Cresa nr. 13 - Drumul Taberei (Materna)
Raspunsuri - Pagina 5
tudorcatalin spune:
am si eu o intrebare pentru rucsi.Acum baietelul meu are un an o luna si doua sapt(17.06.2007).Deci cand va incepe efectiv cresa , ar avea 1 an si trei luni.E prea mic sa fie inscris la cresa de la varsta asta?
El nu stie sa manance singur, mai are nevoie de pampers si alte lucruri pe care le face un copil de varsta lui .Multumim.
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
dolores spune:
nepotica mea a fost data la cresha de la 1 an si 3 luni, tot cu pampers si la fel ca si baietelul tau nu manca mare lucru
[quote]citat din mesajul lui tudorcatalin
am si eu o intrebare pentru rucsi.Acum baietelul meu are un an o luna si doua sapt(17.06.2007).Deci cand va incepe efectiv cresa , ar avea 1 an si trei luni.E prea mic sa fie inscris la cresa de la varsta asta?
El nu stie sa manance singur, mai are nevoie de pampers si alte lucruri pe care le face un copil de varsta lui .Multumim.
pozeTudor
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
tudorcatalin spune:
Dolores,merci pt raspuns.
Cred ca o sa renunt pt moment la ideea cu cresa.In primul rand aceasta cresa este prea departe pt noi, nu am mijloc de transport in comun direct, noi locuim in Crangasi, la capatul tramvaiului 44.Si cealalta cresa din Militari sau Dr. Taberei , la fel.Cand o sa ne hotaram tb sa cautam ceva mai aproape de casa.
Si in al doilea rand,ma gandesc la el,totusi e prea mic, nu stie sa spuna ce vrea, nu mananca singur,nu doarme singur,inca nu face la olita, mai multe.of,of,of,of
pozeTudor
enia100 spune:
Si noi ne-am inscris baietelul de 1 an si 7 luni la cresa 13; S-a facut aproape o luna de cand o frecventam si pot spune ca suntem foarte multumiti de tot ceea ce se intampla acolo! Copilul a inceput sa manance foarte bine (acasa era destul de selectiv cu mancarea, ca sa nu zic mofturos), a luat in greutate, doarme bine la pranz (la fel de zdravan ca acasa), incepe sa invete sa se joace cu copii, sa interactioneze mai bine cu ei, etc. A racit relativ usor in prima saptamana, iar dupa aceea, multumim lui Dumnezeu, nu am mai avut probleme. E tare placuta clasa in care stau copilasii, e curata, are un balansoar si multe jucarii (am adus si noi o plasa mare de jucarele). Doamnele sunt foarte dragute si implicate si reusesc sa ii mentina pe pui intr-o atmosfera linistita; am fost la diferite ore pe acolo si mereu ii vedeam pe copilasi jucandu-se! Cel putin asa e la grupa noastra! Daca stiam ca e asa de bine nu ma mai zbateam sa caut cresa particulara, bona (o facuram si pe-asta) sau nu mai asteptam atat de mult pana sa-l inscriem; sunt copilasi acolo si de 9 luni carora le merge foarte bine! Cu cat sunt dusi mai devreme cu atat se adapteaza mai repede si isi intra in ritmul normal, adica mananca bine, dorm cat trebuie si nu plang! Ma rog la Dumnezeu sa fie la fel de bine in continuare! Succes si celorlalte mamici care se gandesc la varianta inscrierii copilasului la cresa! Nu e nici pe departe un mediu atat de ostil sau neprietenos precum ar fi tentate sa creada; ba dimpotriva!
GD spune:
Buna seara !
Am si eu o intrebare scurta pentru [red]rucsi[/red: doamna Elena (o ingrijitoare sau educatoare, parca la gr.3 la etaj oricum, are parul foarte lung si este bruneta)mai este ?
Matteo08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rucsi TLD, eu as numi-o nesansa. rucsi |
Buna Rucsi
Avem un bebe de 1an si jumatate si ne pregatim sa-l inscriem la cresa. De cresa 13 (lucky number) am auzit numai de bine (felicitari) insemna ca faceti treaba buna acolo. Am completat dosarul pentru anul viitor (mamica incepe serviciul in mai) si ne intrebam daca poate fi primit atunci bebe la cresa, in functie de locuri bineinteles sau se incepe in septembrie. Am fost zilele trecute la cresa (pe dinafara ca era weekend) si e foarte frumos amenjata. Daca nu deranjez as dori sa iti adresez si alte intrebari.
multumesc frumos. Tati lui Matei