Mamici casnice (24)
Raspunsuri - Pagina 12
impreuna spune:
Bravo fetelor, vad ca deja ati facut meniul pt maine, n-ati stat degeaba ca mine :)
Adriana ce glow mama ca eu intru cu mozilla si pt mine toate sunteti la fel
Pt fetele mai noi, cred ca ati observat ca in wk suntem cuminti, femei de casa, nu prea avem vreme de net:) Ca v-ati speriat ca aici se scrie in maaaare viteza :)
Eu zilele astea chiar n-am avut chef de nimic, aveti si voi cumva perioade din astea?
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
quote:Pai e normal, si stai sa vezi ca vine caldura si o sa stam cat mai mult pe afara cu piticii!Si eu una as fi vrut azi sa stau sa ma delectez pe net da efectiv nu am apucat nici sa respir. Poate maine e mai lejer. Adevarul e ca de vineri DC ul incepe sa se miste mai lent, nu mai e asa mare animatie ca in timpul saptamanii cand mai intra lumea de la serviciu.Flavia mersi ptr apreciere, legat de fimiu artistul, adevarul e ca nebunia cu desenatul este generata de o maaaaaaare pasiune a sa pentru masini, cred ca ai vazut ca majoritatea desenelor sunt masini. Cand il intreb ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare, zice ca sofer de forumula 1 si sofer de taxi logan si sofer de camion si asa mai departe.P.S. Si eu tot cu Mozila intru din Linux si sa vezi cand n-am avut de lucru si mi-am pus efect glow la plesneala, ca nici nu am stiut ce a iesit si anume un cacaniu oribil, astfel incat a trebuit o buna prietena sa fotografieze monitorul cu nick ul meu si sa imi trimita pe mail ca sa vad cu ochii mei efectul glow ce mi-l pusesem. Acum l-am schimbat si cica se vede bine.
Pt fetele mai noi, cred ca ati observat ca in wk suntem cuminti, femei de casa, nu prea avem vreme de net:) Ca v-ati speriat ca aici se scrie in maaaare viteza :)
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
LauraNicole spune:
Lucia , e cu albastru .Si la Adinell la fel .Am intrat pe IE ca sa pot vedea glow ca de folosit si eu folosesc tot mozzila .
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
light spune:
Mersi Laura, acum stiu ca arata bine, da atunci era de groaza!!!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
malla spune:
danelutza, mama tu vrei tot?
Pai nu vrei sa impartim frateste? Tu o felie, mie restul???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
impreuna spune:
Da Mirela, noi anticipam demult ca vine caldura si dam pe aici doar cu prezenta (sper sa nu fie chiar asa:)
Pai vezi, Liviu are intr-adevar inclinatii din astea "barbatesti" daca ii plac asa mult masinile. Tin minte copilul unei vedete zicea ca se face gunoier, ca era fascinat de masina care aduna gunoiul
Ti-am citit povestea nasterii, mi-a placut mult, se pare ca ai avut parte de o nastere usoara si fara probleme (mai putin travaliul), iar medicul a fost pe faza, nu cum se intampla altor mamici, lasate pe mana nu stiu cui ...
Laura m-am uitat la pozele voastre, fetitele sunt superbe si se iubesc mult. Alexa e deja domnisoara, Sandra o bucalata scumpa, nu ai cum sa nu prinzi drag de ea
Si pe tine te admir pt implicarea ta in cazurile copiilor cu probleme
La fel si celelalte fete inimoase
Adriana vaz ca azi ai fost pe baricade :) Cand pleci la ai tai la tara?
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Mai ,sa mor aici!
Voi nu vedeti superbul meu glow galben care se asorteaza cu stelutele????????????Pai eu de ce m-am chinuit sa ma fac frumoasa si sa ma asortez?
Adinela,eu te vad !Esti albastra si superba!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by adinell
danelutza, mama tu vrei tot?
Pai nu vrei sa impartim frateste? Tu o felie, mie restul???
Mai mi-era mila de Svetlana, sa vina cu cozonacul tocmai pina la tine, am zis ca la mine-i mai aproape, poate sa-l arunce si cu prastia... ... sau arcul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Danelutza spune:
Dana mai da' galbena mai esti, iaca mi-ai dat idei si m-am colorat, nu-s prea frumoasa da merge, vrusei sa pun un pic de mov sa fiu mai sexy, dar nu mai era vopsea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
malla spune:
Daniela, m-ai facut sa rad, ai zis ca-s superba
Flavia, o astept pa mama mea de Pasti, si apoi mai ne simtim bine o saptamana la m9ine, si de-abia apoi plecam la tara...
Am o masina de spalat Albalux care vreau sa i-o dau ei, ca eu nu am ce face cu ea, am automata
Iti dai seama ce bagaj o sa avem, dar oare nu putem sa o punem la posta???????????????????
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!