Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 3

geo_ionita spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI ( KIM SI ADAR): copii sanatosi si voiosi!
Ptr. Laurei Ioana : condoleante, e groaznic ce i s-a intamplat. Suntem alaturi de ea si ne rugam sa treaca peste aceasta durere cat mai repede!
PamELLA: prenumele meu este Georgiana
O seara buna!

Bianca B spune:
Nu pot sa scriu mesaje, nu merge si gata, imi vine sa dar am dat o groazza de bani pe el si nu ma lasa inima
dar macar pot sa va citesc imi vine sa-mi smulg parul ca nu pot sa particip si eu la asa PETRECERE
HAI SI IO ce daca nu ma vede nimenea, asa ca pot face si
daca e interesat sotul elisei
Bianca

PamELLA spune:
Buna ,fetelor!!
Am vazut ca v-ati cam distrat as-noapte sper ca n-ati baut prea mult si ca mi-ati pastrat si mie o felie de tort!
geo ionita si Bianca B multumesc pt prenume,astept si celelalte fete!
Va pup,duminica placuta!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Liana30 spune:
Pamellaaaaaaaaaa..ce tort??????io ti'am oprit castraveti..castraveti
de'aia bunii cum numai io stiu sa'i fac..miamm.miammm
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Liana in otet????
Ziua 17,ma dor sanii si am pofta de castraveti in otet!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

felicia_ spune:
Buna fetelor! Vad ca v-ati distrat, nu gluma! Eu n-am mai intrat pe net zilele aste, asa ca am ratat cheful! Data viitoare sper sa fiu pe faza!
Eu sunt cam suparata, ca am facut stimulare cu puregon, am dat o multime de bani, si am obtinut... un folicul bun...Stiam ca e mai puternic, se pare ca al meu corp nu reactioneaza prea bine... E adevarat ca e folicul mare, de 23 mm in z 13, endo fiind de 10 mm.Oricum, speram sa fie mai multi... De aceea am hotarat ( de comun acord cu dr, sa fac deseara pregnyl, dar sa renunt la IA, sa acasa, naturel! Voi ce parere aveti: daca fac deseara pregnyl, facem
maine dim sau seara? ( dr a zis luni seara, si in urmatotrele. )
Pupici!
Poze1Poze2

iepumic spune:
Nu v-am mai salutat demult, fetelor, dar in seara asta simt nevoia sa va urez: O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE BURTICI SANATOASE, MARI SI CU BEBEI IN ELE.
Iepumic

Mirela_1 spune:
Buna Pamella.
Am 2 prenume: Carmen si Mirela. E la alegere, dar sa stii ca raspund doar la Mirela. Daca ma striga cineva Carmen intorc si eu capu' s-o vad pe aia.
Pupici aspirantelor.
Mirela