Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Ingrid pai tre sa-l intrebi de sosul alb.
draguta foc Diana ta.un de la noi.
Liliana pai carot fete le facem pofta? nici una nu s-a apucat de regim. si tin sa te anunt ca eram si eu printre ele .
Silvi am vazut si celelate poze cu Alain, un dulce si chiar ca aduce cu Nicolas al Lilianei. pai......amandoi au tati bruneti.
Moni am vazut-o si pe gaza ta. mama dar are energie multa, pai cum vrei sa se ingrase cand da atata din maini si picioare???E o dulce in pozele cand isi baga mana in gura, chiar ca zici ca vrea sa o mareasca..
Am vrea sa iesim, dar nu prea e soare. oricum astept sa se trezeasca, sa pape si vedem.
am baut iar Galactogil, acum imi face Clau ceai de chimen,...... .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
alina80 spune:
Buna fetelor!
Am si eu putin timp sa scriu, doarme Ayan, dar sigur se scoala imediat.
La multi ani bebelinilor care au implinit o luna, doua sau trei! Sa fiti sanatosi si frumosi!
IOANA, ma uit si eu acum la filmuletul cu Razvan, ca mi-a zis JANINA ca este super.
Am pus si eu niste poze noi cu Ayan pe link-ul meu. Mi-am schimbat iar look-ul, sper sa va placa.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
ALINA dulce foc Ayan,iti seamana leit!Si imi place ce echipament a avut la botez. Iti sta bine si blonda,dar parca nu mai esti tu m-am obisnuit cu tine bruneta...
INGRID am vazut-o pe Diana,ce guritza dulce are,acum imi dau seama si ca parca pe sotul tau seamana!
GIOVA sportiva mea continua cu degetele si ma calca pe nervi.Plus ca am schimbat-o de n ori de azidimineatza!Arunca lapte la greu!Si branza...
Si nu va mai ofticati cu caruselul ala cu cinci pozitii si cu atatia clasici,sau cu .......Michael Jackson , ca ieri a fost 1 aprilie,daca n-ati observat
Acu plec la plimbare si la mami (Ghita a plecat cu fratelo la meci la Timisoara)Ne mai auzim deseara!
MONI care DIANA (01.01.2006)
paula2003 spune:
Maine si Paul face 3 luni. A cresut, este foarte frumos si gangureste toata ziua. Nu vrea sa doarma ziua decat in brate sa-l tii si sa te plimbi afara.... Vorbeste mereu si sa-l bagi putin in seama ca si incepe sa-ti faca o serenada.
Acum ne pregatim de o plimbare.
Paula cu Paul & Alexandra
alina80 spune:
Fetelor, voi ati ramas cu burta? Ca eu da. Si nu am nici timp si nici chef sa fac sport.
IOANA, nu pot sa vad filmuletul. Este ala "Din ciclul..." ?
GIOVA, si mie imi face numai Gabi ceaiul de anason si chimen. Imi face dimineata inainte sa plece la servici o oala de doi litri. Pupici lui Marco!
MONI, tare pacaleala de ieri!
Mai este vreuna din voi care ii da sa suga bebelinului la cerere, adica si la 10 minute distanta de masa anterioara? Ca eu asa ii dau, nu pot sa-l las sa planga de foame si sa-si suga pumnuletul.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Bonjour madame!
Din ce in ce mai rar cu postarile...de a venit primavara si ne petrecem mare parte a timpului liber in curte unde ne place tare mult, Ioana cum ajunge afara se culca instant iar eu lenevesc la soare pe un sezlong cate o carte in mana...
Ca o baba curioasa ce sunt incerc sa tin pasul cu voi(nu prea imi iese) si citesc din urma, am ajuns pe la cap. 17, asa ca nu sunt la zi cu informatiile. Cu pozele sunt asa si asa...
Irina mi-a sarit inima cand am auzit ce ati patit, bine ca nu este grav si trece, l-am intrebat si eu pe dr. daca este adevarat ca sunt oasele moi si nu avem voie sa-i culcam pe burta, a zis ca nu-i adevarat, singurul impediment ar fi ca trebuie supravegheati, da ne punem noi cu frantuji? Mamaaaa ce de poze aveti, ce misto doarme in brate la Marian, sa purtati sanatosi noile jucarioare. vad ca oricum tot cum vrea el doarmedragutelului.
Bee si tu draguta la ce doctoresa ai fost de v-a gasit atat de bolnavioare? Pati-si si tu la fel ca Tatiana, bine ca n-a zis sa va internati! Mie din poze mi se pare ok Ana..si este o dulceata de fetita cu o pasarica grasunica.
Mirela tu ai fost la alt doctor? Cum te mai simti? sa te faci bine. Ce mare a crescut Daniel si ce frumos este la voi in parc, spaniolului nostru.
Monici, naspa ca tre sa mergi asa curand la munca, mai profita si tu de timpul liber si pleaca la plimbare nu mai sta atat in casa ca de-aia esti asa de slaba. Grevista ce mai face, oooooooo ce de pozeee, te plangi ca-i slaba fata si uite cate cute are la bulane. Mai nou am luat lectii de la tine si sa vezi ce mai imping si eu carutul cu un picior cand stau in fata PC-ului...
Cata ce m-am mai distrat cand am vazut pozele bufleicii tale! Meiii nu te mai plange ca nu mananca Bia ca-i cea mai grasanica de pe aici! Suuuper misto rochita rosie! grasunicii
Denisa, sa-ti traiasca micuta crestina, mi-a placut mult rochita de la botez si tortuletul in forma de carucior! Si tu arati foarte bine, nu degeaba mergi la gymm, brava! Emmei.
Janina tu cum te mai descurci? Tu cam lipsa poze, credeam ca stau cel mai prost la capitolul poze! Mai pune!
Bombonicoooooo ce garderoba are fii-ta!!! M-au terminat rochitele ei. Deci eu decretez de pe acum ca cea mai cocheta gagica este Jasmine.
Deea m-am bucurat sa mai "aud" ceva si de la voi. Scumpa foc pensulita ta!
alele ce m-am lungit si numa prostii vechi de cinci ani vorbesc, ca tare-s in urma!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
BUna fetele.
Cata, sa-ti traiasca Bia frumusica si maricica!
Teolinda, vai de capul papanashului tau cu asha o mama cu ochii dupa pahar. Tot e bine ca voi la tara aveti alee, dar noi avem carare! Ce ma fac eu cu carutul n-am idee.
Astery, bine ca ai scapat cu bine din patanie. Sanatate si tie si RAzvanelului si scrie mai des!
March, bine ca mai dai si tu un semn de viata! VAra asta cred ca tu si Ioana veti fi cele mai invidiate persoane! Sa stai la 2 pashi de mare .Poze poze.
ALina, sa-ti fie de bine noul look! Iti sta tare bine cu breton!
MOni ce face sportiva ta? Cand mi-ai spus ce dimensiuni are m-ai umplut de respect. Dar nu s-ar zice din poze! O fi Ana mea mai ciolanoasa de pare mai slabutza.
Janina, ce face terorista Carla? In ce toane ai prins-o azi?
Ralu, in legatura cu mancarea. Stai sa-ti spun: in primul rand nu obliga fata sa manance. Daca nu vrea, opreste-te si nu mai insista, da-i mai tarziu. Si e important s-o tii cat mai mult in brate.
Ana_M. Si eu cura de ieri!. INceputa cu un tort si continuata azi cu o crema de zahar ars. DAr n-am mai papat paine.CAt despre raoshata Clarei, eu zic sa nu te impacientezi: consoleaza-te la gandul ca la soare asimileaza mai bine vitamina D. Bofloshica mea sta tot mereu la soare si avea o piele alba alba (daca ta-su e roshcat si eu sunt chiar mai deschisa la piele decat el), care acum s-a bronzat frumos.
Noi am stat azi afara de la 10.30 la 5 cu 2 pauze de papa in parc. MInunat. Grasei mele ii place la nebunie. Si mai nou, noi fetele facem baitza impreuna in cada mare. SI ne place la nebunie. SI fata cea mica sta multa vreme goala in casa, la 24 de grade, ca sa faca gimnastica mai bine. Acum doarme din nou, pana la baitza.. TAre frumoase ultimele 2 zile.
Aaaaaaa, am uitat, legat de fetele care alapteaza si nu le place. MIe-mi place, dar nu vrea fata. SI de la inceput am avut probleme, fiindca laptele, desi era, nu curgea cum tb. Si eu pentru binele psihicului meu ma mulg cu spor cand apuc (desi asha mi s-a luat). Dehhhh fiecare cu pasarelele lui (bine, in cazul meu or fi chiar stoluri).
la toate.
monica70 spune:
ALINA eu i-am dat sa suga la cerere,dar sa stii ca nu de cate ori isi baga degetele in gura ii e foame! Mai da-i si suzeta daca vrea sa moflaie ceva! Eu o incerc cu degetul meu: cand ii e foame incepe sa suga pe el ,cand nu-i e foame...cel mult il linge Si ... de burta si eu mai am un pic,nici eu nu fac nimic,dispare ea singura1
DANIELA ce fain de tine! Si eu am scos deja chez-longurile pe balcon,dar aici e soare doar pana pe la 12,dupaamiaza e umbra.
De aceea cand lucram faceam plaja doar sambata si duminica de dimineata.Plus ca e un curent in zona,parca suntem ...la mare pe faleza Numai ca in loc de valuri se aud masini,tramvaie Avantaj tu!
BEE ai vazut ca nu ai de ce te plange de "ciolanoasa" ta,noi stam mai rau .... a mea e pufoasa, mai un pic si pluteste ca un balon de grea ce e Si degeaba zici tu,Ana nu pare deloc slabutza! Mie mi se pare super-normala...si ce ochisori faini are...compenseaza orice!
Apropo de ochi, mi se pare ca Diana va avea ochi ca ai mei: incet,f.incet de deschid: pe margine are un cerculetz bleumarin,iar in centru sunt gri-verzi Nu vad nici urma de caprui,deci sper...
Paula pupici flacaului,mai pune poze noi sa-l vedem!
Restul lumii unde e?
Noi am fost la plimbare, apoi la mami unde iar a tras niste crize de plans intai de la burtica (s-a usurat dupa o serie de partzuri) si dupa aia a inceput greva si dupa uletele de rigoare,plans cu lacrimi si suspine dupa ... a mancat f.bine.Acum ,dupa ce ne-am intors a adormit iar in carucior.Cand se trezeste trecem la baie ...
Dupa ce vad LOST,evident
MONI care DIANA (01.01.2006)
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
Uite am aparut si eu dupa ce am bantuit toata ziua pe la plimbare, am fost pana la Cora cu carutul, n-am mai luat masina, nu aveam multe de luat asa ca am zis ca sa ne plimbam pana acolo. Am primit de la sotior o matza roscata (de plus) de la Cora, misto rau de tot, are niste ochi superbi. Bebe n-a mai primit nimic dar i-am luat destule la Baby Expo, plus trei fesulete ieri.
Am pus niste poze noi in album, Alina le-a facut cu aparatul ei, ca noi inca nu ne-am luat camera, n-am avut timp si chef sa bantuim week endul asta, asteptam poate baga astia niste oferte de Paste.
Liliana, bine ca a fost ok papanasul, vorba ta, lasa sa se obisnuiasca cu pamantul. Ca sa nu va mai zic ca si lacusta mea a cazut de pe canapea si l-am gasit razand cu gura pana la urechi pe jos!
Cred ca ma mosteneste pe mine, ca eu ma aruncam din patut cand eram mica, ma cataram pe barte si saream.
Ana si eu i-am dat lui bebe antibiotic, Cefalexin si Sumamed sa ii dispara mucii, i-au disparut o perioada da' acum e fonfait iar, au oprit astia caldura si probabil i-au revenit mucii din cauza asta.
Alina, beton pozele, imi place mult cum iti sta cu breton.
Restul fetelor, va pup mult de tot, ma duc sa pap si eu ceva, ca a facut Georgica puiut la cuptor, striga sa ma duc la masa.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
utocatalina spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari..eu sunt VARZA...Bia a fost ieri noapte mai crizata ca oricind..de la 2 pina la 4:30 a fost infiorator..basca ca a papat in 1 ora 100 ml lapte si atit..Janina ca m-ai intrebat cit o stimulez cu termometru..O VESNICIE, pina ma doare mina si cocoasa si imi vine sa-mi iau cimpii...in fine scuze fetelor ca am citit cam in diagonala, dar sunt f. suparata...Bia papa la fel de prost si cadou de 3 luni mi-a vomat 150 ml lapte la 18:30..nu mjai stiu ce sa fac...nu am mai facut nici un pliu, din contra, ne-am fescait de tot, in conditiile in care papa cam 500/zi...ca cm avem si noi cred ca 61 si o cintaresc acum inainte de baie, ca tot a vomat adineauri tot si va zic...vroiam sa merg maine la Alina, dar am renuntat pina se face Bia bine, daca maine vad ca nu e inca cit de cit ok o sa chem doctorul, care momentan nu mi-a raspuns la telefon..am si o veste buna, ca macar se joaca cu jucariile si are per ansamblu o stare de dispozitie buna si nu a mai plins ca ieri..cel putin pina acum..vad eu daca ma haleste la noapte....Pupici si sper in zile mai bune!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca