Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 10

iuliana spune:
Multam pentru info...sa vedem cum o sa facem.
Cit despre tati al nostru, e un tatic extraordinar. Eu am multe ore libere pe saptamina. Luni 5 ore, marti vreo 4, miercuri iar vreo 5 (in zilele astea merg la scoala si am baza mare pe el), joi, vineri, simbata si duminica petrece acelasi timp cu fetele ca si mine, ba uneori chiar mai mult
cind am de invatat. Se scoala noaptea (eu de mult nu prea am mai facut-o, la Diana s-a trezit el de mai multe ori decit mine
), le da mincare, le spala, imbraca. De la 6 luni si la Emma si la Diana le face baie numai el (acum le face la amindoua impreuna si nu e usor deloc...am incercat si eu o data si era sa imi dau duhul:), eu numai ma uit sau pregatesc hainitele de schimb:), le scoate afara, la mall, la cumparaturi. De f. multe ori, cind vin de la scoala, fetele deja sint imbaiate, imbracate, mincate si Diana chiar face si nani. Emma nu, ca ea sta treaza si pina la 12 noaptea
daca nu pun batul pe ea.
Face si curat in casa, de aranjatul jucariilor se ocupa numai el, cu mincarea sta cam prost, ca nu stie sa faca decit supa si mincare de fasole verde pe care mai intotdeuna o greseste ca pune multa sare:)), dar overall sint f. multumita. Am avut noi niste divergente destul de nasoale din cauza neamurilor lui acum vreo 3 luni cind ajunsesem destul de departe:(, dar acum s-au potolit spiritele. Nu am de ce sa ma pling.
Cit despre taticii vostri, eu zice ceva....puneti shaua pe ei. Se spune...cum ii inveti, asa ii ai:). Al nostru de multe ori recunoaste ca e mai greu sa stai acasa cu copiii decit sa te duci la servici, si o stie pe pielea lui ca experimenteaza la greu
.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7

iuliana spune:
Florentina, iti vine sa crezi ca anul asta luna marite a fost record cit de ploioasa a fost? Inca mai ploua si mor de ciuda. Vremea e de kkao, innorat si frigut, nu am iesit deloc la minecuta scurta, am petrecut f. mult timp in casa din cauza ploii. Sper sa se faca frumos afara ca m-am saturat.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7

omustata spune:
Iuliana- pentru sotul tau. Cat despre pus saua pe ei, depinde si de fire. Sotul meu mai degraba face ceva daca nu-i zic sa faca. Daca il bat la cap sigur nu face nimic. Pai sa va povestesc eu cum fac dus. Il rog pe sotul meu sa-mi dea 15 minute sa fac si eu un dus.Si el ce face. Ia copilul in brate si vin si stau cu mine in baie cat ma imbaiez. Nici acolo nu scap de ei, sa-mi tihneasca si mie
.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

ioanailincam spune:
Salut!
Dar'ar naiba in ea de vreme inselatoare, ieri m-am dezbracat la maneca scurta ca mi-era cald rau iar acum ma doare in gat si ma simt ca o balega. Culmea e ca de dimineata nu aveam mare lucru, dar dupa tura de parc de dupa-amiaza, abia am condus pana acasa. Si am si o stare de greata, asta nu stiu de la ce poate fi. Si numai gandul ca maine e luni imi pune capac.
Beatrice - foarte fumoase lcururile de la IKEA, vin si la noi, dar abia in primavara viitoare, cred ca astept pana atunci sa mai bag ceva mobila la Mogaldea in casa. Si intr-adevar au o fabrica in Romania, dar marfa lor o poti gasi cel mai aproape in Ungaria. Oricum, va fi primul magazin al lor din Balcani si le va lua maul la alde Mobexpert sau Elvila, ca va fi mult mai mare si sper eu, mai ieftin. SI cortul e tare, tot de la ei?
Monu - mul succes. Culmea e ca aveam si eu chef de ceva hata-hata in week-end, dar la cum ma simt...
Gata, va las, mai voiam sa zic cate ceva, dar e musai sa termin de strans prin casa ca e dupa razboi, Ana nici acum nu doarme, dar i-am pasat-o lui taica-su si mai bine ar fi sa inchin steagu devreme in seara asta, ca maine nu se stie. Of, ce repede trec zilele libere!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

mygirl spune:
Ne-am adunat si noi pe acasa. A fost un weekend superreusit, ma simt stoarsa de puteri dar fericita ca in sfarsit a venit vremea frumoasa!
Ieri am fost la cumparaturi, am mancat in oras, azi am fost in parc, pe malul marii si la socri la masa, asa ca n-am pus mana la gatit decat micul dejun si cerealele ptr Alex.
Am vazut ca subiectul zilei sunt sotii..eu sunt fericita detinatoare a unui sot tare iubitor, care ma ajuta la curatenie, ii face baie Alexandrei de cand am nascut-o, ii pune pampersii de fiecare data cand e acasa (ca e tare chinuitor ptr mine), ies la plimbare de 3 ori pe saptamana cate 2 ore ca sa merg eu la sala. Cel putin la faza cu plimbarea abia asteapta si ieri am vazut motivul- el era cu Alex pe bulevard si eu crenga prin magazine. cand ma apropii de ei, am observat cum se uitau lung si aruncau ochiade pustoaicele iesite la plimbare. Am auzit si ceva comentarii...dar nu ma ingrijorez, ma bucur ca se simte bine in compania fetei lui.
Sa revenim la plimbarea de azi, am scos piticii la intalnire si ca de obicei au fost tare incantati sa se revada. Daca vreti sa vedeti poze cu Delia, Stefan, Alex uitati-va in albumul cu POZE LA PITICI. Lipsesc comentariile, dar eu nu am din pacate nici inspiratia si nici umorul Laurei. daroricum, pozele vorbesc de la sine.
va pup si o noapte buna
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

monu spune:
Mygirl, am ramas fara cuvinte. copiii sunt absolut superbi! sa va traiasca mamicilor si sa fie sanatosi.
si Alexia Ioana

