Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
ANDA super Mark, mai ales in costumul albastru si cu caciula cu urechi!
CATA ce te necajesti atat, ca are de unde da jos BIA,mai are si ea zile proaste,isi revine ea maine-poimaine!
Plec la serial...
MONI care DIANA (01.01.2006)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, mersi de aprecieri si eu cred ca seamana pe tata-su, dar copilashii se schimba de la o luna la alta, asa ca astept cu interes urmatoarea luna..
Giova, sosul alb se face (daca imi amintesc bine) cu faina si lapte si margarina sau unt (sosul Bechamel), adik pui margarina in tigaie, ulterior faina, amesteci si dupa aceea pui laptele incet-incet sa nu faca cocoloase. Il faci cat de gros vrei tu. Adaugi piper si vegeta si un pic de smantana si voila!
Ingrid S si Diana
Giova spune:
uite ca am reusit si eu sa scriu.
Moni, Irina frumoasa pacaleala de 1 aprilie.
Alina, Ayan e un dulcic, iar tu arati super cu breton. .
Eu nu ii dau sa pape la cerere. la 4 ore, nu a mancat cat trebuie, restul la urmatoarea masa. daca vad ca e crizat rau, ii dau la 3 ore, 3 jumate, dar nu mai repede.
Daniela, la soare ce mistoooo.ne-au chemat si pe noi la Constanta niste prieteni, dar multi km mai sunt din Tm, asa ca ... ne lasam pagubasi.
Ingrid mersi mult. Stiam si eu ca e cam asa, dar mi-era frica ca uit vreun ingredient.
Bee vezi ce fetita cuminte ai!!!felicitari!!! lasa ca s-a prostit al meu acum.
Anda imediat intru sa vad pozele.
Al medu m-a disperat. am fost in parc, pe urma ;la un hipermarket, am intarziat cu papa o ora, dar ce sa manance?Nini tzitzi, nici bibe. cred ca a papat 80 ml in total.
si tot varsa, inseamna ca nu-i place laptele praf?aseara a mancat 1210 ml si nu a varsat nimic. nu stiu ce sa mai zic.
sunt fff suparata, asa ca, Cata nu esti singura. vad ca, kinderi s-au gandit sa fie amandoi la fel ieri si azi.
Merg la baita. revin
Gio si Marco (6 ian. 2006)
pisoi3 spune:
M-am uitat si eu la Lost, ce me enerveaza astia cu misterele lor, io mor de curiozitate si ei nu arata si ei nimic, din contra, acu' au inceput si cu fumuri negre!
Moni, merci frumos de aprecieri, si mie imi place mult de tot cum ii sta lui Mark cu urechi, drept pentru care i-am cumparat ieri doua caciulite cu urechi de iepuras si una in forma de broasca, ii sta beton cu ele, o sa pun poze. Am zis ca tot ce o sa ii cumpar de acum o sa ii cumpar sub forma de animalute, ca e tare dragalas asa.
Pupicei lui Di, imi pare bine ca nu mai e grevista.
Gio si Cata si al meu vomita, in ultimele zile mi-a tot varsat, s-a umplut masina de spalat cu hainutele pe care a varsat el, plus lenjeria de pat. Pupici Biei si lui Marco. Sper ca Bia sa fie ok, sa fie doar grevista ca Di a lui Moni si sa-i treaca repede.
Azi aniversez un an fix de la ultimul CM, imi doresc sa nu vina prea curand ca nu mi-e dor de el! Ce nostalgie m-a apucat, anu' trecut pe vremea asta ramaneam graviduta...
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
J G spune:
Hello fetelor,
Anda merci de recomandare, o sa cumpar maine ceaiul asta de care am auzit numai lucruri bune.
Catalina la multe luni/ani Biei, si eu cred ca a avut o zi mai proasta, oricum e bine sa vorbesti cu medicul ei ca sa te linistesti. Imi pare rau ca ai probleme, uite un
Moni vad ca si tu ai avut concerte azi dar tot e bine ca a mancat pana la urma, lasa ca se da ea pe brazda pana la urma!
Ingrid asa stiu si eu ca se face sosul Bechamel pentru lasagne. Foarte bun!!
March bine ca ne mai dai vesti despre voi, ca vad ca nici pe messenger nu mai apari. Ce bine de tine ca ai curte si poti sa stai cu fata la aer curat! Cum mai stati cu colicile?
Irina ai dreptate, trece foarte repede timpul, mie imi pare bine!
