Ce telefon aveti?
Raspunsuri - Pagina 12
sissica spune:
CU PRIETENII SI FAMILIA VORBESC TOATA ZIUA PE MESS,CAND TRE SA SUN SUN DE PE SKYPE,SAU DE PE FIX,
vreau si eu un
aura_m spune:
Sonny ericsson W800i-cadou de la fratele meu, dar aici trebuie sa-l schimb ca nu functioneaza, doar primesc mesaje.
AURA
gabriela_tutuianu spune:
folosesc mai multe telefoane in functie de cum se termina bateria si am incarcator sau nu . vorbesc mult la telefon si intotdeauna agenda este in telefon , asa ca doar schimb carteluta si gata . am un samsung duos - slide - dual sim - pe asta il am tot timpul si desi folosesc 2 simuri este cel care are cea mai buna baterie . mai fac schimb cu sotul meu cand si cand - el tot samsung dual are , dar cel lung . este ziua lui saptamana viitoare si poate ii iau un samsung dual touch screen - insa nu prea ii place .
un am nokia 7380 - cred - acela auriu subtire - si i se termina bateria intr-o zi sau mai putin ptr ca vorbesc mult la el . este un model deosebit dar au gresit cu bateria - foarte subtire si nu rezzista .
am un lg shine care ma multumeste - nu poate foarte multe dar este ok bateria .
asta le folosesc zilnic . imi plac telefoanele si daca vad unul nou care-mi place il iau . cam scump hobby , dar asta este .
gabriela_tutuianu spune:
de cand am scris subiectul a mai trecut ceva timp . inca nu m-am hotarat care e cel mai bun . in curand , poate .