Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
GIOVA m-am uitat si mai jos si...nimic ???
BEE ma bucur ca si pe ANA a apucat-o foamea! Fetele astea s-au vorbit sa recupereze! Eu ii dau calciu non-stop de trei luni ca avea "stridor nu stiu cum " - sufla pe nas,cica nu stiu ce nu s-a inchis pe acolo ca n-am avut eu suficient calciu...Mie asa mi-a zis pediatra din spital o tipa tanara,asta batrana a zis ca doar de la doua luni, dar cum l-am oprit,cum a reinceput sa pufaie asa ca i-am dat iar! Cand se termina sticla asta o las cateva zile fara, sa vad...mai pufaie?
Iar am pus vreo 5 poze s-o vedeti ce ocupatie are mai nou,ma dispera...isi baga degetele pana-n gat si dupa aia arunca afara branza
MONI care DIANA (01.01.2006)
Maria28 spune:
Monica bag seama ca fiimea seamana ca a ta la comportament ...pe a mea cand o apuca foamea nu plange incepe mai intai si isi suge degetele ,sau o mai vad cu pumnu in gura ..cine o vede are senzatia ca nu a mancat nimic o zi intreaga Nu stiu cum sa o dezobisnuiesc
J G spune:
Bee La multi ani pentru sotul tau, daca am inteles eu bine! S-ar putea sa stii sa fie asta o metoda, adica sa vrea sa pape in masina! Oricum ma bucur ca a mancat bine azi!
Maria nu te stresa in avans, asteapta sa vezi ce zice doctorul si dupa aceea proba finala...
Moni vad ca si Diana a renuntat la greva, bravo!
Giova multa bafta si sa nu ai emotii ca uite ca la mine e fost ok, si de frica am amanat momentul cat am putut, acum imi pare rau! Dar a trecut si asta!
Gagici azi Carla a avut iar o zi de groaza cu urlete non-stop si tzitzilit (singurul mod in care tace) ca sa nu mai zic ca nu a facut kk deloc. Sa mor daca inteleg de ce s-a constipat asa brusc!
J si Carla (05.02.2006)
monica70 spune:
MARIA pe Diana o apuca bagatul degetelor in gura...dupa ce a mancat,chiar daca e satula si nu mai vrea papa... Si cu ele in gura fiind se cearta cu...ele sau nu stiu cu cine ca brus se enerveaza si plange ... pe urma am depistat ca ii vine in sus branza acra de la atatea manevre ... arata ca un motan tavalit prin smnatana o sa-i fac o poza si asa
MONI care DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
Buna seara gagici!
MARIA - ma grabesc sa iti raspund tie prima, nu mai umblati la vaccin, e f bine ca a facut puroi si nu incerca sa il mai scoti . Faptul ca a facut puroi inseamna ca "s-a prins"...
Cat despre laptic... eu va spun asa... masurati-va apa si puneti-o intr-un termos de inox daca o vreti calda iar praful de lapte puneti-l in biberon. Cand vreti sa dati laticul, daca e nevoie, doar turnati apa si il preparati pe loc.Eu asa fac, numai ca nu i-am dat niciodata cu apa calda ci cu apa la temp camerei, deci eu iau apa intr-o sticluta si o torn peste laptic la nevoie.
Ce a zis Denisa , cu tinutul intre sani... scuze dar am zis ca ma prepadesc de ras, la cat de mari am sanii , un biberon intre ei e tot ceea ce imi lipseste
RALU- mai, mai ce gatita e Anastasia cu sarafanul si cu basca.
CATA - super dulce "Scufita Rosie"
nu mai stiu ce trebuia sa mai raspund ca m-am luat cu altele.
Revin, dupa ce ma mai concentrez un pic!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
A... Bee si eu i-am dat lui Nicolas de 2 ori papa in masina. Odata cand am plecat de la Baby Expo si odata cand am plecat de la Cora. Si nu se vedea ce fac acolo.. zic eu
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Azi a fost o zi relativ calma, n-a durut-o burtica (uf, ce bine!), a facut kka singura si a dormit pe rupte. Cred ca o mai chem pe pediatra la vaccin, ca vad ca-i prieste!
Asta seara i-am facut baitza si dau sa-i pun un pansament cu musetel pe vaccin...si caut..si caut, (eu nu am stat la vaccin, doar mama), ma apucase disperarea. In fine, observ un punctuletz minuscul, deloc umflat (l-a tolerat bine) incat ma gandeam daca sa-i mai pun ceva pe el.
