tratament cu laser ptr anexita?
buna sera.povestea mea, pe sfera "genitala", este : anexita cronica bilaterala. cele care au un diagnostic asemanator stiu cat de dureroasa poate fi aceasta chestie, dar mai ales inconfortabila... in fine, dupa muuuuuuuuulte tratamente cu antibiotic/antiinflamatoare, tratamente cu rezultat doar pt 2-3 saptamani, in ultimul timp, am auzit ca se face tratament cu laser de joasa frecventa (cred ca exprimarea e corecta dpv medical) si ca acesta ar da rezultate pe termen lung, fara sa aiba nici un fel de contraindicatii (!!!!!!). am fost la aceasta doama dr, am facut doua sedinte de acest fel, nu pot sa spun ca ma simt extraordinat, dar se vede deja o ameliorare(sau o fi de la antibiotice?).
INTREBARE:a mai facut cineva asa ceva? ptr ca acolo erau diverse doamne, care au facut acest tratament ptr n probleme: cauterizare rana postoperatoriu, desfundare de trompe uterine etc etc, toate multumite, incantate, ridica statuie doamna dr
am cautat pe net (ce e drept la pagini in lb romana)si nu am gasit nimic despre acest tip de tratament. doamna dr care il practica este medic ginecolog, cu specializare si pe infectioase {sper ca am retinut corect terminologia}, cu studii in SUA(zic barfele de anticamera)ptr acest tip de tratament.
astept lamuriri
VA ROOOOOOOG
Raspunsuri
ileana spune:
Servus,
Ma intereseaza si pe mine metoda...poti sa-mi dai detalii?
Cine este Dr? Unde are cabinet? Metoda...
Merci,
oanabbb spune:
am facut eu asa ceva pt recuperare dupa ce am pierdut sarcina...
am auzit persoane care au scapat de operatie pt. chisturi imense cu asa ceva...
si la fel dupa cauterizare...
ce sa zic ,eu nu stiu de ce am facut si la ce m.a ajutat...
mara2 spune:
dr e din bucuresti, dar cabinetul e in ploiesti. bnuiesc ca toata lumea a facut eco. aparatul laser, sau pocedura, seamana ca si mod de lucru: se aplica acea "chestie" pe abdomenul inferior, in diferite puncte. o sedinta dureaza max 10 min. nedureros. o sedinta de acest tip costa ffff putin: 100 mii lei.
unde in bucuresti se mai fac astfel de tratamente si ce dr le efectueaza?
eu fac sapt viit 5 sedinte, la ultimul eco, adica vineri, mi s-a desc un chist pe ovar de 4/2 cm. peste o luna o sa fac eco iar sa vad in ce stadiu mai e dumnealui
astept vesti de la voi
ileana spune:
Servus,
merci. Sunt interesata. Dr., cabinet, detalii, imi dai si mie te rog.
Daca ai retineri aici, te rog pe PM.
Merci,
mara2 spune:
dr se numeste schwartz daniela, nr de tel cabinet: 0244 528454.program: luni, miercuri, vineri:8-13,marti-joi:13-20.
la prima vizita e si consult gineco, 400, colposcopie120(optional)+analize lab, in ac pret. daca ai trimitere de la med de fam, am impresia ca e mai ieftin, dar stai si astepti pana iti vine randul....care treaba poa sa dureze, daca iti faci programare, astepti max o juma de ora.
daca chiar esti interesata, si nu cunosti orasul, iti pot spune si cum sa ajungi exact la cabinet, nu e f greu.
oanab125 spune:
Si eu am avut acelasi diagnostic, am facut tratament homeopat si un an de zile nu am mai avut probleme, mai mult, am terminat tratamentul si am ramas imediat insarcinata.Pana sa fac acest tratament, incercasem aproape un an de zile sa raman insarcinata si nu reuseam.Am auzit si eu de acest tratament cu laser, dar nu m-am incumetat. Am inteles ca trebuie ca medicul sa aiba o precizie foarte bunasi mi-a fost frica.Eu sunt din Bacau.
ileana spune:
Merci mult.
Eu am altfel de problema, dar sunt interesata de orice m-ar putea ajuta.
O sa sun, sa-i spun ce si cum, eventual merg pana acolo, ca sa vad ce zice.
Merci mult.
Orice detalii ( cum decurge o sedinta, spectrul acoperit), ma intereseaza. Daca poti sa povestesti mai detaliat...
mara2 spune:
ileana, nu stiu sau mai bine zis nu am inteles exact ce vrei sa iti spun. poate nu am fost prea explicita, asa ca revin cu detalii.s-ar putea sa se repete cu cele din mesajele anterioare.
eu am ajuns la ac doamna dr absolut intamplator. o colega de seviciu a avut ceva asemanator:anexita, chist ovar, o operatie a carei vindecare mergea cam greu , a facut acest trat si, dupa spusele ei, apoi s-a simtit extraordinar. asa ca m-am dus si eu. pana sa ajung la ea mai fusesem in buc la dr.anca de l amunicipal, care mi-a zis c anu am nimic(ce e drept atunci eram intr-o perioada de ameliorare), iar c atratament mi-a recomandat: sosete in piciaore si sa ma feresc de frig.... apoi la dr nayel de la cf2, care mi-a dat trat cu antib+ ovule+antiinflamat, dupa 3 sapt ma durea iar ingrozitor, asa ca am ajuns aici.
nu pot sa spun ca aceasta dr ma "doboara", in sensus ca intrebarea din mintea mea e: daca e atat de buna de ce nu si-a deschis cab in bucuresti? dar poa ca sunt si pers pe care nu tocmai banii le motiveaza, ptr ca la acest cabinet vin femei din toate categoriile sociale, de unde un plus (bila alba pt ac. dr). de aceea intrebam eu cine si unde a mai facut asa ceva. ptr ca am inteles ca e o metoda medicala nu tocmai conventionala si sunt doctori obstreticieni care nici nu au auzit de asa ceva.
la fiecare sedinta o cam naucesc cu intrebari... asistenta deja se stramba cand ma vede..., dar, surprinzator, dma dr are amabilitatea si rabdarea si imi raspunde l atoate, acolo unde nu inteleg terminologia , imi zice si pe romaneste....
deci ce am inteles eu e: acest tip de tratament se aplica cu succes ptr o gramada de afectiuni pe sfera genitala, nu are contraindicatii, cica ar fi f bun pt endometrita (sper sa fi scris corect diagnosticul), comparativ cu cel cu medicamente care da grave disfunctii hormonale. deasemenea e bun ptr afectiuni ale trompelor, in sensul ca: ex. o amica a fost la dr marinescu(giulesti), diagnostic: o tromapa infundata de tot, cealalta partial, sanse de bb pe cale naturala 15%, cu FIV 20%. i-am povestit de ac dr, mi-a dat biletul de iesire din spital si i l-am aratat dr care mi-a zis ca ea, prin ac trat, a avut rezultate bune, in sensul ca se desfunda troma, face bb fara probleme.... acuma stiu si eu ce sa zic?
parerea mea, am trecut prin cabinetele destulor dr, putini sunt cei care iti raspun chiar la tot ce intrebi, dar sunt si multi care o fac, dar mizeaza pe faputul ca nu intelegi terminologia, asa ca te "aburesc".
cred ca cel mai bine ar fi sa incerci personal sa vb cu ac dr. de amabila e amabila, absolut cu toata lumea.
ptr oana b: ce trat homeopat ai urmat, recomandat de dr si sub supravegherea acestuia? te rog, daca poti sa imi dai detalii.
astept vesti de la voi