Bebelusi de iulie-august 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
starchi spune:
am cautat la o ag care are sediul in crangasi dar am cam epuizat baza lor de date care nu e f cuprinzatoare. ofera si menaj, nu stiu daca sa ti-o recomand...prima bona a fost super ok dar fetita ei (de 7 ani) nu se poate adapta deloc cu socrii ei, si are in fiecare zi pb cu ea (nu stiu de ce s-a mai angajat la chestia asta, ca stia f bine conditiile de la inceput)
Iar Matei e lesinat dupa ea si l-a invatat multe lucruri.
Spune-mi daca vrei si iti trimit un pm cu nr de tel de la agentie.
Pb la bone e ca n-au experienta.O firma de bone, cu bone fara experienta 
....
Tia spune:
azi am spus prima data "ma-ma" evident pe silabe 
pupici la toti bebicii si
la mamici
www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni
ancutzathree spune:

buna fetelor!
...n-am mai intrat de mult aici,sa-mi fie rusine,dar oricum nu cred ca mi s-a simtzit lipsa...sper ca nu suntetzi suparate pe noi...ne descurcam si noi cum putem...Alex a inceput sa mearga in 4 labe si de atunci mami nu mai are liniste,sta planton langa puiutz sa nu se dea cu capu' de ceva cum rascoleste toata casa,ca nu mai e de tzinut in tzarc,acum l-am pus putzin ca se obosise deja...voi ce mai facetzi?sper ca suntetzi bine cu bb cu tot...sper sa-mi fac putzin timp sa va citesc...
acum hai sa ma mai laud cu niste noutatzi(ptr listutza):
23 martie: merge in 4 labe
31 martie:s-a ridicat singur in picioruse
1 aprile:apare dintzisorul nr 2
...si cu papica stam destul de bine,i-am marit intervalul dintre mese si de atunci papa mai bine...
as vrea sa va mai povestesc multe dar deja ma cheama ,asa ca va las
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Simonaci79 spune:
Ella- multumim pt galerie! Da, intradevar, numai citesc ce scrieti cand ma apuc de raspunsuri, ca, dupa cum ii spuneam si Oanaei asta noapte, eu deschid 2 ferestre si in una citesc si in alta scriu si asa ca nu am cum sa vad ce ati mai scris, asa ca de multe ori desi suntem in acelasi timp pe aici va vad abia dupa ce ati plecat! Mobila chiar e super, si abia astept sa vad si restul!
Albinutzza- multumesc mult de tot, esti tare draguta! Ei, nu sunt eu prea prompta ca mai dau bir cu fugitii vreo 2 zile dar ma straduiesc si eu, ce sa fac! Pupici multi!
Cristina- felicitari si voua pt al 2-lea dintisor! Vad ca au inceput deja la toti copilasii! Era si cazul!
Joker- imi pare rau ca s-a speriat iedutul, sper ca nu se va mai intampla! (eu o patesc aproape noapte de noapte dar la mine adoarme la loc in 5 sec!) Si daca nu-ti placea cum doarme de ce nu l-ai intors? Eu cand adoarme pe burtica in intorc pe spate nu de respiratie ci pt ca amorteste si mi se trezeste mai tariu plangand si tb sa-i fac msaj la manute pana-i trece! Sper la noapte sa dormi usor! Acum imi dau seama ca noaptea tercuta am uitat sa-ti urez spor la invatat! Sper ca ti-a mers totusi bine!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Intru mai tarziu ca mergem sa papam! Pupici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Ella2000 spune:
Tia, felicitari pentru primul"ma-ma"
Aldebaran, multumesc tare mult pentru ca ne-ai privit!
Albinutzza, se vor rezolva toate pana la urma! sa fiti sanatosi ca timpul le va rezolva! pupam bondarel!
Starchi, mamica topita dupa puiul ei, va felicitam ptr toti cei 5 dintisori ! pupam zglobiul din patutz! cu bona ... gasesti alta!
revin ca toate imi sunt pe foc si nu mai vreau alt ghiveci in loc de ciorba!
Ella2000 si printesele
MONAI spune:
Ancutzathree, felicitari pentru progresele lui Alex, ai baiat mare si cuminte
.
Tia, felicitari pentru cuvantul magic
. Pe mine fie-mea m-a strigat foarte mult timp Em, nu stiu de la ce, dar era clar ca mie mi se adresa. De la o vreme sunt clar ma-ma si tac-su e clar ta-ta. Noi n-am bagat-o in seama mult timp, n-am crezut sa rosteste constient silabele, dar de curand ne-am dat seama ca la noi se refera
.
Starchi, imi pare rau de necazul cu bona
. Fraza asta a ta: "Dar cel mai important este dragostea mea pentru Matei creste pe zi ce trece, nu stiam ca am atata putere de a iubi si sufletul meu zboara de fericire gandindu-ma la pitic si la tatic" mi-a inseninat sufletul
.
Sara a ras azi la amiaz 2 portii de mamaliga cu galbenus fiert si iaurt, nu ma asteptam sa-i placa atata. Problema mea e ca nu mananca sub nici o forma branza calcica
, mi-a fost teama sa i-o dau cu mamaliguta, sa nu cumva s-o refuze pe aceasta. Nici iaurtul, care e preferatul ei, nu-l mananca cu branza. In rest suntem bine, ne facem veacul pe afara cand e timp frumos. Sari e vesela, zglobie, n-are stare si bate din gura ca o soacra. E mortala si mereu ma opreste lume pe strada sa ma complimenteze pentru ea.
Va pup pe toate.
Mamini, sper ca ati ajuns cu bine, mai da-ne si tu un semn de viata ca mi-e dor de voi
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
anis spune:
Monai, fa-i branza din iaurt ,fierbi un iaurt ...si se branzeste, strecori prin strecuratoare si gata.Sau din lapte praf, fierbi laptele si cand da in clocot picuri lamaie...Ingrid e lesinata dupa ambele..ca dupa aia calcica..bleah.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Oops, fetelor, am ajuns pe pagina 2! Pe unde sunteti toate? Cu bebeii?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
ancutzathree spune:
monai si al meu striga EM ,mai ales cand e suparat,crezi ca la mine se refera?

anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex