cum invat germana

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred si eu ca mai bine inveti la centrul cultural german, dar ei au cursurile la niste ore imposibile pt mine, asa ca...
dar vestea buna e ca imi schimb serviciul si viitoarea mea sefa e nemtoaica asa ca o sa am cu cine sa exersez.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

copiloi ai pus tu link-ul asta http://www.languageguide.org/deutsch/ ,dar la mine nu se deschide nimic de acolo.
La tine merge?
Multumesc

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by sanse

copiloi ai pus tu link-ul asta http://www.languageguide.org/deutsch/ ,dar la mine nu se deschide nimic de acolo.
La tine merge?
Multumesc

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Nici la mine nu merge linkul. Ma intereseaza subiectul.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Grea limba germana,dar frumoasa dupa ce incepi sa intelegi si sa o inveti
Mie mi-e fost tare greu si inca-mi este
Am invatat germana din zbor,nu o stiu tare bine,dar ma descurc,e asa cum au zis fetele,cand incepi sa prinzi ceva,da-i pe germana
Eu cu al meu numai pe engleza o dau,se tine de mine sa incepem sa coneversam pe nemteste,dar nu tine mai mult de 10-20 minute si incep sa rad sau vreau sa zic ceva si nu stiu destule cuvinte si ma enervez
Sunt puturoasa rau si eu....
Aaaa,la inceput cand nu stiam nici o boaba,vorbeam in engleza cu cativa nemti de prin zona,amici ai familiei,ma intelegeau ,dar imi raspundeau in germana,eu nu-i inteleg de ce nu vor sa vorbeasca engleza ca doar o stiu oamenii..
Eu am mai invatat de Livemocha

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ALAYNA.....nu ti-ar vorbi nemtii,in cazul meu austriecii pe germana nici morti-copti.nu vor si cu asta basta!popoarele germane sant extrem de nationalisti si ei cred despre ei ca nimeni din lumea asta nu e asa bun ca ei.
mie mi-a fost tare greu la inceput,pt ca nu numai ca nu intelegeam germana,dar zona in care locuiesc,TIROL se cheama...au astia un dialect atata de greu.
o data la o emisiune la tv,se vorbea in germana dar si titra.atunci am ramas socata si l-am intrebat pe sot de ce e nevoie de titrat daca se vorbeste germana.el a spus ca ei nu prea inteleg germana vorbita in viena si invers.....poftim la ei.traiesc in aceeasi tara dar nu isi inteleg dialectele.
si mai au pretentii la un strain sa vorbeasca limba lor.nici macar ei nu vorbesc corect gramatical.
eu am incercat sa invat germana cu cartile,nu prea am reusit decat cateva substantive si bineinteles fara die,der,das....mare greseala.am incercat sa invat de la sotul meu,nici o sansa...nu stia sa-mi explice.in schimb am invatat la locul de munca.am inceput sa lucrez la un magazin alimentar cand stiam doar sa fac niste propozitii mai simple si in 2 ani am reusit sa invat si dialectul lor,care ma scuzati...nu e usor deloc.....si multa germana am invatat din zbor sau conversand(cu o mare placere)cu vecini,amici si asa am invatat muuuuult.
succes celor care s-au pus cu "burta pe carte".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

quote:
nu ti-ar vorbi nemtii,in cazul meu austriecii pe germana nici morti-copti

haaaaaa!!!!1eu scriu,eu rad de greseala mea.....am vrut sa acriu engleza....haaaaa!!!1nu ti-ar vorbi nemtii in grmana nici morti copti,auzi la mine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara22__cj spune:

salut.
stie cineva ceva cursuri de germana pentru austria?Am venit in austria acum 3 luni si de atunci incerc sa invat germana dar germana de aici este foarte diferita de germana normala. Aici daca zic ceva in germana nimeni nu intelege si se uita la tine de parca ai vorbi chineza. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc

Mergi la inceput