Clubul optimistelor (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Stralucitoareo! Se vede bine!
Vecina sa stapanesti sanatoasa achizitiile! Si distractie placuta cu musafirii!
Dana....nu ai de ce sa multumesti! O fac cu mare placere! Sper sa te si ajut!

quote:
Originally posted by adinell

Stati sa va anunt si pe voi: am efect glow!!! Nu se prea vede dar da bine, nu???
No, cine mai e ca mine??? Ce mandra mi-s!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

adinell,.....se vede, se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Impart zambete in stanga si-n dreapta, multumita de efctul glow... multumesc ca v-ati uitat si voi la el... ca sa imi hranesc orgoliul si mai mult...

Gata cu mandria, ma opresc aici!!! Avem si alte lucruri mai importante, nu??? Apropo, sper ca pot sa mai mi-l schimb vreodata acest efect glow!!!

Adinella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Adriana poti sa ti-l schimbi cand mai aduni puncte :)

Pupici fetelor, se vede treaba ca si voi ati fost cam ocupate in week-end :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Adinela ,hai sa te admir si aici! Moamaaa,ce superba esti cu frumosul tau glow albastru!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Daniela, hai ca m-am prapadit de ras... merci ca m-ai admirat si la sectiunea asta!!!
Bai fetelor, dar voi sunteti alaturi de mine si la bine si la greu, nu e de glumit cu voi!!!
Va pup, si va doresc la toate o seara placuta !

Adinella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bau!
Bai ce-mi place de voi ca va gasesc numai pe prima pagina...
Ei! (fii atenta Dana ca o dau pe olteneste)Io fusai la tara si alergai dupa Stefania de nu mai pot.De la 5 pana la 8 cand am plecat, nu i-au stat picioarele o clipita.Si nici mie, ca deh!
Da acu' doarme de vreo juma' de ora.
Sunule sa-l stapanesti sanatoasa.Io auzisem ca e vorba de cativa ani.Da' n-as avea curaj sa-mi fac.Felicitari curajoaso!
Vad ca vorbiti pe aci de ridicarea sanilor.Io as ridica da' n-am ce...Sunt mai mici decat inainte de nastere.Io port buretzei.Ce-mi plcea si mie de ei cand eram gravida...Da' s-au dus...Aia e...
Adinella, sa stapanesti glow-ul sanatoasa.Io mi-am luat rosu.Sic!
Addinel, pupicu tau imi aduce aminte de al meu sotz care e super pretentios.Pana sa-si ia o bluza, ii scoate aia jumatate de raft sa se poata hotari.Cateodata mi-e si jena...Da le lasa si bacsis pe masura asa ca stiu ca nu ne injura asa tare
Si cu pacalelile, ce facuratzi?Io-i pusai putzina sare in cafea.(bine, putzin mai multa)
Si la tara am pus apa intr-o sticla de Hanu' Ars si i-am servit pe tata si pe cumnatul meu.
Plus ca azi dimineatza am sunat-o pe sor'mea si i-am zis ca mi-am rupt mana
pana acu nu mi-am luat-o dar nu a trecut inca ziua
Pup ca ma duc si pe la oltencele mele sa vaz ele ce mai facura.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

gata cu vizita, a fost scurta ca oamenii au bebel. sunt in borcanul cu melancolie tare de tot... imi povestea prietena mea de pitic si ma uitam la ea cum i se lumina fata. tare vreau si eu un bebel si parca nu mai am rabdare... nu pot sa il fac in mai putin de 9 luni, nu? acum sunt in faza in care ma intreb daca eu sau pupicu nu avem o problema, eu incerc de cateva luni sa raman insarcinata si nimic...

p.s. adinella, niiice

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi,esti tare rau!.Eu n-am pacalit pe nimeni azi!
Ma ce-mi place ca vb olteneste.

Editez sa-ti spun ca la nunta la nasa noastra au venit de la Craiova rude ale cumnatei ei.Mai ,eu nu am vazut oameni mai de viata ca oltenii aia.Au dansat de si-au rupt picioarele toata noaptea,au facut glume ....etc.Mi-au placut tare mult.Simpatici si plini de viata.Toti oltenii sunteti asa?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

dap.
Uite de ex acum suntem la chef aci pe DC.
Sa vezi acolo oltence
Si daca-ti place mai trege cu okiu pe la oltence

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput