Kim are nevoie de rugaciunile noastre

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ii tin pumnii sa-si revina repede si sa se bucure de bebelina ei dulce !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Kim scumpo, ma rog la Dumnezeu sa fii bine si sa te intorci acasa sanatoasa impreuna cu fetita ta minunata, pe care ti-ai dorit-o atat de mult. Iti tin pumnii, sa fii curajoasa, ca o sa te faci repede bine si totul o sa fie ok.

PS: Cu regret raman la parerea mea, ca multi medici sunt niste criminali, atat in Romania cat si in alte parti ale lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu mc beal.... asa ceva nu trebuia sa se intimple...trebuia din start facuta cezariana. Au riscat si acum le e frica sa nu fie dati in judecata si nu mai stiu ce sa faca....

Deci ei i-a pus acel balon luni seara care i-a facut contrcatii, marti s-a dus la spital....a ajuns la 10 cm dilatatie, deja se vedea capul fetitei si i-a facut si peridurala si de la efort...a explodat chistul ala////care inca nu stiu exact de ce natura era....iar ea saracuta a avut o durere cumplita pe care s-au mirat dr cum de a simtit-o. Atunci, la 4 dimineata au bagat-o in cezariana....si a fost cum a fost ....cu tensiunea si respiratia. Nici nu vreau sa imi imaginez. Ea este oricum o curajoasa, nu o intereseaza de ea,fetita...tot timpul vrea sa i-o aduca. Problema e acum cu retentia de apa...e tare umflata...daca nu incepe sa elimine...o sa intervina ...
Eu insa cred ca totul va fi bine...D-zeu e sus si o iubeste pentru ca e prea buna....si Alicia are nevoie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sade-a Dumnezeu sa isi revina repede si sa mearga acasa impreuna cu micuta mult iubita!

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Refacere rapida Kim si sa vii acasa in curand,sanatoasa si frumoasa alaturi de Alicia si Cristi!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Felicitari pentru bebelusa cea frumoasa!!!

Multa sanatate Kim !!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

bianca, acum am aflat si eu de sora ta, nu stiam ca urmmeaza sa nasca si ca e membra a DC.
imi pare rau de momeentele pin care a trecut si inca mai trece, sper din suflet ca totul sa fie bine! Multa sanatate ei si Aliciei, e o puiutza mica si scumpa!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

refcere rpid Kim, sntte si mult curj!i incredere in Dumnezeu!
s-ti trisc bebelin si s v bucurti de e.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Bianca, Aida, si eu o cunosc pe Kim, ne-am intalnit in sfarsit la Montreal, cand eu am fost in Canada, in vizita la sotul meu, anul trecut( doar prieten atunci)E o scumpa , frumosa, finutza,desteapta,o prezenta cu totul speciala, ne-a incantat pe toti( eram cateva persoane), am descoperit ca se cunosteau si cu prietenul sotului meu... Cristi de asemenea a fost tare dragutza dar cu Kimutza am petrecut o zi intreaga, am fost la Mont Royal, ne dorisem foarte mult sa ne intalnim, ne-am cunoscut aici, pe forum...
De cand am aflat de chist si am vazut ca nu prea mai primim vesti am fost tare ingrijorata...

Daca nu uitati, va rog mult transmiteti-i toate urarile bune din partea mea si a sotului meu, suntem alaturi de ea si de fetitza scumpa , care vad seamana cu ea atat de bine....Mult curaj lui Cristi si sa se termine cu bine totul!!!

Bianca, multa putere intregii familii, ma bucur mult ca vestile sunt mai bune!!!

Doamne-ajuta!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

arinna...stiu de intilnirea voastra...asa e ... e o prezenta deosebita....si de aceea eu cred ca D--zeu o iubeste si o va salva...Au scos-o de pe morfina....a facut si citiva pasi am inteles, a stat in fotoliu si a mincat putin. Eu cred ca merge spre bine...ea e foarte curajoasa si optimista. Printesa noastra am inteles ca deja e smecheruta...cum o lasi din brate cum tipa...mai revin cu vesti!

Mergi la inceput