Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
J G spune:
Moni sa stii ca si mie de-asta mi-e frica, ca dau banii degeaba. Dar sunt super-disperata. Ma bazez totusi pe faptul ca atunci cand am pus-o acolo era bazaita si s-a calmat. Ca nici a mea nu e blanda in vizita...
Giova asa o sa fac. Sa vedem ce gasesc.
J si Carla (05.02.2006)
Ingrid S spune:
Moni, Giova si ai mei sunt la meci, probabil ca i-a udat, dar pasiunea cere sacrificii
Cu vomitatul asta si noi am avut probleme, dar nu asa de mari, regurgiteaza putin dupa masa, o tin in brate pana ragaie si n-o las jos decat dupa minim 20 de minute. In patutz, ii mai curge putin pe la colturile gurii, dar in nici un caz sa-mi vomite pe haine sau in jet. Asta mi s-a intamplat pe la o luna jumatate de cateva ori, pana m-am prins sa o tin in brate mai mult timp si sa nu o bruschez dupa masa, adik sa o schimb sau sa o curat la nas etc.
Iar cu kka, Diana e constipata, uneori face singura (noaptea mai ales), ziua daca plange (culmea are ora fixa, in jur de 16), ii bag jumatate de supozitor pt copii si nu ma mai chinui cu termometrul. Nici nu apuc sa il introduc, ca a si facut.
Acum am terminat baitza, a papat si am pus-o in pat la nani. Am timp sa stau pe net
JG, daca faci lasagna, stiu ca sosul alb nu trebuie f. condimentat, cel de carne in schimb bagi multe condimente, poti sa pui si ardei iute, ii da un gust, mama-mama..
Ingrid S si Diana
utocatalina spune:
Neata fetelor..eu am avut o noapte linistita..i-m dat sa pape pe la 12 noaptea, si a supt in somn, dupa care la 3 cind i-am bagat si supozitor ca nu putea sa faca iar..s-a jucat vreo ora cu un spiridus pe care il darima si impingea si era f. fericita si cinta "ga, ga"..in fine,Irina datele la 3 luni sunt 61 cm si 6190 gr...e bine ca am luat si noi 790, deci sa zicem ca sunt multumita...Monica sa stii ca am dat la bicicleta de mai aveam nitel sa ajung la tine si tot nimik!Ce lungana e Diana..manechin nu gluma! Janina super ca ai avut o zi buna..si eu zic la fel, ca e f. important..de ar fi toate asa..eu am lapte destul vad, si este consistent si gras, dar daca nu papa, tot nasol e! Giova nu stiu ce au avut si Marco si Bia, mie Bia tot praful mi l-a varsat...sinul nu!Speram in zile mai bune si sa nu-i mai vedem asa, ca pe mine ma consuma de nu mai sunt buna de nimik..
Apropo mi-am luat sampon de par Klorane cu chinina si balsam la fel, ca-mi cade parul intr-o veselie..sper sa-mi mai ramina de un dus!
O zi buna si o sapt. la fel!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Am uitat sa va zic..ieri am luat-o in marsupiu prima data..de la 12 la 14:30...a dormit tot timpul si a fist super ok, desi m-a cocosat de spate!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca