Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 9

Liana30 spune:
nu am mamaaa..da o gasesti la "mamaici din nou aspirante"..si ete ca sa te ajut..o strig...si io...
asiiiiii
asiiiii
asiiii
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
fetelor, iar am mare nevoie de voi!!!!
am primit acum rezultatele analizelor:
veste super bunaaaa: Chlamydia IgA, IgG = NEGATIV!!!! URAAAAAAA!!
celelalte vesti nu stiu daca sunt asa bune:
toxoplasma:
IgG 0,1 (negativ)
IgM 0,122 (negativ)
e bine sa fie ambele negative???
CMV IgG, CMV IgM >250 UI/ml (negativ<15; pozitiv>=15) - asta ma ingrijoreaza rau de tot ma puteti ajuta??? ce inseamna??? e de rau,nu-i asa???
IMUNOLOGIE, MEIA, Axsym Abbott 0,152 (megativ) asta ce mai e??????
Rubella:
IgG 50,5 (pozitiv)
IgM 0,095 (negativ)
e bine????
fetelor, ajutati-ma, spuneti-mi si mie daca trebuie sa ma ingrijorez pentru ceva??
va pup si va iubesc mult!!!
bubuleana

alionushca spune:
Bubuleana pai e asa
1. La Rubeola e cit se poate de bine - adica ai avut cind erai micuta si acum ai doar anticorpi, e super, in timpul sarcinii nici o grija cu rubeola nu o sa ai
2. La toxoplasmosa - e bine cu nu ai toxo, dar ar fi fost bine sa ai anticorpi, asta inseamna ca ne pazim draga mea ca la mine tot ambele sunt pozitive, ne pazim tare - asa ca sa fim atente la ce mincam si pe ce punem mina, nu stiu cum tu da eu am motan si mii frica dar sper sa fie bine
3. La CMV - poate iti spun si celelate fete opinia si sper sa gresesc eu - ai capata CMV de curind, pentru ca dupa cite vad nu ai date la IgG, si in 3-6 saptamini IgM trece in IgG si vei avea si anticorpi in viitor, asta inseamna ca trebuie de lucrat la imunitate - mie dupa cite stii miau dat imunostimulante, da nu ma intreba daca am inceput sa le iau . Eu cum caut optimism peste tot ma bucur pe mine cu una - ca am CMV inainte de sarcina, pentru ca daca pentru prima data il prinzi in timpul sarcini e mult mai rau, dar asa riscul infectarii copilului este de 1-3%. Of numai eu stiu cit am cautat informatie pe Google despre CMV, am gasit si informatia ca cele cu CMV trebuie sa faca tratament cu imunostimulatorii de trei ori in timpul sarcinii. Da eu cer scuze Bubuleano daca ti-am spus ceva gresit si te-am intrista - sa stii ca nu am avut aceasta intentie - si sper ca am spus eu prostii.
Aliona

bubuleana spune:
[black]aliona:[/black] esti atat de scumpa si de dulce! eu nu mai am pisica si nici un alt animalutz in casa (in afara de sotu meu )
iti multumesc din suflet pentru raspunsuri
bubuleana

michelle7 spune:
bubuleana 80% din populatia SUA are Citomegalovirus. bucura-te ca l-ai luat inainte de sarcina. daca CMV se dobandeste in sarcina 15% din copii au probeme din care 1 % probleme grave ( multi se nasc fara auz) .medicul de aici mi-a spus ca CMV nu ma afecteaza cu nimic si sa nu ma stresez.
cu toate ca 1-3% dintre copiii ar putea avea ceva pb din cauza CMV-ului dinainte de sarcina al mamei, nu s-au intalnit insa probleme serioase de sanatate la categoria asta

bubuleana spune:
michelle: ah! ma simt mult mai bine! mersi din suflet!
fetelor, acum, uitandu-ma mai bine pe foaia de analize am inceput sa cred altceva (a venit pe fac si nu e fff inteligibil)
deci in josul primei pagini apare la rezultat ">250 UI/ml" ,a dica pozitiv intre CMV IgG si CMV IgM si dupa aceea imediat pe pag a 2-a apare un rezultat 0,152 (negativ) dar nu stiu la ce anliza se refera si inclin sa cred ca e vorba de CMV IgM... asta ar fi foarte bine, nu-i asa???
si cu toxoplasma ce ma fac daca nu am anticorpi??? doar sa ma feresc??
bubuleana

Liana30 spune:
sa te feresti bubuleanoooo sa te feresti!!!! ca io sunt sigura ca tu nu vazusi..bine..fatoooo..sau aia iti trimisara faxu pe invers....ia sa vezi tu!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

alionushca spune:
Vezi Bubuleano poate mai ceri sa-ti trimita un fax, nu de alta da sa fii sigura cu totul
Da pe deoparte si eu parca ma gindesc ca ai dreptate, pentru ca in mod normal trebuia sa-ti spuna si care este IgG, iar la tine in date era inclus doar IgM, iar celalat nimic, sper sa fie bine - da ia mai cere un fax sa te convingi
Aliona

alionushca spune:
Michelle7mai linistit putin cu CMV, eu de cind am primit analizele caut cu luminarea ziua intreaga argumente de genul,, nu-i asa de fioros luul cum is dintii lui,,.
Si mie prietena mea, medic proaspat, mi-a spus ca avind CMV trebuie sa fim linistiti ca elefantul dupa baie, sa nu ne stresam, sa avem grija de sanatatea noastra in general, deoarece virusul asta ii cam timpit - cum vede ca tii rau hop si el - ,,unde-i rau hop si eu,,
Aliona