Bee ma bucur ca ai avut 2 zile bune, conteaza enorm. Ma intrebai ce face mica Bin Laden, azi am avut si eu o zi buna, fericita... am fost in Herastrau cu prietenii nostri (si viitorii nasi de botez) - si ei au un baietel de 7 luni, mare si frumos. Dupa aceea am fost la ei acasa, eu ziceam ca pentru 10 minute ca de obicei se trezeste Carla si urla. Da, s-a trezit, i-am bagat un bibe cu formula si a ras 120ml. A inceput sa caraie dupa aceea si atunci s-a produs REVELATIA...
prietenii nostri au un leagan (bouncer, nu stiu, parca asa se numeste) si am pus-o acolo si a adormit!! Incredibil, ne uitam ca prostii... a stat acolo 2 ore, s-a mai trezit dar nici un urlet. Ce sa zic, maine ma duc sa-mi iau unul, iti dai seama ca pentru mine, daca functioneaza jmecheria asta, incepe o noua viata!
Daca puteti sa-mi dati informatii despre ce fel de leagan si d eunde ar fi cel mai bine sa-l cumpar, multumesc! Stiu ca era o oferta la Cora, o mai fi??
In rest... am observat ca laptele meu este din ce in ce mai chior, mai diluat, poate de aceea vrea Carla sa pape atat de des. M-am hotarat sa-i inlocuiesc 2 mese cu formula, mai exact cea de la pranz si cea de seara (poate asa doarme mai bine...). Ce s-o mai dau cotita, am mult lapte dar calitatea lasa de dorit! Asta e!
A, si ca sa fie ziua cat mai buna, a facut si kk serios! Ce sa va mai zic, sunt happy azi!
Hai ca am scris un mesaj kilometric... de acum incolo sunt pe aici la schimbul 2!
J si Carla (05.02.2006)
monica70 spune:
Si eu sunt la schimbul 2 ca pana se intorc masculii din Timisoara de la meci,nu ma culc!
monica70 spune:
GIOVA deci si Marco si Bia sunt pe aceeasi lungime de unda! Las' ca amandoi au rezerve ... pot tine post cateva zile...poate asta o fi baiul
ANDA abia astept sa vad pozele cu urmatoarele urechi Poate te inspiri si din LOST...
JANINA sper ca va aprecia bouncer-ul ala si acasa! Sper sa nu cobesc , dar si Diana a fost super cuminte in vizite,exceptie ieri si azi Dar era burtica de vina...ca dupa diaree si partzuri n-am mai avut treaba cu ea...
INGRID astept urmatoarea luna,poate va semana cu tine....Mie luna asta mi-au zis mai multi ca Diana mea seamana pe mine Dar sa stii ca ai dreptate,se schimba f.f. mult de la o luna la alta!
Giova spune:
monica cred ca i-a udat putin pe fratello si husband.
ce aglomeratie in oras cu meciul asta, ceva de groaza.
Alina sa stii ca si eu am burta, eu aveam si inainte, dar acum e putin mai mare. mi-am comandat sauna slim de la Tv sa vedem ce va face aia. parca vad ca am dat banii degeaba, dar merita incercat.
Anda e un dulce mark, abia astept pozele cu celelalte caciuli.sapt. viitoare e si la noi Babyexpo, sper sa fie ceva de capul lui. nu ca si targul de miri de acum.
Janina cauta si pe net, macar vezi modele si preturi, asa orientativ. de unde sa iei? poate te ajuta fetele din capitala.
I-am facut baita, a papat putin, nu a vrut. a si vomat putin. nu mai stiu ce sa fac, am niste nerviii.
Moni, asa a zis si mama, lasa ca e gras, are de unde da jos.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
JANINA asa e laptele uneori mai gros,alteori mai diluat,asta nu inseamna ca nu-i bun,eu zic sa nu-i dai inca formula...Si de papat des asa papa unii,si Diana manca aproape din ora in ora pana la doua luni! Sau uita-te la AYAN!
CATA daca Bia e mai constipata, e normal sa nu vrea sa pape prea mult...eu chiar am observat ca Diana inainte de a trage prima kk-reala de pe la ora 10-11 (deja e destul de regulata ca tata-sau ) nu vrea sa pape decat in mod exceptional si putin.Cum a tras-o, cum se arunca pe tzatza si da-i frate!
Deci biata Bia poate a plans asa ca o doare burta pentru nu poate face kk cum trebuie si normal ca numai de papa mult nu-i arde in conditiile astea! Bag-o la gimnastica: bicicleta, ceva acolo...Ca tot cu termometru ala ... e nasol!