Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
A..si inca o chestie care ma dispera, ca ea iese f. rar singura, asa ca in miez de noapte sau oricind vrea, ca acum stiu cind se zvricoleste ca nu poate sa faca, trebuie sa o ajut..si umplu toata camera de kk, dupa ce ma muncesc de ma trec apele ca sa faca!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
monica70 spune:
Vad ca lumea e la plimbare...
Si pe Dia am trimis-o deja cu mami.
Pe mine m-a lovit "harnicia" am scos florile pe balcon asta e o realizare la cata lene am in mine.Din pacate tot trebuie sa trec la conta ,chiar daca am mai tras de timp cu florile alea ...
ASTERY si eu zic ca cel mai bun tratament e sa-l pui la san,eu asa am facut si mi-a trecut...acuma vezi tu...daca rezisti.Eu nu i-am dat laptele decat in perioada cat am avut febra 39,5 in rest i-am dat. la amnadoi!
MONI care DIANA (01.01.2006)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
S-au intors din plimbare dupa jumatate de ora, urla fetitza si a trebuit sa o pun in patutz sa doarma. Am facut un dush, am imbracat-o iar si am scos-o pe terasa. A stat cat a stat, iar a comentat, am adus-o in casa si i-am pus Mozart, sta in spatele meu pe pat, asculta muzica si roade la suzeta de nervi, ca a mancat...
Sper sa doarma, ca Mozart actioneaza ca un somnifer pt ea..
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Na, ca nu mai vrea Mozart. Am pus-o in carusel, are o melodie tampita acolo, dar o vrea la nesfarsit. Cand se opreste, trebuie sa fug sa-i invart arcul, ce m-am saturat..La voi cat timp tine un carusel, cate minute se invarte fara sa trebuiasca sa actionati arcul?
Ingrid S si Diana
irinadum spune:
La multi ani piticutzilor de azi !!!
Ingrid si la mine merge porcaria aia doar 2 sau 3 minute hai maxim 5 de ma ia toate alea la cate tura fac ca sa invart de ala. Probabil ca nu i-a dus capul prea mult pe aia care au facut-o sau or fi avut copii care se jucau doar 5 minute sau adormeau in 5 minute
Ingrid S spune:
Irina, cred ca nu-i mai dau drumul, dintr-o data s-a facut rosie la fatza si a inceput un urlet..am impresia ca ori s-a speriat, ori ii era somn si nu avea chef de carusel...acuma doarme asa ca a doua varianta e corecta. La mine merge 2 minute si bang..s-a oprit!
Nici o tigara nu pot fuma..
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Caruselul meu are 5 pozitii : 5 minute Paganini,5 minute Vivaldi,5 minute Mozard,5 minute Beethoven si 5 minute Clayderman...Numai ca trebuie tras dupa fiecare...e enervant.
MONI care DIANA (01.01.2006)
irinadum spune:
Ce misto Monica !!! Cel putin sunt diferite. Eu am doar Michael Jackson.Bine ca nu e Sabrina sau mai stiu eu ce ...gen Nicoleta Luciu...
J G spune:
hello!
Ce liniste azi pe forum, mai mare rusinea!
Catalina crede-ma ca te inteleg... sunt efectiv capiata in ultima vreme, de cand s-a constipat e de 3 ori mai rau, nu mai doarme ziua deloc, uneori nici afara. Nu se mai calmeaza in pozitie de ragait, doar la san. Si asta ii face si mai rau. Luni ma duc si la o dr. homeopat, ca vad ca tratamentele de la farmacie sunt vax. Ca nu stiu ce sa mai fac. Vroiam sa te intreb, cat timp o stimulezi cu termometrul?
Azi a facut ceva kk dar nici dupa aceea nu s-a calmat, tot urla.
Ziceati acum cateva zile ce bine era cand faceam ce vroiam noi... nici nu-mi mai amintesc.
J si Carla (05.02.2006)
Denisam spune:
La multi ani, Diana, Anastasia, Maia si Daria
Noi suntem bine, dar vrem sa le facem pe toate bine si repede si multumesc lui Dumnezeu ca am un copil bun-care si doarme si e sanatos.
Ieri am fost la gym si afara si am facut curatenie juma de casa, a stat Dragos cu ea si i-am decalat baitza pt ora 10 in loc de 7.30 si nu cred ca a fost o idee prea buna, desi a mincat la 11 si a dormit pina la 6 apoi i-am dat asa semi adormita vreo 110 ml si a mai dormit pina la 8.30 cand a papat iara bine, si apoi a stat cuminte si dormit putin in bouncer, am putut face curat si udat florile.
merg sa ii pregatesc papa ca se aproprie ora.
O zi buna si numai bine!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!