Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

A..uitasem...La multi ani, Diana, Anastasia, Maia si Daria...mult luni si ani inainte!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Mersi de urari. Si noi le zicem la multi ani si Anastasiei,Maiei si Dariei sa fie cuminti sa pape si sa creasca mari si frumoase!

Eu am fetita cumintzica...de-ar tine-o tot asa!
Pai a dormit de aseara de pe la 21 pana la 5 - si atunci s-a trezit ca am aprins eu lumina sa vad cat e ceasul! A papat bine - bine (ca doar era lihnita de atatea ore...),am schimbat-o si a dormit iar de la 6 pana la 9 Cand iar a papat...Deci m-am mai refacut si eu...
Acum e la gym asteptam sa faca kk tura a doua,ca la tura intai a facut cam putin
E vesela si rade ca doar e soare - o fi meteosensibila ca mine
Azi sper sa avem parte de plimbare!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai ca m_am trezit si eu sa raspund cu laptele luat prin deplasari.E vorva de cele care dau completare presupun ca nu te mulgi si iei laptele cu tine mai ales dc ai tzatza productiva la purtattor.
Referitor le chestia cu laptele intre sani mi se pare sincer o porcarie ca sa nu zic aberatie si asta pentru ca exista termos mic, mare, mijlociu, gras, slab si toate formele .... Si vorba Teolindei dc le mai ai si mari .... da nu e vobra de atsa eu ma intreb unde il bagi in sutien? Si iti iei bluze xxxl ca sa nu se vada capacul? E ... in fine nu are importanta.
Eu va pot spune cum fac si cum as face. La mine nu se pune problema de termos mai ales acum in perioada asta pentru ca de mic i_am dat doar lapte praf si ala la temperatura camerei deci pot spune ca e practic rece deci nici urma de calda apa( asa il dadea din maternitate si asa ne_au sfatuit). Deci cand plec exact cum zice Teolinda in biberon pun apa care imi trebuie si separat iau laptele pe care doar il vars in sticla si gata bibe.Iar dc i_as fi dat bibe mai caldutz as fi pus apa incalzita corespunzator intr_un mic termos pe care il gasiti in marile marketuri sau magazine cu articole copii.
Fug poate am timp de o pipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
La multe luni Diana, Anastasia,Maia si Daria!!! .
4 floricele sunt nascute pe 1. ce misto!!!
si noi suntem maraiti azi, ca sa nu o lasam doar pe Bia.
Asa ca tati aspira si ewu stau la mami pe genunchi.

Moni ma bucur ca e linistita Di azi.
Liliana ai mare dreptate cu prepararea lapticului. eu de obicei ii pun lapte din congelator, ca cel praf nu-l vrea.
Azi mergem sa luam si noi termos, caci cu sticluta intre sani nu merge.Aia ar mai lipsi.
Cata te voi tine la curent.

pozele le vad mai deseara.
Dupa ce papa la 12.30 mergem la targul de nunti. sper sa gasim ceva.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hei, buna dimineata si de la noi!
Multumim frumos pentru urari !
LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi!

Fetele, scuze ca nu raspund mai personalizat, dar nu am cand sa citesc, copilul meu este un rasfatzat (eu l-am invatat asa, cine altcineva, si nu-mi vine sa-l las sa planga, si vrea numai in brate, plus durerile de burtica).

Noi suntem bine, constipati... el care facea kk fara probleme, acuma se chinuie si in zadar. Doar partzuri.
Am inceput sa-i dau si formula, o masa san una formula, asta pentru ca am facut o frumusete de mastita la sanul stang si mor ce ma doare. Nici nu stiu ce trebuie sa fac, doar am pus comprese reci si m-am muls si lapticul l-am dat baiatului, ca parea bun. Am gresit oare?

