Oltencele, poftiti la povesti! (15)
Raspunsuri - Pagina 3
malla spune:
Multam Camelia, ma da e posibil sa ma tineti in asa suspans???
Crezui ca nu ma incadrez in cerintele voastre :)
Pe la noi asa ploua si nu pot sa ies afara cu bebelul, apropo: v-am spus ca am un baietel frumos foc?(fiecare cioara isi lauda puiul ei...)
Acuma bb doarme, are sase luni si e comoara familiei...
Dupa Pasti am sa merg si eu in Oltenia, sa vad ce mai fac parintii,rudele, vecinii, dusmanii...
Mi-e dor de toti, f. rar ajung pe acolo, nu am mai fost de un an...caci la mine a intervenit nasterea copilului apoi probleme, etc...
Gata, va las, plec sa pap ca mi-e o foame de lup. as manca cat pentru o saptamana...
Dar vad ca sunteti cam putinele, oare asa putine oltence sa fie pe forumul asta vestit, sau poate nu sau inscris, inca???
Pupici la toate!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Liana30 spune:
adinell
bine ai venit!!!!
esti bine venita!!!
sunt multe oltence mama..da acu dorm..sau sunt la munca..sau fac pedichiura unele
pofta mare!!! ca vazui ca fugisi
"Nimic nu-i imposibil!"
Rodica P spune:
Salutare tuturor,
Marcam saptamana trecuta 3 vizite la cofetaria minune Panda, iar simbata seara am nimerit chiar peste o petrecere cu un clovn si o printesa, asa de bine ne-am distrat Stefan a dansat cu copii au aruncat cu confeti, copii de la petrecere l-au inzestrat cu coif si ochelari ce sa mai a fost super, iar prajiturile sunt mmmm.. foarte bune!
Ieri am fost in parc a venit primavara in sfarsit si s-a drumul la copii in parc , mai era plin parcul de lume si de pustani cu rolele treceu pe linga noi ca vantul! Am vazut imbunatatiri in zona topoganelor, un carusel nou si la animale berze!!! Inca ma intreb cum le tineau acolo sa nu zboare ! Stefan a fost cel mai fericit a alergat in toate partile si eu dupa el, de am ajuns acasa zob! Inca nu s-a acomodat la ora de vara si nu mai adoarme la 1 ziua, nici la 10 seara oricit de obosit ar fi!
Pacaleli nu am facut ca nu imi place sa fiu pacalita dar sotul nu s-a lasat si i-a pacalit pe ai mei, el e cu poantele de genul asta . Oricum pacaleala am luat-o vineri seara amandoi cind am cumparat din metro 5 cutii de lapte Mili si desi nu era expirat a fost acru, eu am vazut ca parca erau putin umflate dar n-am dat importanta, asa ca atentie la orice amanunt!
Liana imi pare rau ca nu ai mai ajuns la Calimanesti!
Andreea nu ai dreptate nu vazusem pozele dar le-am vazut acum si sunt super! Ce frumosi sunteti in poza asta http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/detail?.dir=e976&.dnm=6563re2.jpg&.src=ph Da mai pune mai multe ca de aia ai internet acasa si camera foto digitala
Bun venit oltencelor Karol si Adinel va asteptam cu mai multe despre voi!
Oltencelor eu nu mai zic nimic dar chiar ma supar acum pai bine mai vin Pastile si noi ne chinuim de la Craciun sa facem si noi o intilnire! Va imbii aici cu tot felul de povesti doar doar si voi nimic! Acum zic voua poate va e mai greu ca eu oricum sambata si duminica bat orasul cu Stefan in cautate de distractie!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
georgi75 spune:
BUN VENIT ADINELL!
Imi cer scuze ca nu fusai pe-aci sa-ti fac primirea dar o patii la prima ora
Cand se trezi fi-mea, sa o schimb si io ca omu'...Ce credetzi ca gasii in pampers?...UN LIMBRIC(de vreo 10 cm asa)
Bai am crezut ca mor...Nu sunt siloasa de felul meu,da cand l-am vazut pe ala acolo Nici nu facuse kk.Il eliminase asa pur si simplu...Bleah!Nici acu nu-mi revin...Am stomacul in gat...
Asa ca-l sunai pe dr. impachetai limbricu' si fuga cu el si cu fi-mea sa-i vaza pe amandoi.
Ne-a dat niste pastilute(Decaris) si un sirop Pikovit.
Si ne-am intors pe jos ca e asa frumos afara...
Acum a papat si e la nani.
Cam asta e inceputul meu de saptamana...
In rest toate bune si frumoase
Liano, sa stii ca i-am citit sotzului toate dedicatziile de la tine
A zis ca daca te prinde.... iti sparge termopanele
Va las ca vreau sa bag la generale un subiect cu limbricii(ca am si io un of acum...).Sa vedem alte mamici ce-mi spun.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
camelia72 spune:
Rodi si eu vreau sa ne intalnim la Panda,ai dreptate,e fain locul mai ales pt. copii...mi-au placut torturile de acolo iar Georgi vrea gargaritza pt. ziua ei...
Georgi,m-ai speriat cu limbricu' ala...a avut ceva simptome fetitza,nu manca,era obosita...?Brrr,zi-ne ce ti-a zis dr.,nu trebuie sa faceti tratament tot familionul?
Haide-ti,fetelor,pe bune...nu ne mai intalnim si noi?E asa frumos afara...e bine si intr-o dupa amiaza,pe la 6-7,s-a marit ziua,daca in week-end sunteti mai ocupate...!Cine este "PENTRU", mana sus!
1.Rodica -mi-am permis sa te trec ca stiu ca vii
2.Eu
si lista ramane deschisa...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
georgi75 spune:
Camelia tocmai asta e ca nu avea nici o simptoma.Manca absolut tot, nu era obosita, nu dadea nici un semn ca ar supara-o ceva...Singura chestie era ca se cam dereglase cu kk.Nu mai facea zilnic, avea perioade cand facea mai tare, altele cand facea normal.Am vb cu dr si mi-a zis sa mai umblu pe la alimentatzie.Ii scosesem ce credeam ca ar putea sa o stranga la stomacel insa problema persista.Chiar ma gandisem in ultimul timp sa-i fac o coprocultura ca parca aveam o presimtzire.Ma gandeam la paraziti da nu la ditamai limbricul...
L-am intrebat de unde e posibil sa-i fi luat.Stiam io cam cum si el mi-a confirmat.Ori din lapte(varianta care cade pt ca-i dau numai La Dorna si ala e tratat UHT - lapte de vaca de tara nu i-am dat niciodata), ori de pe jos a luat oua si a bagat in gura. Asta e sigur!!!
Nu ne-a zis sa ne tratam totzi.Acu m-ai cam pus pe ganduri.O sa-l sun si o sa-l intreb.Nici prin cap nu mi-a trecut sa-l intreb acolo.Inca mai aveam(si mai am) sila aia.Si nush de ce naiba ca doar am mai vazut la porci...
Bleah...Ma obsedeaza ideea ca a stat mititica cu el acolo la funduletz poate de azi noapte...Hai ca dau pe langa...O iau razna...
Mi-a dat Decaris(pastile de 50 mg) si mi-a zis sa-i dau 1 pastila si jumatate azi si sa repet doza peste 7 zile.A zis ca e posibil sa mai elimine(morrrr!!!) sau nu.Dar cu sigurantza omoara tot.
Si mi-a mai dat Pikovit, siropel cu vitamine, cate 2 linguritze pe zi. Cam asta ar fi.
Va pup si va tzin la curent cu recolta mea de limbrici
Cum mai apare unul, cum va spun.
Auziti si voi ce idei imi trec prin cap: nu o mai las fara pampers ca poate-i iese vreunul in chilotzel si-l pierde prin casa
Oare m-am tampit? Io zic ca nu...Hai incurajati-ma si voi...
Io as veni mai la intalneala dar soatza asta mi-e asa ocupata...
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
bertha spune:
Salutare!
Adinell, se poate sa ai asemenea idei, cum ca nu te-am primi?! Rusinicaaaaaaaaa! Pauze pe forum o sa mai vezi, ca timpul e putinel, copilasii ne solicita care mai de care, unele mamici sunt la serv...asa ca...mai evadam pe aici sa ne relaxam putin. Te rog sa ne dai mai multe date despre bebelus (nume, data nasterii), sa va trec si pe voi pe listuta.
Georgi, hai, nu te mai gandi atat, depaseste momentul! Limbricii sunt urati rau, da' mor muuuult mai repede decat giardia si oxiurii, de ex. Darius are aproape un an de cand are viermisori (nu stiu de care, desi i-am facut n teste), i-am facut nu stiu cate trat. cu medicamente si naturiste si doar s-au imputinat. Asa ca, nu e dracu' atat de negru, se spune ca aproape toti copiii au. Stiu ca nu o consolare, dar e adevarat.
Rodica, multumim pt cuvintele frumoase. Sa stii ca avem dificultati mari cu pozele in ultimul timp, in sensul ca nu vrea sa stea cuminte, ii prind ba o ureche, ba ceafa etc, prin surprindere ii pot face una, la a doua deja a zburat!
Camelia, eu vreau sa vin, da' nu pot propune acum o zi si o ora. stabiliti voi si fac tot posibilul sa nu lipsim.
Liana, io am crezut ca-i pacaleala cand am citit prima data faza cu masina. Apoi mi-am facut mustrari de constiinta si pt banuiala si pt gandul invidios dinainte, ala ca esti plimbareata. Da' tu nu te superi pe olteanca pacatoasa, nu?
Dragelor, azi am inceput curatenia si e tare nasooool. Ma mir in continuu de ce poate tine omul in casa , si eu nu sunt genul strangator, tot timpul arunc diverse, da' tot e casa plina. Nu mai vorbesc de jucarii, nu ma stiu pe unde sa le mai ascund. Vad eu cum razbesc.
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Liana30 spune:
giorgiiiii offff fatoooo imi pare rau...sper sa'i treaca cat mai repede!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
bertha nu ma supar mama..nuuuu..m'am obisnuit deja...
am intrat iar in luna "toate mi se intampla numai mie"
de intalneala nu zic nika...ca doar ma stiti ,,cum zic si io ca vin..ba vin rudele..ba ma ia grasu la tavaleala..ba una ..ba alta..
asa ca ma abtin..si poate cine stie va fac o ..
voi stabiliti acolo ce si cum..ca vad io..doar am ochelari
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Haide-ti,fetelor,saptamana asta emusai sa ne vedem...!
Liano],tu esti aproape de Panda,cum sa nu vii,te luam de-acasa...
Doris,tu nu mai dai nici un semn de viata?Ce fac printesele mumoase,hai,nu vii si tu cu doua bucati sa nu fiu si eu singurica...
Neliana...ce zici,vii la Panda?
Celelalte fete...astept raspunsurile afirmative...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE