Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Janina de azi intr-o sapt. am unda verde. iti dai seama ce emotii am.
Ioana pai saracul copil s-a obisnuit de la lingurita de dinainte si de-aia nu a mai facut urat.
Nu-ti fa probleme ca si noi suntem asa. doamne, ma intreb cateodata,, cand ne maturizam???cand vad ce facem cu bietul copil. Mama se tot cruceste cand aude.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Denisam spune:
MAria -lapticul cel mai bien se pastreaza in san, dc ai un bibe mic de 150 il pui intre sani la sutien si itzi pui un tricou sau o geaca mai largutza si nu se vede si e super, dc stai mai mult de 2 ore si nue bun etrmosul. Sau mai exista o husa micutza termica care s e incalzeste in masina, bagi firul de la husa in locul brichetei.
Giova si Ioana- pupicei, suntetzi haioase, dar avetzi grija cu bietzii copii-pupicei!
Pup toate mamicile si bebei, am fost afara, am treburi d eterminat si treb sa ii dau si papa.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Denisa salutari.uite ca pe asyta cu sticluta de lapte intre sani nu o stiam.
maria, cica este un termos pt. sticluta. Trebuie sa fie la magazinele de copii. bine ca mi-am adus aminte ca si eu trebuie sa iau. bagi sticla cu lapticul cald acolo si se pastreaza asa cum e. acum nu stiu pt. cate ore.
Cata tocmai iti vad vecinul la Tv. la emisiunea aia cu dansul, Nu-mi place deloc cum prezinta.
monica70 spune:
IOANA eu nu stiu de ce nu pot vedea filmul ... deschid mesajul si ...nimic ???
BEE n-ai venit de la medic?
Diana doarme acum.
De ieri se pare ca a abandonat greva...ca a mancat bine si fara circ si ieri si azi ... e smechera,stie ca maine are trei luni si o vom cantari,vrea sa recupereze
Eu fug sa faca un dus,poate mai revin...
MONI care DIANA (01.01.2006)
Bee spune:
BUna seara fetele.
Vai de mine am citit si eu ce s-a intamplat cu puiutzul Laurei. Dumnezeu sa-l odihneasca. Si eu si Radu zicem si noi sa-i dea Dumnezeu sanatate medicului care a vrut el neaparat sa-mi faca cezariana, pe motiv ca banuia circulara de cordon! Si a avut dreptate: dubla circulara de cordon aveam si noi la nastere. Tare mare tragedie sa ramai fara bebitz.
Diana si RAzvanel sa fitzi mari si sanatosi!
NOi am fost la un al treilea doctor si "a ramas cum am stabilit": eco transfontanelara sa fim siguri ca nu e nimic grav. Iar in rest: masaj, gimnastica si speram sa fie doar o hipocalcemie care ne face muschiuletii mai moi. Offffff. Ne facem noi puternice, ca momentan suntem luuuung si subtiri. Si nu e ideea mea fixa, ca si doctorita s-a minunat cat de lunga si subtire e, asta desi pe hartie greutatea pare ok, la limita inferioara a unei cresteri normale. Asa ca asha lunga si subtire si cu un capsor greu, cum sa-l ridicam noi bine? PAi mai bine il lasam jos sa se odihneasca.
Pai sa mai ai chef de muls in conditiile astea?. PAi ce mai are bun lapticul meu? Anxietate cred.Si sa va zic eu 2 faze dragute pe ziua de azi. LA doctor programare la 12.30. FAta mancase la 10. Eu am ceiutul dupa mine, dar nu ma gandeam ca o apuca pe Ana foamea. Si la imbracare in cabinet, da-i si urla si urla si urla. IN masina i-am varat ceiutul in gura, nimic. SI in buricul Bucurestiului, in aglomeratia aia nebuna, i-am bagat fetei tzazta in gura. SI pana acasa a fost ocupata.. CE sa mai zic, ca ajunsesem in parcare si-am mai stat 10 minute sa finalizeze problema, draga mamii.
Seara, ne-a chemat tati la servici s-o prezentam pe printesa la colegi (el isi serba si ziua de nastere). Hranit fata la 5.30, dar la 7.30 foamea de pe lume. CIca ii dau ceai, dar si bibe cu lapte. NU a prea vrut, dar in masina la plecare, urlete rau de tot. Pac tzatza in gura si surpriza suge! IAr a supt pana acasa! Pai daca stiam o plimbam cu masina la orele de masa, poate sugea.
Astea suntem noi.
Eu merg la muls si daca ma mai lasa junghiul din spate, mai revin.
Giova spune:
Moni vezi ca e mai jos in mail filmuletzul.
Bee ma bucur ca nu e ceva grav cu Ana. si cei ca ai alaptat-o in masina? noi cand am venit din Alba, i-am dat sa suga chiar in Arad. se uitau oamenii la mine, caci era aglomeratie si orpiri la semafoare. dar asta e. bine ca a mancat.
Eu v-am ca merg in pat. parca vad ca iar nu se trezeste piciul sa pape la 12 si mi se trezeste la 5 dim. ca si inebunesc. dar il trezesc eu fortat.
Maria28 spune:
Denisa merci ..nu stiam de tinut lapticul intre sani,e o buna idee .Gio ,eu am luat termos din ala de la mag de copii ..sant de diferite culori ,cilindrice ,invelite in vinilin si pe interior e partea aia cu branza artificiala ,dar cum am mai spus ...nu tine mai mult de 2-3 ore ,oricum e suficient ca nici bebe nu doarme mai mult de 3 ore .
Ahh ,am uitat sa va spun ca am trecut la pampers nr 3 at fiind ca nu mai aveam decat 2 bucati din pampers nr 2 ,si Andreea are deja 5.400 kg e numai bine sa trecem la o alta marime .S-a lungit asa de mult sapt asta ca nu o mai incape decat 2-3 bodyuri si botezu bate la usa ,ne-am hotarat sa-l facem sambata viitoare ,iar daca Andreea o tine in ritmul asta de crestere ,poate nu mai incape in cazan ,daca am masurat cum trebuie are 60 cm
Ahh ,era sa uit ,voi ce ati facut cu primul vaccin ...pt ca la Andreea s-a intamplat la baitza sa ai iasa puroiul de acolo ,si tatsu s-a apucat sa scoata tot ,zicea ca nu e bine sa-l lase acolo ca cine stie ..acum om fi facut bine ,nu stiu .Urmeaza vaccuinul de 2 luni ..asta cum o mai fi ?..se umfla tot asa ?
Care dintre voi ati avut taietura jos ,cum va simtiti locul ..eu una il simt mai stramt decat de obicei ,poate m-a cusut doctoritza de ma facut ca noua he hee
Giova spune:
Maria al meu papa la 4 ore, dar de multe ori, daca ies cu el nici nu se trezeste pana acasa, doarme chiar 6 ore.
oricum, cumpar si eu un termos din ala.
Cat priveste taietura la mine cica era mai stramta, dar dupa ce m-a taiat din nou, mi-a facut-o cum trebuie. mie mi se pare larga, dar vedem peste o sapt. cum e.
Oricum trebuie sa merg la dr. sa-i spun cuim e, larga-stramta si daca ma deranjeaza perineul ala.
Orice-ar fi ii zic ca e ok, caci nu mai vreau alte interventii. Mi-a ajuns.
chiar ca plec.
Maria28 spune:
Pai si la mine daca am senzatia ca ma strange ?>..ce o sa imi faca ,ma taie din nou,nu ma speria ,ca eu trebuia sa jaung la control sapt asta ,dar din alte motive am zis ca merg sapt vitoare .