Bebelusi de iulie-august 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Diana-Mirela, recunosc ca eu am muscat-o cel mai tare, chiar te-am crezut si am fost extrem de intoarsa pe dos. Cred ca as lua-o pe ulei daca s-ar sparge gasca de iulie-august 2005.

Emaaimee, si eu zic ca metodele astea generale de invatat copii sa adoarma sunt doar un ghid, trebuie sa adaptezi la personalitatea copilului. Si acum Sara ar adormi numai la tzitzi, mai ales ca suntem in plina criza a dintilor, dar cat traiesc eu lucrul acesta nu se va mai intampla. E in stare sa stea si 7 h in timpul zilei fara sa inchida ochii, in timpul asta fiind extrem de maraita de oboseala. Macar Oana e obisnuita cu laptele praf(sper c-am retinut corect ca-i prepari papa cu laptele praf) si nu ar trebui sa fie asa grau cu intarcatul. Oricum, in tara iti va fi mai usor cu ea, ca vei avea ajutoare.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Am intrat doar sa va pup si sa va urez o saptamana usoara.

Anis, eu incep din seara asta sa o las singura in camera cu baby-phone-ul langa mine.

va spun eu cum a fost !

Diana, ne batem daca maifaci glume din astea. Chiar te-am crezut si m-am necajit. Oricum eu ma bucur tare tare pana la urma ca doar ai glumit !! Te pup !!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, va trebui sa-i dau! motivul: fontanela e cam mare! mersi!

S-a dus linistea mea... a inceput Paula cu maraiala si ma vrea langa ea tot timpul! ploua! cum ma duc dupa Iulia?

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor!
Uite ca ma bagai iar peste voi dupa ce am chiulit atata timp, ramasesem fara net ca mi se terminat abonamentul dar acum ne-am pus d-ala rapidu' ca dial-up-ul are cocoloase pe linie.
N-am reusit sa citesc prea mult din urma ca voi sunteti active rau nu ca lenesa de mine, dar mi-am aruncat un ochi si am vazut ceva pozute noi cu Mario Gabriel frumusel in verde si cu palariuta, cu frumuselele printese de martie si cu edutzu cel dulce si poznas. Nu mai stiu cine altcineva a mai pus poze noi asa ca scuze daca mi-a scapat vreun puiut nevazut.
Noi ne chinuim cu primul dintisor (dreapta jos), Aris are o galma alba pe gingie, dar nu ma plang ca vad ca suportam cu eroism, nu ne prea trezim noaptea si indraznesc sa spun ca papam ceva, ceva mai binisor, sigur si datorita incercarilor eroice ale mamicii. Cu greutatea nu stam stralucit, avem 7,100 kg la 71 cm, luna aceasta a luat 250g.
Va pupam dulce pe toate si pe toti bebelusii vostri!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Emaaimee - Aris este unul din bb-lusii care au facut greva la san, pot spune ca aproape de le inceput. Am vrut sa il alaptez cat mai mult posibil dar el nu a vrut, sau poate nu am stiut eu cum sa procedez, cert e ca 5 luni cat a supt, sau mai bine zis nu a prea supt, m-am chinuit ingrozitor.
Va doresc sa treceti cat mai usor peste toti dintisorii si maselutele ramase, ca vad ca te-a cam chinuit. Noi abia acum incepem.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare!!!
Ce "face" fetele?
Va tineti de pacaleli, nazdravanelor!!!!

Diana - ma bucur tare mult ca nu pleci avem nevoie de sfaturile tale!!!

Anis- felicitari pt progresele lui Ingrid!!

joker - scump foc iedutzul tau! pupa mama obrajorii rotunjori!

Simonaci- ai ramas la fel de activa si empatica cu noi, multumim pentru raspunsuri si sfaturi! Mario e ditamai flacaul, elegant nevoie mare!

Mergi la inceput

Va multumim pentru urari!!!!

Astazi e zi imp pt noi, avem 9 luni!!!Are mama super scanteiutza, f activa, f ambitioasa - se supara daca nu-l las sa faca ce vrea el, sau cand vreau sa-l schimb de pampers sau sa-l imbrac sa iesim afara. Facem si noi parte din clubul matzaiti la imbracat.

AVEM INCA UN DINTISOR: TOTAL 5 : 3 INCISIVI JOS SI 2 SUS...si show-ul continua, banuiesc...tre' sa-i apara si perechea de jos

Asa ca avem nopti albe, maraielile de rigoare

Mergi la inceput

si daca tot am ceva timp sa stau pe DC...sa va mai povestim despre noi...

Stim sa ne ridicam in patutz,am face asta toata ziua daca n-am obosi si ne-am lovi de marginile patului, am descoperit cat de misto e sa te dai in leagan si sa casti ochii in toata curtea, dupa catei, pomi, bunica si...mai rara..mamica.

si vestea vestilor: MA LASA BONA

Am inceput cautarile, nu vreti sa stiti peste ce aiurite am dat care cred ca pot fi bone (desi n-au exp sau copii) dar considera ca m-ca cu bebelusi e usoara si o poate face oricine.

Dar cel mai important este dragostea mea pentru Matei creste pe zi ce trece, nu stiam ca am atata putere de a iubi si sufletul meu zboara de fericire gandindu-ma la pitic si la tatic.

Si, cu asemenea resurse, sper sa gasesc si bona potrivita pana la urma

Iar sfaturile voastre imi sunt de mare, mare, folos....numa' citindu'va nu pierd contactul cu realitatea si ma incarc cu f multe informatii.

Va iubsc si va pup cu foc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

urez si eu sarbatoritii de azi

• Matei-starchi

• Andrei Nicolae-monicaI

sa cresteti mari si sanatosi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Starchi pe unde cauti bona? Ca eu as avea nevoie de o combinatie intre bona si menajera

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput