Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 10

alionushca spune:
Bubulina , m-am cascat sa-ti spun de toxoplasmoza - acum tu trebuie doar sa te feresti si atit - majoritatea cred ca toxo se ia doar de la motan, adica din excrementele lui si daca are cineva grija de el - e totul bine. Nu-i asa - am citi pe forum ca unele fete au mincat la restaurant carne care era mai putin preparata si au luat toxo, si sfaturile sunt cam acestea - in timpul sarcinii, cred si inainte, nu trebuie de mincat mici, cirnaciori, pentru ca nu sunt copti foarte bine, orice produs din carne care nu este preparat bine, plus maioneza, etc. - inca nu m-am documentat bine cu toxo, dar acestea din ce am citit din fuga - stau si visez ca asta nu o sa mi se intimple, aha - ca si cu CMV sau hlamidid, chiar o brinza le-am inhatat pe amindoua si pina ce doar pe una am dat-o
Aliona

bubuleana spune:
aliona: stii le ce ma gandeam eu? pana acum nu m-am protejay deloc de toxo si am manact si mici, si carnaciori, si maioneza, si carne prost pregatita la restaurant, si fructe, legume nespalate si nu am luat-o niciodata ... crezi ca atunci cand voi fi gravii voi avea sanse s-o iau???
fata draga, poate avem un sistem imunitar foarte bun si nu se poate prinde de noi asa usor
Dar la tine, care e acum problema: chlamidia sau CMV??
bubuleana

marinar spune:
Pup toate fetele
Bubuleano sa dea DD sa fie bine.
Mai fetelor, aseara am avut niste intepaturi la ovarul drept. Azi sunt in ziua 12 de la CM. Oare sa fi fost ovulatia??? La test nu mi-au iesit 2 liniutze. Voi ce credeti???
marina
pozici

bubuleana spune:
da marinar
mai incearca un test
intepaturile sunt semne ca se apropie ovulatia
bubuleana

marinar spune:
Liana, Bubu
Deci daca astea sunt semne ca se apropie ovulatia... e bine. O sa mai fac test dar stiu ca astea nu se pozitiveaza decat in ziua cu pricina.
Oricum mai fac.
marina
pozici

marinar spune:
Mai Liana, fata draga, nu inca. S-a mai modificat cate ceva dar nu asa cum ar trebui. Oricum mai e timp.
Rau e ca nu trebuie sa bei apa cu destul timp inainte de a face testul, iar eu nu pot sa stau fara lichide mai mult de juma de ora.
Eeeeeee cum o vrea DD.
marina
pozici