Mi-e tare dor de voi. Inca n-am laptopul meu, mai astept. Ne pregatim de botez, pe 6 mai.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
La Multi Ani celor 4 fetite frumoase: Maia, Anastasia, Daria si Diana!
Noi am bantuit ieri toata ziua, am fost in Carol pana la urma, bebe a dormit, s-a mai trezit si s-a uitat in jur, am stat toata ziua cu prietena mea si cu fetitele ei, pe urma ne-am intalnit dupa amiaza cu tati si am ajuns seara pe la 20 acasa cu un bebe rupt de oboseala. La ora 22 dormea de taiai lemne pe el.
Acum e in dormitor in patut, vorbeste cu animalutele de la carusel.
Liliana, mi-am alers ca titulatura "mami de gradina zoologica" pentru ca lui bebe al meu ii spunem in toate felurile: ba raton, ba delfin, ba soricel etc. Asa ca saracutul de el e gradina zoologica, in fiecare zi are alt nume de animalut.
Cata, ce sa zic de lapte, la mine la fel e, cand e o groaza cand nu prea e, nici nu stiu de ce se intampla asa dar am zis ca nu ma mai stresez, cat e , e, cand nu o mai fi, nu o mai fi, aia e.
M-am cutremurat de ce i s-a intamplat Laurei Ioana, sa-i dea Dumnezeu sanatate dr. meu care a hotarat cezariana, ca si la mine ratonul meu avea cordonul in jurul gatului. Nu-mi vine sa cred ce medici inconstienti, vorba Janinei, ii luam gatul daca mi se intampla mie asa ceva, il omoram incet, ca sa sufere, chiar ca nu mi-ar mai fi pasat de ce mi se intampla dupa, important era sa il omor!
Si fazele astea nu se intampla numai la noi, deci rezulta ca peste tot sunt medici cretini, mama lor de incompetenti si idioti!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina in parc sau prin oras nu pot sa-mi scot tzatza.Locuri pt. alaptat nu sunt, doar in Mall, sau cand sunt in centru merg la Clau la birou.
Anda, Cata asta e cu lapticul. ssanii mei sunt fff moi, dar lapte e. cand suge bebe atunci se umplu si se intaresc putin, nu ca la inceput.
Incerc si eu sa nu ma mai gandesc. Ii dau atata timp cat am. oricum bine ca l-am alaptat 3 luni, daca s-ar mai putea o luna as fi super fericita. caci pe urma intram pe diversificare.
Astery pune-l pe Razvan sa suga, asa se desfunda canalele cel mai bine.
Cred ca toate i-am rasfatat putin pe bebei. asta e, eu am inceput sa-l mai las sa planga, nu fug imediat, ca e smecher si cum ma vede inceteaza. ii cunosc plansul si stiu cand e moft si cand e de rau.

E cuminte bebitzu si am putut sa-l ajut pe tati la curatenie. mai avem putin in bucatarie si pe urma ii dau sa pape si o intindem la targ. Doamne ajuta sa gasim ceva frumos.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, l-as pune sa suga, dar am niste crapaturi... nici nu vreau sa ma gandesc.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI DARIA, MAIA, ANASTASIA SI DIANA!
Eu am avut o noapte de kka, fetitza nu a mai mancat cum trebuie, ba 40ml, ba 60 si s-a trezit acuma la ora 11 cu o foame de lup, a devorat 110ml si o doare burtica. Ca sa nu o mai aud, am trimis-o la plimbare cu soacra-mea, e un soare afara splendid si e cald. Am zis ca nu mai o laud, ca taman atunci imi face figuri.
Cata, sunt bucuroasa ca mi-a venit in sfarsit, dar de unde ieri nu aveam nika, azi ma doare capul si imi curge cam mult, asa ca nu ies afara azi...
Ma doare sufletul pt fetitza Laurei Ioana, mie mi-a zis chiar inainte cu 3 zile ca fetitza era in regula cu cordonul si tot s-a nascut cu el in jurul gatului, probabil ca s-a rasucit in timpul travaliului, asa ca niciodata nu stii la ce sa te astepti. Cat despre medici incompetenti...avem o groaza, dar si dincolo sunt uscaturi, totul e sa fie trasi la raspundere pe cat se poate. Altfel...vor continua ca si pana acuma.
Va fetelor, cred ca ma duc in pat ca sunt cam
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Anda si Giova eu deja m-am saturat de alaptat..mi-a stors nervii cu suptul ei aiurea de 3 zile..la 10:30 i-am dat praf si a vrut numai 70, desigur!..Eu cred ca daca oi mai avea lapte inca o luna o mai alaptez, daca nu, nu..ca si asa ma chinui cu ce sa maninc, m-am saturat de aceleasi feluri de mincare incit pofta de mincare nici nu mai am si maninc cam in sila, basca ca de multe ori nu mi-e foame si trebuie sa maninc ca sa aiba fata lapte consistent..iar burta imi e plina de lichide de cit beau de zici ca am broaste in burta si tot timpul fac drumuri la baie, incit m-am saturat!. Na ca m-am descarcat si io!
Super titulatura ta Anda!
Ingrid vad ca si tu ai avut o parte de o noapte "super"..eu am parte de zi la fel, bine macar ca noaptea doarme tun!Nasol ca stai in casa!
Asteryaro eu stiu ca la mastita nu ii dai laptele..
Hai ca ma duc sa pap "in scriba" niste smintina cu paine, ca dupa aia sa o alimentez si sa plec la plimbare..Am pus poze sa vedeti ce frumos doarme acum si suge in somn!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput