Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata!

IRINA - daca nu vrei nu ma crezi dar va jur ca nu a fost pacaleala de 1 aprilie.

ASTERY - nu mi-a venit sa rad de tine, te cred prin ce ai trecut insa dupa ce se termina totul cu bine, ne buseste rasul.
Pupicei lui Razvanel!

INGRID - pai papanasul meu peste 1 sapt face 4 luni... asa ca e in graficla cazaturi. Nu m-a luat durerea de cap dar m-a napadit un sentiment imens de vinovatie ca sunt o FULGA.

Si se pare ca ieri am fost dusa cu capul rau. Sa imi zica Moni cum am stat cu bioritmul .
Azi cand sa ii dau copilului Calciu (incepusem de ieri) dupa ce am tras in seringa lichidul m-a apucat sa ma uit pe sticla.. era EFERALGAN deci ieri in loc de Calciu i-am dat Eferalgan. Mintea mea mi-a jucat mari feste ieri de 1 aprilie. Doamne cat de dobitoaca... si ziceam ca mie nu o sa mi se intample dar iata ca prezint clar simptomele unei mame denaturate... asa de-odata.

Va doresc o duminca frumoasa.

Papanasul meu doarme acum, dupa ce se trezeste ii dau sa pape si merg iarasi la curte

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
LA MULTI ANI BIANCA PENTRU CELE TREI LUNI IMPLINITE AZI!
ANA ma bucur ca mai apari pe aici,ce fain ca e deja vara la voi!
TEOLINDA distractie la curte! Apropo nu ne-ai zis de carusel,nu la tine era cu Copilul Minune?

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Mai Moni al meu e cu Copilul Minune, Carmen Serban, Catanga si Clejanii dar mai am un pian gen pernutza sa nu se dea fi-miu cu capul sa si-l sparga de ea.. si aia are Pepe, Akcent si Laguna

Dar fiu-meu e fitzos cred ca vrea p-ala cu Bach si restul clasicilor de la tine, ca astea nu ii plac bai nene.

Poate facem schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai tot mai fain e al Irinei cu Michel Jackson...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Astery bine ca nu a patit Razvan nimic. si mie mi-e groaza de asa ceva. cobor cu grija scarile de la bloc.
Liliana nu esti mama denaturata, doar distrata..
La multi ani iubita mea Bia!!!un si o de la mine, Marco.
Ana uite ca s-a trezit la 4 sa pape, dupa 8 ore ce sa zic. dar pe urma numai la 9 dim. a papat doar san, ca si la 4 si a adormit.
Moni si tie si la Di.
Ingrid si la Diana. Lasagne!!! Clau de cand ma tot prosteste sa-i fac. dar nu stiu cum sa fac besciamella, caci in Italia o cumparam gata facuta.Si tot uit sa o pun pe sora-mea sa se uite pe o cutie din aia in magazin.

La poze tot n-am reusit sa ma uit, daca nu azi, maine sigur.
Au pus poze noi: Moni, Ingrid si mai cine? imi notez, ca sa nu uit.
Merg sa fac vinetele sa mancam.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

.. uitati asa sunt eu in caz ca nu v-ati dat seama deja

si Biei pentru cele 3 luni. La multi ani si la multe pliuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI BIA!
Giova, sotzul stie cum se fac sosurile, eu habar nu am, adik cel de carne stiu, ca se face ca la spaghetele bologneze, dar cel alb..ma depaseste . Am mancat cu intarziere, trebuia de ziua lui Diana, dar nasii ei au fost plecati din oras, oricum e mai bine mai tarziu decat niciodata. Mi-am promis ca nu mai pap seara, dar cand am simtit mirosul...
tie si lui Marco!

Mergi la inceput

Silvi l-am vazut aseara pe Nicolas al tau in poze. Seamana cu al meu doar ca noi avem mai mult par in cap. Am vazut ca au si paturica si caruselul la fel.

Mergi la inceput

Gagicile cu delicatesele italienesti le-ati ucis p-astea care au inceput cura ieri .
Ia mai potoliti-va ca le aveti pe constiintza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani Bianca, sa cresti mare si sa papi tot ca sa avem ce admira si numara la pliuri.
Astery pai bine ca Razvan a fost ok insa tu si cu spatele tau ai reusit sa iti aduci aminte cum era cand faceai gimnastica , nu?
Fetelor maine avem si primul baietel care face 4 luni. Va dati seama ce repede a trecut?
Maine poimaine ne uitam la luat motzul.

Mergi la inceput