Oltencele, poftiti la povesti! (15)
Raspunsuri - Pagina 4
malla spune:
Salutare la toate fetele oltence!!!
Ati zis sa va mai dau date despre bebelusul meu. Gata, va dau:
Se numeste: Chis(dupa tacs-o),
Andrei-Matia, s-a nascut pe data de 22 septembrie, anul 2005. Acuma are sase luni, deja sta in fundulet si cateodata, cand vor muschii lui fesieri imi spune cand face caca...numai ce il aud: caca!!! Cand ma uit in pampers, prea tarziu, deja facuse...Dar nu-i nimica, eu ma bucur ca zice...
va piup, daca mai trebuie date , va mai spun...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Liana30 spune:
adinell sa'ti traiasca bebelul vrem pozeee
camelia io nu am zis ca nu vin...doar ca nu mai promit ca ai vazut si tu ce am facut data trecuta... asa ca...stau si pandesc...
georgiiiiii fatooooo ce faci??? stai la panda????sa'l prinziii????
aaaaaa si uitai..atunci sa vina mama sa le sparga..ca numai imi plac..vreau altele ..altelee mai mumose...da sa le puna pe gratis .
"Nimic nu-i imposibil!"
malla spune:
o iau si eu pe urma lui Georgi: intrai sa va duc pe prima pagina!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
georgi75 spune:
Bau!
Ce fac fetele mumoasele....???
Io fusai pe-afara.Plecai pe soare si veni tati si ne lua ca se puse ploaia...
Adinella, bravo mama ca mai ai tu grija de fetele astea.Ca nu mai dau pe-aci.
In afara de Liana, pretina mea.Si a lu sotzu...
Auzi fato ii spusai.Cica daca vrei ti le sparge si-ti si pune(ce vrei tu )(Auzi fato, al meu nu se supara;sper sa nu se supere nici grasu' tau daca citeste ce zicem noi pe-aci)
Cat despre limbrici, pe ei sunt Cum apare unu'...cum il linshez
Ei si uite-asa.Ma suna mama sa ma intrebe ce face Limbrica.Auziti si voi cum rade de fata mea...
Bey, bey cu intalneala...zice sotzu ca are o chestie pe 16 aprilie(adica nu duminica asta, cealalta) si pot sa vin si io cu el.Daca facetzi intalneala atunci,viu sigur sigur.Mi-a promis solemn.
hai va rog io hotarati-va.Stiu ca atunci sunt si Floriile si poate avetzi chefuri prin familie
Ma zapaci asta pe unde e cofetaria aia Panda.Cam prin ce zona?Ce cladiri mari, institutzii sunt prin zona?
hai pupici ca ma mai duc si pe la optimiste si scorpiutze
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Liana30 spune:
giorgiiiii stai muica potol ca nu sa supara el...
ca nu vede ..
hai ca te luminez io ..Panda..e langa Piata Mare..sau vizavi de Mc Donalds...sau langa Cofeteria RIO...
sau ete ca uitai...langa blocul lui camelia
vezi fatoooo ca nu te las io sa te zapaceasca mustaciosu..numa io te pot scoate
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
Neatza leneselooooooor!
Iar va gasii la pagina 3?!?
Bey da ce ocupate suntetzi!!!
Liano mersic de explicatzii.Pai daca e pe langa McDonalds stiu si io pe unde vine.Ca m-a dus sotzu o data la Mc.
Noi am luat aseara prima doza de tratament(cu strambaturile de rigoare!!!).Sper sa nu inceapa sa elimine urati de-aia acum, ca moooor!Sau macar sa fie morti...
Azi am in program papa si-mi astept si sorela la o cafea.Da mai trag cu ochiul si pe aci sa vaz daca semnatzi condicutza
bertha spune:
Goergi, nu chiulesc, uite, sa nu-mi pui nemotivat!
Adinell, gata, sunteti si voi pe listuta! Mai raman pozele, nu ne mai face sa asteptam!
Liana, eu nu mai stiu, ai corectat tu grseala din listuta de la ziua de nastere a Oanei (Neliana)? Ca mi-e lene sa caut......da' ma exexcut daca n-ai facut-o tu la capitolul anterior.
Fetelor, am muncit ieri ca o roaba, am cazut aseara lata. Azi ma bag in bucatarie, sa-mi tineti pumnii! Sunt o adevarata , da' ma misc mult mai incet si cu mai putin chef!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Liana30 spune:
georgiiiii nu chiulesc fatoooo sunt de la 9 pe'aci da va asteptam
bertha..corectat mama..corectat!!! ce nu face draku? spor la treaba!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
Liano ce zici fato?Le punem absente?Ca si-au cam luat-o-n cap...
Sau am luat-o noi razna cu DC-ul asta?
Nici tu n-ai servici?Nu?
Pai se vede mama ca stam aci toata ziua
Tre sa facem si noi ceva,nu?
Io de la 2 am o meditatzie asa ca mai bag okiu dupa 4 pe-aci.
Hai pupici
camelia72 spune:
Salutare,gagicile
Sunt si eu p'aci,sa nu ma puneti nemotivat...si ca sa vedeti ca nu am stat degeaba,am corupt si o vecinica sa intre in clubul nostru,are si ea o superprintesa de 6 luni...sa vedem daca are si curaj,cand o fi citit ce scriem pe aici sa nu se fi razgandit,ca-i tanara si linistita...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE