Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 3
monagan spune:
sunsmile, da m-ai facut curioasa. Daca zona e umflata, inseamna ca nu prea poti iesi "in lume", sau nu e chiar asa evident?
Oricum cred ca e misto si ca la final arata bine.
Mi-as face si eu, da cred ca e destul de scump.
Sa aveti o zi frumoasa, ca aici e cald si bine.
diadaniela spune:
Sun e curajoasa.Eu mi-as face o ridicare de sani ,dar imi e frica de mor.A facut cineva? Vreau sa stiu cat de tare doare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
6 milioane-sprancene, 6-ochi, 6-buze! Cu durerile sau nu aferente, cu ccc compromisurile derigoare. Adica la un cabinet care se respecta se face operatiunea iar peste doua saptamani se face retushul. La oricare dintre operatiuni. Deci la mine ochi+ buze= o luna! Si trebuie sa ai puterea sa rezisti la toate transformarile si la toate "atributiunile". Mai intreaba-ma daca vrei!
quote:
Originally posted by adinell
SunSmile, stai nu fugi ca nu scapasi de mine!!!
Spune cat te costa toata smecheria asta???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
malla spune:
Da, cu sanii cred ca majoritatea avem problem dupa ce nastem... dar eu nu imi fac nici in ruptul capului "ridicare de sani".
Adinella
SunSmile spune:
Mona la ochi nu era asha evident. La buze da. Dar am iesit si in lume si in parc si mi-am asumat toate privirile. Acum e si normal, ca nu as putea sta in casa timp de doua saptamani. Ideea e ca primele 3 zile arati mai umflatica, dupa care se rezolva. La ochi trebuie sa dai toata saptamana dupa operatiune cu kanamicina, iar la buze cu unguent cu galbenele. DAR o sa treaca si asta!
Dana o prietena si-a facut ridicare de sani, a dat parca 300E si a durut-o dupa vreo 2 saptamani. Daca vrei o intreb mai multe!
quote:
Originally posted by monagan
sunsmile, da m-ai facut curioasa. Daca zona e umflata, inseamna ca nu prea poti iesi "in lume", sau nu e chiar asa evident?
Oricum cred ca e misto si ca la final arata bine.
Mi-as face si eu, da cred ca e destul de scump.
Sa aveti o zi frumoasa, ca aici e cald si bine.
MG
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
diadaniela spune:
Sun,te rog chiar.Spune-mi tot ce stii.Chiar ma intereseaza .Sunt f complexata din cauza sanilor si as vrea sa-mi adun curajul pt o interventie chirurgicala.Ma intereseaza in primul rand care sunt riscurile.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
OK Dana. O sa vb cu ea zilele astea si o intreb. Te tin la curent cu tot ce aflu.
quote:
Originally posted by diadaniela
Sun,te rog chiar.Spune-mi tot ce stii.Chiar ma intereseaza .Sunt f complexata din cauza sanilor si as vrea sa-mi adun curajul pt o interventie chirurgicala.Ma intereseaza in primul rand care sunt riscurile.
Dana
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
diadaniela spune:
Sunsmile,multumesc!
Dana
addinel spune:
hello fetele. dar stiu ca ati scris, nu gluma. eu m-am intors de vreo ora de la cumparaturi, am haladuit mult prin oras. mi-am luat pantofi ca mi se pusese pata pe un model de ceva vreme si am gasit ce vroiam. mi-am mai luat si niste camasi si o pereche de blugi. pupicu nu si-a luat nimic, zici ca el e ia o pauzarea dupa cat de pretentios este.
eu sunt cam suparata pe mine, azi aveam treaba si am promis ca lucrez ceva dar nu am apucat deloc. sper sa reusesc maine.
acum astept niste prieteni in vizita.
pupicei
nunta mea
malla spune:
Stati sa va anunt si pe voi: am efect glow!!! Nu se prea vede dar da bine, nu???
No, cine mai e ca mine??? Ce mandra mi-s!
Adinella