M-am hotarat......adoptie (34)
Raspunsuri - Pagina 10
o mamica fericita spune:
Patri am vazut pozicile. e o scumpete de fata Patricia. seamana cu mami sau mi se pare mie?
Lorelei si
nico_ro spune:
Madalina, felicitari pentru voinicutul tau, sa creasca mare, frumos si sa va bucure inimile!
Simona, ce mai faci? Noutati?
Pupici tuturor fetelor si copilasilor!
HAPPY GIRL spune:
Buna fetelor! Imi pare tare rau ca nu am mai intrat pe forum de mult timp si am pierdut urarile voastre din ziua de 17.03, cand Alexandra a facut 2 ani. Va multumesc mult. Noi ne-am schimbat intre timp calculatorul, am inceput si serviciul anticipat si efectiv nu am mai avut timp. Alexandra a crescut si s-a facut tare obraznica. Acum merge la cresa si este tare incantata. Noi nu am rezolvat inca problema adoptiei; deocamdata o avem in plasament. Mama ei naturala nu si-a dat consimtamantul inca dar sper ca o va face curand;daca nu... sau chiar
Am pus cateva fotografii cu Alexandra la 1 an si la 1 an si 4 luni.
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Happy Girl si Alexandra
florypop spune:
Maria, la multi ani. Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa.
Pupici,
Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
boo__boo spune:
[quote]Originally posted by Rozi
Boo boo, vino cu propuneri concrete, ocupa-te de organizare, daca stii ce e de facut, dar pregateste-te de ceva munca - nu va fi usor sa fim toate disponibile in aceeasi perioada, daca e mai departe nu merita sa mergem doar in we, depinde si cat costa... Eu insa sper sa reusim sa mergem, macar cateva, mi-ar placea tare mult! Deci eu ma inscriu la INTENTIE .
da Rozi... cu cea mai mare placere ma pot ocupa de organizare; nu prea stiu ce e de facut dar cred ca daca putem fixa prin discutii aici un week-end in care sa fie disponibile cat mai multe fete, nu o sa fie greu apoi sa ne si intalnim. Mai greu este insa cu locatia - chiar nu prea stiu ce sa propun. Noi mergem de obicei in Predeal la niste prieteni, dar cred ca un mini-hotel de 3 stele care sa aiba in primul rand bucatarie pentru a pregati mancarea piticilor ar putea sa fie perfect. Daca vreuna dintre fete are vreo propunere - ma gandesc ca tot undeva pe Valea Prahovei ar fi avantajos d.p.d.v. al distantei pentru noi, cele din Bucuresti - este foarte bine-venita si putem sa o discutam.
Deci... are cineva vreo propunere??
Aissa... da toti 4 caninii in acelasi timp si totusi in afara de febra si putina mataiala (care trecea imediat cu Nurofen) a trecut destul de bine durerea, chiar si noaptea. Acum au rupt gingia si au inceput sa creasca. Deci dintii i-au dat toti, sa vedem cand or incepe si maselutele. Dar cu toate astea inca nu stie sa mestece, nu am curaj sa-i las in manuta un biscuite - musca bucata mare, o inghite nemestecata si se ineaca Am patit-o chiar zilele trecute... de-mi tremurau si mainile si picioarele.
LA MULTI ANI MARIA... sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii si de acum incolo, cel putin la fel de mult cum ai facut-o de cand sunteti impreuna
mama ingerasului Alex
Briantis spune:
La multi ani Maria !Sa fii sanatoasa si fericita !
Andreea sa-ti traiasca mandretea de fetita .
Ps:Vrem poze ,macar pe e-mail daca nu pe forum.
Mama lui Andreiutzu