Mamici casnice (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Tina, in primul rand multumim ca ne-ai dat un semn de viata, ca sincera sa fiu nu mai stiam nimic de tine si ma cam ingrijorasem.
fetele, maine dau eu trezirea, ca mi s-a dat voie, sa imi spuneti de pe acuma care/ce preferati!!! Cine cafea, cine ceai, cine... ce!!!
Vreti sa vii le servesc la pat sau va astept sa veniti la bucatarie? Nu accept refuzuri!!!

De cand ies la soare, am inceput sa ma smecheresc :)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tina bine ca ne-ai dat un semn de viatza. Lasa ca bebelushul o sa apara, dar numai trebuie sa intre cit mai des aici la noi. Daca vrei itzi spunem si bancuri, asha o sa rizi si bebe o sa te gidile cu piciorutzele.
Adinell eu vreau la pat cafeaua, asha m-a invatzat soatza, cafea calda cu un pic de lapte rece. Multzumesc anticipat.
Flavia aha, tzi-ai adus aminte de noi ?!
Osna potzi sa maninci nuca, doar nu maninci o tona, ia acolo un pic nu face rau, mie mi-a interzis doctorul cind eram insarcinata pentru ca aveam diabet gestatzional, dar ce crezi ca nu m-am infruptat cu cozonac. Daca era sa ma iau dupa medici, ajungeam lesinata la spital.
Vroiam sa zic ceva la gravidutze, cit am fost insarcinata, n-am citit nimic din ceea ce mi-ar fi adus lacrimi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Ok, Danelutza, te-am trecut pe condica, astept sa comande si celelalte fete ca ma cam grabesc, oricum nu stiu ce asteapta ca doar le-o fac comanda pe gratis!!!

Adinella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

adinella,uite tu cu cafeluta eu vin cu cozonacul,ca ma pun acum sa-l fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, ce ospat miine! cafeaua fierbinte, dulce, cu lapte . cozonac e de la sine inteles, o felie.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Adinela ,eu vreau cafeaua la calculator!.Asa ma mai pun la curent cu ce mai e pe aici si beau si o cafea buna.
Svetlana,si din cozonacul tau vreau o felie!
Tina ,vad ca bebe se tine tare!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Stiam eu ca trebuie cineva sa imi sra in ajutor!!! Multumesc Osna, deci, as asa ramana: eu cu cafa, tu cu cozonacul!!! Apropo, eu am voie sa ma sevesc cu o felie???
Diadaniela, dimineata iti va fi servita cafa direct la calulator... Nici o grija, voi fi cu ea acolo, inaintea ta!!!

Adinella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu aduc laptele .

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput

va rog sa va faceti timp sa imi observati efectul glow la numele meu, care nu se prea vede de altfel!!!

Adinella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Svetlana vina la mine cu cozonacul, ca-s mai aproape de tine
Adinell nu sari la mine , lasa ca-ti trimite si tzie o felizutza prin posta virtuala

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput