Bebelusi de iulie-august 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cristina- am mai citit acum mesajul tau inca o data si am vazut ce scriai de bubite! Offf, ce grei tb sa-i fie bietului pui! Si tie sa il vezi cum se chinuieste si sa nu-l poti ajuta! Pupiic multi, putere si sanatate pt toti 3!

Anis- felicitrai pt primul pipi la olita! Noi l-am facut la 8 luni si o zi! Ai vazut cu papica? Are si ea toane! Si a depasit recordul cu cat zici ca a papat! Cu kk vad ca acum te plangi ca e tare sau ca are digestia lenta? Ca daca zici ca e tare o ajuta prazul, lipsa dovlecelului (si vad ca tu ii dai multicel) si a morcovului fiert (adica ma rog, morcov sa ii dai dar nu mult) si zeama de prune fierte, para si iaurt. Cel putin astea au dat roade la mine, ca de unde faceam numai cu termometrul acum face singuri singurel si nici f tare (e drept ca s-ar putea sa fie si de la dinti ca se pare ca vrea sa va prinda din urma ca i-au iesit 2 la interval de 10 zile si acum cei de sus stau si ei sa sparga!) Felicitari si pt dimensiuni si ca a recuperat asa de bine si pt somnicul de noaptea si sa te inveti si tu repede cu noul program (desi credca o per nici nu vei stii ce te-a lovit de atata bine si vei dormi sa recuperezi atatea nopti pierdute!) Sanatate multa!

Boga- felicitari pt dimensiunile voastre de fetite mari! Si pt veselia voastra si faptul ca papati bine sa nu se supere mami, pentru dinti si pt voinicia ei de fetita plimbatoare! Iar tie, Boga, felicitari pt vointa de a citi! Eu nu am mai citit de ceva timp carti si nici nu prea mai am rabdare, mai repede o revista ceva.... Iar cvasele...mai da-le incolo ca nu musca! Pupiic! Si sanatate puiului bolnav si sa se faca repede de tot bine! Si Mario a racit o singura data si intr-un fel m-am bucurat, pt ca am citit ca bebelusii care nu racesc niciodata pana la varsta de un an sunt mult mai sensibili mai tarziu, asa ca tot raul sper bine! Stiu ca va e greu acum dar o sa treaca repede! Inca o data va doresc multa sanatate!

Diana- si Mario doarme de la o luna macar 6 ore pe noapte legat dar cu mine in camera! Si nu pt ca asa vreau ci pt ca stau la 2 camere!!!! Dar asta e, sim-am si obisnuit asa si cred ca imi va fi tare greu sa nu mai dorm cu el in camera si sa nu-l mai aud noaptea! Si l-am si calit asa si doarme bine chiar daca eu ma foiesc in pat sau fac galagie destul de mare in bucatarie sau la baie! Iar cu sotul....i-a urlat copilul in fata cand erau impreuna in pat si el dormea fara nici o problema, iar eu sar cateodata si doar daca se foieste in patutul lui! Asa or fi toti barbatii sa ai nostrii sunt frati?

Ella - eu stiu ca se pot da urzici. De ce nu ai incercat cu manusi??? Iar Ca eu am aflat de la un dr bun de la Gr Alexandrescu si de la dr mea ca nu tb dat decat daca sunt semne clare de lipsa ca altfel se poate depune in rinichi si forma pietre (dr de la Gr alex imi spunea ca zilnic sunt operati copilasi in jur de 4-5 ani de pietre din cauza calciului ce-i drept injectabil! Nu stiu ce sa zic, sper sa nu fi suparat pe cineva cu parerea mea!

ANda- felicitari tizuletului nostru pt dintisor! Multi inainte nedurerosi! Si sa-i fol mult timp necariati!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Ema- multumim si noi pt urari! Si nu mai radeti de mine ca sunt si eu mica! Ce sa fac daca eu raspund in timp ce citesc????? Si nu pot sta pana la capat ca la cat am de citit!!!!!! Pupici dintoselei!!! Si sper sa am gira aurita, eu asta va doresc daca vreti si voi! Ai vazut ca la Joker tine figura!

Corina- multumim mult! Si voua spor la dintisori nedurerosi! Sa va aisa cum ne-au iesit si noua! Fara nici o problema! (a marait el putin dar am crezut ca e cine stie ce, ca nu plangea, era doar mai ciufutel si atat!) Si cu papaica sa o tineti tot asa! SI sa stii ca aluat bine in greutate pt varsta asta! Felicitari!

Starchi- multumesc mult!Si Mario va pupa! Poze noi cu scanteiuta cand vedem? Sper sa nu va suparati ca barai si eu aici in background dar imi doresc sa raspund in masura in care am o parere sa nu creada nimeni ca nu citesc sau ca nu imi pasa pt ca nu ar fi asa, ca eu nu pot dormi fara sa stiu ce ati mai facut voi! Chiar ma intrebam pe unde esti! Felicitari pt dintisori si sa scapati repede de dureri! Felicitari si pt progresele voastre (curte, hmmmm, ce frumos!) si spor la gasit bona perfecta pt voi! Pupici!

Tia - felicitari pt cel mai frumos cuvant! Sa-l auzi din ce in ce mai des de acum!

Ancutza- felicitari pt progrese si dintisori! Pupici zburdalnicului!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Monai- felicitari pt mamaliguta! Si pt faptul ca va oprese lumea pe strada...pai au si de ce! Cu branzica, am vazut ca ti-a sugerat si Anis o posibilitate, sa-ti mai zic si eu: eu o fac din lapte foert in care pun iaurt si niste zeama de lamaie si iese f bune, e mare dif! Si incearca pana se invata cu ea sa o bagi putin la blender sa se faca cremoasa, poate papa mai bine! Pupici!

Haideti sa va pov ce a facut azi praslea tolomace acum ii mai spun eu
ca alint desigur! Ma duc si eu la piata sa cumpar cele necesare pt papica printisorului meu! Si cum e el razaret nevoie mare bineinteles ca e magnet pt toata lumea! Se adunase lumea ca la urs pe langa noi! Si o tanti vanzatoare se juca de zor cu el si el radea in hohote de il stia toata piata! Si canhd ii zice "hai la mamaica!" ce credeti ca face mandrul meu? Intinde mainile sa se repeada la ea in brate! Si l-a luat si el radea de acolo de mama focului! Imi venea sa-l caftesc, ma si enerveaza ca se duce asa la toata lumea, cred ca voi avea tare mutl de furca cu el mai tarziu sa nu plece cu necunoscutii! Dar nu-l las eu singur prea curand si nu-l scap nici o sec din ochi! Si dupa tot circul de nu se mai indurau tantile alea sa plece pe la tarabele lor ma alerga o tanti ca mi-an uita sfecla pe taraba! Si eu ii zic ca nu am cumparat sfecla! Iar ea senina "e, ia-o si tu acum, uite, ti-o pun in sacosa!" Pai ma mai duc asa cu el, cine stie ce mai primesc! Si plecam si incepe sa vb cu o alta tanti de pe strada si sa chiuie la ea! Si in parc la fel cu 2 bunicite! Api ma stie tot cartierul cu veseliciul meu!!!! Si ce se mai distreaza bunicutele!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

In alta oridine de idei! Am si eu o intrebare, va rog, cine ma poate ajuta!!!! Mario are pielea f alba, ca si mine si drept urmare e deja f bronzat pe fata! Si azi cand am plecat din parc era rosu de-a dreptul! Ce sa fac? Cu ce sa-i dau? Pot sa-i dau cu orice crema spf 60? Ce parere aveti? Voi ce fol? Multumesc mult!

Anis- am si eu o intrebare la tine ca stiu ca tu fol sapun lichid de la bubchen! Cum e al tau? Si de care e? Ca eu am luat unul, nu a patit nimic ce-i drept dar miroase a spray de tantari mi se pare mie! Tare urat! La tine era la fel? Multumesc anticipat!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Aaaa, sa nu uit ce e cel mai imp! De cateva zile baiatul meu ma topeste de tot! A inceput intradevar sa imi arate ca ma iubeste! Reprize de mangaieri, priviri galese si zambarete (ca oricum altele nu prea avem!), pupici pe obraz, barba, mana si pe unde mai nimereste, ma mangaie si in timp ce papa, ma striga cand vrea sa ma duc la el "mamamamama" legat asa ca o moara stricata, si azi de ex stateam la tv si s-a ridicat in picioare pe canapea, s-a spirjinit cu cotul pe umarul meu si cealalta manute era pe gatul meu si se uita si el la tv in pozitia asta! Ma topeste de nu mai pot! Si ma face sa il iubesc si mai tare daca este posibil asa ceva! Noi avem acum o viata tare frumoasa impreuna, ne intelegem din priviri si nu mai avem nici o probleme, nici macar cand nu vrea papa ca dupa cum spuneam ieri am gasit o metoda de a-l face sa pape obligat dar cu zambetul pe buze si asa ca suntem tare calmi amandoi! Si afara jumulim toate tufisurile care ne ies in drum si mangaiem toate masinile si suntem inr-o activitate continua! Gata! L-am laudat destul (dar e puiul meu si il iubesc asa de tare!!!! ca tb va spun si voua!) Multumesc pt stoicismul cu care ma suportati!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Hai sa urez si eu acum bbii nascuti intr-o zi de 4! Multe luni inainte cu sanatate si fericire pt:

RADU [Sorel]
MATEI [bebestrumfitza]
REBECA [Diu]
MARA [bebec07]

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Joker- Spor la invatat!

Monica- ti-am trimis PM. L-ai primit?

Va pup acum ca iar e tarziu! Noapte buna tuturor mamicilor si bebeilor!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Anis, Simona, multumesc de sugestii, voi incerca si alt fel de branza.

Simona, frumoase activitati aveti si voi.Chestii de-astea ador sa aud, ma bine-dispun grozav.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Diana felicitari pentru pacaleala, ti-a iesit din plin.
Nici eu nu am fost buna de nimic de cand ai spus ca pleci.

Noi suntem bine, si avem ceva noutati pentru listuta.
SE RIDICA SINGURA IN FUNDULET DIN 25 MARTIE.
UMBLA IN 4 LABUTE DIN 31 MARTIE.
SPUNE ABA CAND VEDE MANCAREA.

In rest a baut din pahar de oameni mari suc de mere vreo 50- 60 ml cred si ar mai fi vrut da nu i-am dat ca nu e obisnuita si sa nu o deranjeze la burtica, azi vreau sa ii dau iar.

Am vazut poze ci Mario in tinuta de vara, cu printesele de la Cluj, si promit sa ma uit si la altele.

Urez cu intarziere La multi ani! pentru bebelusii nascuti in 1,2,3 4.

Dintisorii sa iasa cat mai linistiti posibil, sa doarma toti bebelusii ca Medeea. De la 8.30 seara pana la 6-7 cand o trezesc eu sa pape si apoi iar pana la 8.30-9. Ziua doarme o ora de la 11-la 12 si apoi de la 14 o ora jumate 2. In sfarsit are program asa cum mi-am tot dorit eu.

Papam tare bine in ultimul timp, azi ii pregatesc peste si maine cred ca ii dau mamaliguta cu branza, sau deseara, ma mai gandesc.

As vrea sa pun si eu niste filmulete da nu stiu cum. Ma puteti ajuta?

Acum va las ma duc sa gatesc.Apoi sper sa putem iesi ca parca se insenineaza.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Hei pe unde sunteti?
Va ocupati de bebici, nu ca mine...
Ma duc sa imi aranjez si eu fata de o noua zi si sa ii dau papa si sa iesim apoi.
O zi buna va doresc la toate.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput