Bebelusi de iulie-august 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
Simonaci79 spune:
Oana- pai da, inca citeam!!! Sa nu razi de mine, iti spun cum fac! Pai am 2 ferestre de Dc deschise si in una citesc si in alta raspund! Ca daca as sta si cu caietelul nu as mai terimna niciodata! Multumesc si eu mult pt cuvintele tale! Pupii si plimbare placuta! Iesiti afar voi acum nu?
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Urez si eu repede La multe luni cu sanatate si dinti frumosi
(cu intarziere) bbilor nascuti pe 2:
OANA [emaaimee]
INGRID ALEXIA [anis]
DAVID-ANDREI [deny_82]
IOANA SIMINA [nique15]
GABRIELA-MARIA [ellarot]
ALEXANDRA [micha08]
Bb de claudiastefan24
Si celor nascuti pe 3:
MATEI [starchi]
ANDREI NICOLAE [monicaI]
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Sa va mai spun si eu despre noi: Avem si dintisorul nr 2 dreapta jos, relativ usor iesit, fara multe plansete! Si raportam ca ieri a baut apa din sticla! Pt ca uitasem bibe cu ceai in parc a baut apa plata din sticla! La inc a dat pe el apoi a invatat sa puna gurita pe sticla bine si a facut gal gal! Si a papt iar spanac repede de tot si bine pt ora resp! (papa cam 150-200g de iaurt cu para si orez, preferatul lui si a papat in 4 min!!!! 230g de spanac cu br si iaurt!) Sunt tare fericita! Si cam atat! E mare smecher si tare vesel!
Am terminat si eu de citi, imi cer mii de scuze daca am uitat pe cineva, sper ca nu. Daca totusi da, scuze multe dar am bagat o viteza sa termin.... Pupici si ne mai vedem si maine ca e tare tarziu! Noapte buna si linistita tuturor!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
ema.nu.ela spune:
calea lactee,
imi pare rau ca te chinui cu fundita asa de tare la adormit. poate ar fi timpul sa incepi s-o intarci. mie sincer nu mi se pare ok sa te chinui si tu si ea. stiu ca e bine sa suga cat mai mult de la mami, dar daca dezavantajele sunt mai mari decat avatajele eu chiar m-as gandi serios la alternativa asta.
eu am fost nevoita sa trec pe lapte praf de la 2 luni pt ca al meu nu era bun deloc de scazuse rau in greutate a mea si plangea incontinuu de foame. teoretic as fi putut sa ma ambitionez sa-i mai dau si de la san cate un pic desi imi scazuse si cantitatea, insa a fost mai bine pentru mine sa renunt de tot cu alaptataul. si pentru ea pt ca se chinuia mult sa suga ca aveam sfarcurile retractate. un timp m-am simtit vinovata, insa apoi cand am vazut-o ca incepe sa creasca si sa doarma bine si sa nu mai planga mi-am dat seama ca am luat decizia corecta.
am o prietena care la 6 luni a intarcat. pt ca al ei se trezea noaptea din ora in ora sa morfoleasca sanul. altfel ziua era ok. dar nu mai putea psihic si fizic sa o duca asa.
daca tu esti obosita si stresata de chestiile astea cu trezitul noaptea si plansul o afecteaza si pe ea ca te simte si intri intr-un cerc vicios.
eu imi dau cu parerea. dar zic sa pui deoparte avantajele si dezavantajele din partea ta si a ei si sa decizi cum vei continua pt ca sincer mie tare greu mi se pare ca iti e. si cred ca si ei cu plansul.
sper sa iei cuvintele mele ca pe un sfat. numai tu stii exact care e situatia ca eu asa din ce-am citit ca povestesti tu. chiar stau in cumpana ca nu stiu daca sa dau send sau nu la mesaj....dar hai imi fac curaj...la urma urmei doar n-o sa ma bati ;)
hai ca tare m-am lungit. ma duc sa ma pregatesc pt o noua zi de munca.
mamica de maria, 8 luni
Ella2000 spune:
Diana, multumesc ptr laudat" gashca de fete"! sut si eu fericita cu asa fete! oooo! sa vezi cand o sa ai doua...
pupam superbebelusa si superpacalici de mamica!![]()
Simona, facem si noi gallerie ptr dintocul 2 ! mai ... cand raspunzi la fete nu te mai opresti si sa vreau sa intru in"direct" cu tine!
hai ca glumeam! iti trimit PM.
stii, cu OPc-ul nu-mi face nici eu mari sanse! dar portia de nervi ce-am tras-o nu o pot uita curand! eu ma enervez tare greu si rar si cannd sunt suparata cel mai sigur, stiti doar voi!
stii, ma bucur ca ti-a placut mobila, urmeaza covorul apoi canapea si fotolii si perdele... ca am bagat bani si in office! toate vin, asa mai incet!
Anca, da si mie link-ul cu pozele noi te rog!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Emmaaimee, iti sunt alaturi dorindu-ti multa rabdare si putere!
bb-i sunt intr-o perioada in care vor sa fie tot timpul langa mami! si Paula urla cum am plecat de langa ea! si cu dintii e insuportabil ! noi nu am rezista la asa durere! iesi cat mai mult cu ea ca si doarme mai bine de la aer!
Anis, a inceput si Paula sa faca fitze la solide! eu pun pe seama dintilor!
ella si printesele
albumul nou: PRINTESELE IN MARTIE 2006
Ella2000 spune:
LA MULTI ANI !!! Andrei-Nicolae si Matei! sa cresteti mari si sanatosi!
ella si printesele
albumul nou: PRINTESELE IN MARTIE 2006
Albinutzza spune:
Neazta fetele
Diana, ne-ai facut-o...super pacaleala, chiar meritzi Oscarul, si noi te vrem aici
si chiar imi parea rau sa nu mai fii printre noi.
si Bafta la examen
Simona esti campioana si meriti un premiu pt toate raspunsurile si promtitudinea ta
ms si pt retztete si felicitari pt D2
Avem si noi poze noi, dar nu le-am pus inca pe net, promit ca azi
sarbatoritzilor zilei, sa fiti voiosi, papaciosi si frumosi
O saptamana buna sa aveti cu dragoste in suflet si liniste in case
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI pentru toti bebelusii nascut pe 2 si 3 !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,fericiti si sa aveti mult noroc in viata!

