Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 13

iepumic spune:
bubuleana, multumesc de info. Asa stiam si eu, in cel mai rau caz se face cel mult anestezie locala la cauterizare. Eu am mare incredere in medicul meu, adica chiar vreau sa merg pe mana lui in aceasta problema, dar chestia cu anestezia....nu-mi place. Mamei i-a facut tot el un chiuretaj biopsic acum 3 ani si tot cu anestezie generala. Dar poate acolo se mai justifica, in cazul meu insa...el sustine ca lucreaza mai bine cand pacientul e adormit.
alionushca,suntem in aceeasi barca. Iti tin pumnii!! Curaj!
Iepumic

Anca Wish spune:
Multumesc frumos, dragelor. Sa va dea Dumnezeu si voua aceleasi lucruri.
Sherezada, imi pare bine sa te revad.
anca...SIGUR intr-o zi

adela achim spune:
Buna fetele!Multumesd mult pentru urari....
Ancala multi ani,multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti mai mult...
ADELA

bubuleana spune:
dragelor, ce cautati pe pag a 2-a???
eu tot nu inteleg: ce e cu linistea asta pe forum???
mai bine ma duc la culcarica
pupici la fete dragi si optimiste
bubuleana

carmencyta spune:
buna dimineata,fetelor!
raportez z19.
azi merg la medic si cam am emotii.ma tem sa nu zica ca sunt nebuna.

florypop spune:
La Multi Ani Anca
.
Sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu ceea ce iti doresti tu cel mai mult.
Pupici,
Flory 28+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Tmihaela spune:
Ancuta LA MULTI ANI .Fetelor eu nu am mai intrat de citeva zile pe aici din cauza ca am avut de lucru foarte mult si la servici si acasa.Asa ca sincer nu am mai fost buna de nimic.Shehe ma bucur tare mult sa te revad si sa stii ca iti urez multa putere de a trece peste toate.Laurici ce vesti ai in legatura cu tatal tau,sper sa fie bune?
ici pentru toate fetele
Mihaela

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
LA MULTI ANI ANCA SI ADELA!! sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!!
Eu,ziua 21,am facut un test ozone care a aratat dupa aproximativ 5 min o a 2-a liniuta foarte subtire si slab conturata!liniuta e exact la jumatate din distanta dintre prima liniuta si capatul suprafetei de razultat.nu stiu ce sa cred,am sa mai fac unul azi!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"