese nebanuite!
Sper sa auzim muuuuuulte vesti minunate.-ici pe burtici ca sa creasca mai repede.
Mcrissa

PamELLA spune:
alexia28,tu nu ne dai o veste buna????
FELICITARI PT MARAIR!!

PamELLA spune:
Fetelor,aveti idee daca exista vreun test care sa dea rezultat in ziua 18??ozone ar putea arata de pe acum?? a 5-a zi de la contact

alexia28 spune:
Ba da PamELLA, iti dau o veste buna....sotul meu are spermograma buuuuna. Deci este un motiv de bucurie....am scapat de un stres. Alta veste...deocamdata nu...e prea devreme. Poate diseara dupa ce iau rezultatul analizelor de col.
Stai linistita, nu exista test de sarcina pe care sa-l faci asa repede sau cel putin eu nu stiu sa existe....cel mai sigur este un test de sange dar nu stiu care este minim de zile.

Tabitha spune:
Bianca, Liana: sunt aici, va urmaresc din umbra, atata vreme cat nu am noutati. Astept sa vina rushii sa vedem care este situatia. Ori AC / tratament naturist, ori stimulare.
Va pup si va dau din optimismul meu la toate.

bubuleana spune:
Pami: un sfat: nu te mai gandi, nu te mai stresa, fii linistita si asteapta Z28... stiu ca e greu dar incearca... nu ai ce test sa faci acum... poate doar ala de sange iar ozone cam din Z20... tin pumnii!
Tabi:
bubuleana