Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 14

mcrissa spune:
La Multi Ani ANCA!!!
La Multi Ani ADELA!!!
...scuze pentru intarziere.
sa vi se implineasca toate dorintele si sa deveniti in curand mamici!
bubuleana eu sunt in ziua 36 (din maxim 40).daca nu imi vine pe 10 fac un test pe 11.dar cred ca rushii sunt aproape.ma cam doare burta de aseara.dupa ce-mi vine voi incepe tratamentul dat de dr ,apoi o sa-mi vina la 27-28 de zile si asteptarea va fii mai scurta.
Mcrissa

bubulina1 spune:
La multi ani Anca!
Fie ca toate dorintele sa ti se implineasca!
Kitta, iti tinem pumnii, sa fie cu okisori
Shehe, bine ai revenit!
Speranta moare ultima!

bubuleana spune:
PamELLA: n-ai avut rabdare! Eu zic sa mai astepti macar pana-n Z24 ca sa repeti testul
desi daca spui ca ti-a iesit a doua liniuta asa repede eu inclin sa cred ca esti cu burtikutza
insa ca sa fii sigura fa testul de sange!!!
carmencyta: iarta-ma dragutza, am uitat, de ce te duci azi la dr??
mcrissa: iti tin pumnii iubita! sa nu vina rushii!!
bubuleana

gogosar spune:
LA MULTI ANI ANCA WISH.Sa fii sanatoasa fata frumoasa si sa realizezi ceea ce ti-ai propus in viata.
TE PUP DULCE, DULCE.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

alexia28 spune:
Neata fetelor,
La multi ani AncaWsi Adela sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si sa vi se implineasca dorinta de a deveni mamici.
PamELLA, eu iti tin pumnii sa fiedar te rog frumos nu te mai stresa ca nu face bine acolo in burtica, este devreme, mai asteapta putin si faci un test de sange
Mcrissa, tinem pumnii sa nu vina uratii
Bubulina, ti-am trimis PM. Scuze pt intarziere

carmencyta spune:
BUBULEANA:ma duc la un control.poate ma trimite la niste analize.vreau sa-mi rezolv cu ciclu ca e lung si neregulat si sa mai aud si parerea altui medic.

PamELLA spune:
alexia28,bubuleana,marinar sper si eu sa fie ,dar nu vreau sa imi fac sperante pana nu stiu sigur!!am sa repet testul,iar pentru cel de sange trebuie sa imi fac mult curaj pt ca eu am o fobie legata de analizele medicale
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
carmencyta: da, ar cam trebui sa te trimita sa faci niste analize hormonale daca ai ciclu lung si neregulat! mult succes!
bubuleana