Diana,am cazut si eu in capcana si ma pregateam sa iti scriu un mesaj de ramas bun,dar am citit mesajele si m-am lamurit ca ne-ai pacalit pe cinste
!Si ce faceam noi fara sfaturile tale?
Si am sa profit de bunatatea ta si am sa te rog sa ma sfatuiesti in privinta canalului lacrimal?Eu pot sa-i fac masaj la ochisor,poate reusesc sa-l desfund sa nu mai ajung la interventie chirurgicala?

Ella si Simonica,felicitari pentrui al doilea dintisor !Facem club,fiindca si lui Rares i-a iesit al doilea dintisor?Macar a mai scapat de un chin,fiindca bubitzele de varsat de vint sint pe tot corpusorul,nu ai unde sa pui degetul.
Mititel de el,e atita de nervos si se trage mereu de bluzita pentru ca il maninca grozav;dr.mi-a recomandat cite 10 picaturi de peritol si seara cite un fenobarbital pentru a se putea odihni!
Si abia e prima saptamina,mai are inca doua de tras,pina se usuca bubitzele si cad!
Ancutza(ankak) ce mai faci,ati fost la plimbare ieri?A fost o zi asa de frumoasa,iar noi am stat in casa din cauza bubitzelor...
Multumim de urari !

Am uitat sa-ti spun(sau poate ti-am zis si memoria imi joaca feste) ca lui Rares ii place iaurtul cu fulgi de porumb,poate incerci si tu!
Cristina,Rares 9 luni si Mihnea 4 ani si jumatate
joker spune:
Diana, super tare farsa!!!Cred ca singurul care nu a fost pacalit a fost sotul meu!!!Cand i-am spus a exclamata:"V-o coace!E pacaleala!"
Si vad ca avea dreptate...De abia asteptam sa vedem poze cu deja vestita rochiat...
Anis, ce face puiuta, a adormit pana la urma?Mie mi-a cam picat netul aseara...
Flacaul meu s-a speriat de ceva prin somn si a inceput sa boceasca in mod tragic, chestie care l-a tinut cam o ora...Dupa aia a a adormit folosindu-ma pe post de suzeta-nimic nou-dar m-a apucat pe mine paranoia:adormise pe burtica si mi s-a parut ca nu respira bine...asa ca s-a cam dus somnul meu...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2