Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
T_Ioana spune:
Fetelor, sunt socata!
A murit fetita uneia dintre mamicile de martie-aprilie, fetita Laurei-Ioana.
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Ioana am citit si eu. off Doamne!!!
Este al 2-lea bebe in grupa lor, care moare din cauza cordonului ombilical.
Ma ingrozesc tot mai tare cand aud de "experienta" doctorilor.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
LunaNoua spune:
Offf... ce trist
Dumnezeu sa ii ierte pe cei vinovati, si sa aiba in paza pe micuta adormita si pe mamica indurerata
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
T_Ioana spune:
Da Moni, uite:
ANAIRDA 36(mamica) si Sara Michelle,nascuta pe 9 martie si plecata la Ingerasi pe 13 martie 2006
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
LunaNoua spune:
Oare ce se intampla cu medicii ce le supravegheau in cazuri din astea?
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
Giova spune:
Da, e trist ce se intampla. Celalalt caz nu era la noi, in State sau Canada, nu mai stiu exact.
deci peste tot sunt si uscaturi.
Vad ca multe v-ati pus alta poza pe coperta albumului..
merg la maraitul meu, nu stiu zau ce are. ii dau sa pape si-l scot afara, chiar daca a plouat. bine ca nu e frig.
Giova spune:
Am fost afara si ne-am intors, caci ne-a prins o ploaie...numai bebe a scapat neudat. caruciorul e praf, eu la fel.
sper sa se usuce in garaj si sa nu i-a ceva miros de inchis.
J G spune:
Si eu am citit ce s-a intamplat, mari nemernici doctorii astia, eu le luam gatul daca mi se intampla asa ceva!
J si Carla (05.02.2006)