Pana azi ma vaitam ca e prea slaba, acum dupa masuratori, am intrat la idei ca e prea mica (doar 54cm), iar noi suntem relativ inalti. poate va recupera si cu asta, ca cu greutatea vad ca o ia incetinel.
Maine poate reusesc sa-i fac niste poze sa le pun pe net, stau toata ziulica cu aparatul in casa si mi-e o leneee...parca nu ar fi copilul meu.
Si, in sfarsit, azi, la exact 2 luni de cand am nascut..mi-a venit CM, fara dureri, totul ok. Deci, nu-mi mai trebuie test de sarcina..
fetelor si multumesc pentru urari!
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
Hello tuturor! noi am avut o seara cam agitata si astai s-a trezit de la ora 7, cam agitat. Nu a facut kk de 2 zile si cred ca il doare burtica. Cred ca o sa-i dau un biberob cu ceai de musetel sa vad daca scapam.
Monica si noi am avut probleme cu respiratul si inca mai avem, Alain fornaie ca o locomotiva mica, la trei saptamani am chemat la el vreo 3 pediatrii dar pana la urma ne-am convin ca e ok, asa sunt unii bebelasi, au si valul palatin mai flasc si iti lasa impresia ca e infundat nasucul.Oricum si nasucul trebuie curatat bine dimineata si seara, eu il curat cu ser fiziologic, apa de mare ii pun doar cand nu e infundat, pentru ca iese prea putina la o pulverizare si nu-i desfunda nasul.
Bee ma bucur f tare ca micuta Ana se pune pe traba si mananca. Lasa ca recuperati voi fetele sunt mai finute si mai fragile.
Referitor la faza cu taiatul jos si anumite activitati... e ok, nu-i nici o problema, si eu am fost stresata dar a trecut cu bine. Eu mi-am instalat sterilet ( de la primul control ) si nu sunt f multumita de el, mai tare ma deranjeaza asta decat taietura , nu stiu ce o sa fac pana la urma.
Pupici la toata lumea
Silvi si bebe Alain
Ma duc sa ma uit la pozele cu bebelasii, mai pun si eu ceva poze
utocatalina spune:
Neata..mie ieri mi-a scos peri albi si cred ca o sa continue si azi...f...maraita..nu vrea decit in pozitia de ragait..de la consipatie am banuit, asa ca la 4 noaptea eram iar cu termometru la si am reusit pina la urma sa o eliberez..a adormit cam la 30 de minute de la eveniment si azi la 7 i-am dat sa pape..desigur ca numai 80 ca asa serveste mai nou, am mai vrut sa-i dau muls inca 40 si a tras niste racnete si plingea de m-a scos din pepeni...cind n-am mai insistat si am pus-o in pat s-a mai linistit, dupa care iar maraiala si acum vad ca doarme..nu stiu ce are, in afara de greva foamei, dar ma enerveaza rau de tot...si suge la degete intr-o veselie..am verificat-o la gingii, dar nici vorba de dinti...uff..
Laptele e varza rau de tot,...mai mult ca oricind, sau mai bine zis, mai putin ca oricind, vin cu completare, dar asta ca nu baga decit 50 din sin si apoi ma chinui sa-i dau si bibe..ieri a papat per total vreo 100 de praf...azi sa vedem
Bee misto cu alimentatul in masina....si eu l-as aplica, daca e cazul, dar mie Bia afara imi doarme in prostie...chiar peste 4 ore, asa ca inca nu a fost cazul..
Teolinda bun sfatul tau..asa o sa iau si eu laptele la mine, intrebare: pe unde a-ti vazut un termos mai mititel si bun? Cit costa? Cit priveste laptele pus la sin, nu as incerca varianta asta..mi se pare superincomoda si greu de incercat pe caldura cu o bluza subtire de mine..
Maria vad ca Andreea este tare la kg si inaltime..Super!
Ingrid ai vazut ca a venit si cm? Eu m-am obsnuit fara..sa vezi ce o sa ma oftic cind o sa-mi vina iara!
Janina sa stii ca si mie Bia imi face cele mai mari crize cind e constipata..ti-am zis....daca nu merge cu supozitor, mai las-o nitel si mai baga-i supozitor ca musai sa iasa afara, ca altfel vad ca si Carla se crizeaza nasol!
Giova cind strimta, cind larga? Hai ca astept primele impresii!
Silvi chiar e incomod steriletul? Ce poti face?
Astept sa puna Nico pozele din parc..sunt curioasa cum au iesit printesele noastre!
Azi fac exercitiile si apoi pe la prinz iesim la plimbare....mult si bine!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca