Clubul nurorilor (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Te pupam Cherry!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by marinar
[Corina de ce se supata sotul tau:pt ca-ti impartasesti "experientele" cu noi sau pt ca nu stie ce simti tu vis-a-vis de soacra ta???????????????????

fetelor we plecut

marina

pozici

Nu stiu de ce se supara...el stie care e buba mea cu ai lui, dar cam vrea sa ignore subiectul...Si il deranjeaza ca imi exprim public sentimentele pt ei..

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cherry,nu stiu daca sta acasa nebuna dar plecam noi la ai mei tot weekend-ul si sunt fericita ca nu-i mai vad zulufii...s-a coafat si s-a vopsit,parca-i curca beata!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Bai,tocmai cand m-a pregateam sa-i coc soatei o pacaleala de 1 aprilie,ma anunta ca pleaca peste juma de ora la Bucuresti,vine acum,mananca si o intinde...Si regizasem eu sa-i cos cracii de la blugi deseara cand se culca iar dimineata cand vrea sa se imbrace...hi,hi,hi...da' acu' ce fac?El vine la noapte si eu dorm,cand ii mai cos? Trebuie sa ma gandesc la altceva...,nu scapa el nepacalit!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Flavia, socrii mei sint tot aici, sint bastinasi, dar la distanta de noi. cel mai tare a fost ca dupa nunta, stateau ai mei parintii si socrii impreuna in sufragerie, iar eu vin sa ii intreb daca mai vor sa serveasca ceva, la care aud pe socru-miu ca zice “acum sintem toti o familie, dar ei doi au mica lor familia, asa ca bine ca plecam fiecare la casa lui si raman singuri”. Ne sunam f des si atunci vorbesc 90% din convorbire eu cu ei, restul sotul. Cred ca si daca am sta impreuna, s-ar purta super cu mine, caci exista respect reciproc.
ptr suportul cu bold la scris.
Bun venit noilor nurori!
Clauf, eu pe soacra-ta as trimite-o pe luna, rea rau, te compatimesc, principalul e ca te intelegi cu sotul si ca nu a luat toanele mamei.
Fana, felicitari ptr steluta, la mai multe.
Sinteti tare rapide, va citesc din urma, eu de la lucru nu pot scrie, asa ca scriu seara.
Weekend placut la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cami soacra ta are mobil? Ma gandeam la vre-o farsa din asta gen Buzdugan, sau chiar si Jugaru, ceva gen "matrimoniale" ca tot le are pe partea asta... si ai timp sa o coci:)

Himmelsduft noi suntem mai rau ca soacrele cand ne apuca vorbaria :) Socrii ca ai tai sa tot ai

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,are si mobil,cum sa nu aiba...doar e o personalitate ,ai dreptate cu matrimonialele,trebuie sa gasim o persoana careia nu i-ar cunoaste vocea...si de sex masculin,asa prietene as gasi dar ne trebuie un mascul !Gasim noi ceva...mama ei de scorpie...!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey, dupa ce ca-s vai mama mea, am mai stat si cu ochii belitzi in monitor sa va citesc. Spor, nu gluma!
Clauf, sper sa nu te superi, dar daca nu stati impreuna si daca sotul se poarta bine, de ce iti amarashti zilele pt o persoana care nu merita??? Eu zic ca ele isi savureaza "victoria" cand vad ca "victima(nora)" nu mai poate! La Cami e alta situatie, ca sta pe capul lor si oricum....e o dusa femeia asta. Dar la tine? INTELEG, chiar inteleg, supararile tale, DAR tot ce se intampla e ca ea e bine-mersi, isi face toate poftele iar tu iti faci mii de nervi, iti toci zilele pt ea. NU MERITA! Asculta aici! Si asculta ce-ti spunea socrul la inceput....ei cu ei, voi cu voi! PUNCT si fara "de la capat"!
Cami tie iti tin pumnii sa aveti un weekend linistit!
Andreutza drum bun si spor la cumparaturi!
Fla tu ce faci?
Sunt in dureri, am gura umflata....revin
p.s. dupa ce soatem potaitza afara!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

sunsmile, stiu ca in teorie asa e...dar vezi tu, nu pot sa nu ma gandesc cum dracu ar trebui sa reactionez. zilelel trcuter l-a sunat pe sotul meu pe mobil ca sa se planga ca nu stiu ce boli i-a gasit nu stiu ce doctor la care a fost. stii, ma gandeam uitandu-ma la sotul meu care incerca sa mascheze cu cine vorbeste, ce-o fi in sufletul lui. podoaba o sa mearga acum pe varianta asta si pot eu sa spun: nu te duce la mamicuta, daca nu se simte bine?apropo, m-am interesat la medicul la care a fost. n-are nici pe dracu dar asa zice ea.cum dracu ar trebui sa reactionez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

sa-i spun sotului, sa-l las sa se duca la mamicuta, sau sa astept pana se va hotari el sa mearga pe ascuns/ probabil ca asta va ajunge sa faca in cele din urma. nu stiu...helppppppppppp

Mergi la inceput