FIV - 68
Raspunsuri - Pagina 14
andicu spune:
Mirela, multumesc!
Cristinici , am inceput de aseara AC.
Mirga, o sa fie bine! nu-ti mai face atatea griji! poate de data asta sunt semne bune! incearca sa stai linistita si poate scapi si de disconfortul acela.
Maamaaa
, saptamana viitoare imi trebuie nervi de otel ca sa va tin pumnii si tie,Mirga si Ginei!

Andreea.Pozele mele
saftoiu_gina spune:
Mirga si eu am avut dureri in zi de ciclu dar am luat no-spa si scopantil si au trecut .Mie m-i s-a spus sa iau la orice durere mica de burta .
Monica - Elena, am stranutat f. mult, nu aveam incotro,fie ce-o fi acum.
Andicu ce te faci ca nu mai am nici eu rabdare ,pana joi ,mult mai e.

Mirga spune:
Fetelor, mai stie cineva ceva de Victoria?
Gina mie mi-a zis sa iau doar daca e nevoie, dar nu la orice durere, asa ca nu am luat nimic.
Bety ce mai faci?
Mai fetelor, de le o zi (cam asa) dupa ce am facut Pregnylul ma dor sinii de numa'. Am zis ca poate o sa treaca, dar nici vorba. A mai patit cineva asa ceva?
Pupici si multa bafta.
Mirga
saftoiu_gina spune:
Buna dimineata .
Mirga si eu am avut insomnii , ma plimbam noaptea prin casa , trebuia sa schimb patul ca sa ma mai i-a somnul ,acum chipurile de 2 nopti dorm si eu bine.
Fetelor va doresc un wek. placut si frumos .

Moniland spune:
Gina, ma bucur sa aud ca te simiti bine. Lasa testul pana pe 13, va fi ziua ta norocoasa.![]()
Andicu, super daca esti multumita de medic si de ce ai gasit acolo. Am o intrebare: acolo inhibarea hormonala se face doar cu AC? Pentru ca aici toate facem inhibarea cu diphereline. Sau probabil AC care ti l-a prescris este altfel decat AC cu care suntem noi obisnuite.
Mirga, a venit?, n-a venit? Tin pumnii sa nu vina.

Monica
saftoiu_gina spune:
Monica e foarte mult pana pe 13 .Incerc dar cred ca nu rezist .Cu psihicul stau bine momentan ,m-am cam calit ,cand ai multe incercari esuate aproape ca nu mai astepti nimic bun.

Mirga spune:
Buna fetelor.
Nu, Moniland, n-au venit rusii si nici nu o sa mai vina inca mult timp de acum incolo (sper, si sint destul de convinsa de asta).
Gina lasa testul si bucura-te de perioada asta de incertitudine, are si ea partile ei frumoase.
Va doresc tuturor un we. placut.
Pupici si multa bafta.
Mirga
andicu spune:
'Neata dragelor!
Moni,se pare ca la ei inhibarea se face numai cu AC. Mie mi-a dat Lindynette. Nu stiu exact ce contine, ca scrie in ungureste si pe net n-am gasit info decat in limbi slave.Din cate am vazut eu si la celelalte fete de la subiectul "Szeged", toate au primit AC ptr inhibare; dar nu toate aceleasi AC. Probabil ca exista o logica in asta.
Tu cum mai stai?
Va
pe toate si va urez un we frumos, chiar daca e urat si innorat afara!![]()
Andreea.Pozele mele
Liana30 spune:

sa va anunt ca sunt tot asa..cu pumnii stransiii..stransii!!!!rau da'tot!!![]()
aaaa 13 si 16 vo fi cele mai nororcoase zile de luna asta...
"Nimic nu-i imposibil!"