tratament cu laser ptr anexita?
Raspunsuri - Pagina 2
ileana spune:
Merci mult de tot.
Pe mine asta ma interesa, cu trompele.
Este super buna ideea, sa merg la ea cu ultima scrisoare medicala.
Merci,
cris_m spune:
si eu am facut un astfel de tratament pentru anexita acum 7 ani
as putea spune ca din intamplare,am fost la un control de rutina,iar medicul mi-a zis ca am anexita,desi nu pot sa spun ca aveam dureri.
cred ca am facut vreo 5 sedinte cu laser.
dupa fiecare sedinta simteam dureri,care se pare ca sunt normale...
cert este ca luna urmatoare am aflat ca sunt insarcinata...ca un efect secundar, se pare ca terapia laser creste fertilitatea.
n-am putut decat sa ma bucur,iar daca ma gandesc la faptul ca anexita da infertilitate,se pare ca acest tratament a fost benefic,cel putin in cazul meu.
cris_m
ileana spune:
Merci de info Cris.
Poti sa-mi dai mai multe detalii?
Unde ai facut? Cu cine? In ce a constat?
Care erau indicatiile?
cris_m spune:
ileana,trebuie sa fac apel la memorie....
centrul medical parca se numea ROMCLINIC(dar nu bag mana in foc)
pe medic il cheama Leru
sediul este pe str Ardeleni(pe langa Calea Mosilor)
Ca sa nu vorbesc aiurea,am cautat pe net am gasit si cabinetul si am constatat ca stau bine si cu memoria:
ROMCLINIC
Adresa: București Sector 2 Str. Ardeleni nr. 3 A
Tel.: 2104040; Fax: 2102841, 2102845,
Director General Dr. Dan Alexandru LERU
Sanatate maxima
cris_m
mara2 spune:
ptr cris m: am citit mesajul tau i am si eu catev aintrebari ptr tine:acum 7 ani, cand spui ca ai facut acest trat cu laser (era cev asimilar cu ce am descris eu ca si procedura?)aveai dureri? ai facut in acea perioada si tratament cu antibiotic? duap ce ai facut trat cu laser nu ai mai avut durerile specifice ptr anexita?
ptr ca eu sunt acum l aa treia serie de antibiotice in 2 luni si durerea nu cedeaza, e mai suportabil aca inainte, dar tot jenanta, iar de la laser nu vad inca vreo schimbare, in afara durerilor din timpul sedintei si de dupa, care nu pot sa imi dau seama daca sunt de la acele radiatii(nu vad cum ar putea fi de l aele)sau de la faptul ca imi apasa pe zona inflamata cu acel aparat.
te rog, lamureste-ma si pe mine cum a fost in cazul tau.
multumesc mult
cris_m spune:
mara,durerile de care am pomenit erau de intensitate medie,apareau dupa tratamentul cu laser si tineau cam jumatate de ora.
era reactia normala a organismului si un semn bun ca tratamentul "lucreaza"
cris_m
sanziana72 spune:
Am si eu o curiozitate.
Daca ramai insarcinata in timp ce faci tratamentul laser nu e periculos ? Sau verifica la fiecare sedinta cu un ecograf ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
mara2 spune:
multumesc, bubulina..... am vazut ca articolul e scris de acelasi dr. la care cris, cred, a facut tratamentul.
se pare ca in cazul meu acest tip de tratament nu prea are efect sau nu e corect efectuat.acum am dat-o pe naturiste. de disperare....ca de antibiotice m-am saturat