Danelutza spune:
Mygirl pentru bebelushi ... care bebelushi, ca acushica fac anul, tare-s scumpi, sa va traiasca, adica la toate sa va traiasca bebeii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami

patriciaRO spune:
Ioanailincam, aaa, nu! cortul e luat din alta parte de la un magazin din incinta unui MALL. Ca s-a uitat ta-su intamplator la un magazin de copii si a vazut asta si i-a placut si mi-a zis... Si am decis sa-i luam! Aveau si barci si o masina mai mare, dar asta ne-a placut mai mult... In pachetul asta aveau si pompa de picior cu care sa umfli, inclusa...
Oana, mai frumosi rau piticii in poze... Si Alex cum sta ea pe nisip... Foarte fain si cele in parc, pe iarba... Superr! nU baga inca in gura, iarba?
Beatrice, mami de Alex pifos

simona_filipas spune:
In sfarsit avem si noi internet ......vai dar rau mai este cand te inveti cu asa ceva si brusc ti-l taie ca au chef de pus fibra optica sau mai stiu eu ce minuni.
In concluzie, sa nu ma lungesc prea mult, ne-a fost tare, tare dor de voi, de toate ( vad ca inca lipsesc Laura, Gusta, Andreea , haideti fetelor zau asa, mie sincer imi este dor de voi si va simt lipsa - sper din tot sufletul ca in curand o sa primim vesti de la voi; sper ca nu am uitat pe cineva )
Abia acum am apucat sa citesc pe diagonala ce ati scris saptamana trecuta. Da ati avut spor la scris nu gluma .
Am multe sa va spun asa ca ma iertati daca scriu haotic mai ales ca la ora asta nu prea ma mai duce capul.
Din cate imi amintesc eu:
Gabitza, bafta multa. Iti doresc sa-ti gasesti bona potrivita
Elisor, felicitari pentru marile realizari.Stai sa vezi ce urmeaza de acum incolo ... Imi pare rau sa aflu ce ai patit cu obrazul. Sper ca te-ai vindecat
.
Ioana, eu ma bucur ca dai examenul mai la toamna ca asa ai si tu timp sa mai bagi cate un ochi pe aici.
Oana superbe pozele. Tare mult mi-au placut.
Bea, tare dulce mai este Pifosul tau.
Androix nu ma iei si pe mine cand margi sa-ti faci cumparaturile la Londra sau Milano? Zau ca as fugi si eu vreo 2-3 ore de acasa . ce simpatica ai fost
Babygirl m-a amuzat mesajul tau in care te chinuia Ema dar in acelasi timp te inteleg prin ce treci. Si uite asa oboseala se aduna incetul cu incetul pina ajungi sa nu mai poti. Si cred ca cel mai rau este atunci cand ajungi sa nu mai ai rabdare cu copilul - cel putin asa am patit eu.
Gusta multumim frumos pentru colaj. Foarte frumos
Vroiam sa mai scriu dar deja cred ca ma lasa memoria. Daca imi amintesc revin pe parcurs.
Acum despre noi cateva cuvinte.
Fiu-meu se juca numai cu prostii gen capace, telecomanda, piaptan, perie, flacoane goale de...orice, de parca n-ar fi avut jucarii. In speranta ca-l mai educ si eu macar putin i-am cumparat un cub mare in care trebuie sa bage tot felul de forme geometrice. Asa ca spre marea mea mirare e atras de cubul ala ca de magnet. Eu potivesc fomele si el le impinge in cub. Si are rabdare pina terminam toate formele. I-am luat si-un leagan. Cand aude de huta-huta tot e un chitait si-un zambet ca stie ca mergem afara. Zilele astea am stat afara pina seara tarziu d epica copilul lat de oboseala.
Cu mancatul nu avem probleme. A mancat si supa de salata verde iar preferata lui mai nou este ciorba de urzici. Bieneteles ca nu lipseste iaurtul la nici o masa.Azi am facut sarmale de post si i-am dat si lui Dragos. Mama ce a mai halit. Lapte bea cam 450 ml/zi. De mers inca nu merge singur dar merge foarte bine tinut de-o manuta. In rest toata ziua se tine de prostii. A cazut in masina, nu stiu cum naiba ca doar il tineam de mijloc( statea in picioare pe bancheta din spate) si s-a lovit la gurita. Mai exact la gingia de sus si i-a curs la sange de mi-a umplut o batista. Eu plangeam cu el si tac-su era un car de nervi ca binenteles eu eram vinovata. Am citit ca si alte fete au mai patit asa ceva incat parca mi-am mai revenit .
A doua zi a alunecat pe covor si s-a lovit la gura de masa de sticla pe care tinem televizorul. Iar i-a curs sange si are o vanataie de-a lungul obrazului de toata frumusetea. Si de data asta tot eu am fost vinovata Asa-i viata ce sa faci. Am noroc ca macar cand sta acasa e cu ochii pe copil si 24 din 24 si asa mai pot respira si eu ca altfel as ajunge la nebuni.
Trimit mesajul asta ca deja m-am lungit prea mult si sper ca nu v-am plictist. Apropo avem si ceva poze noi in album pentru cine vrea sa le vada.
Va pe toate si sper sa-mi intru iarasi in atributii ca o saptamana am somat.
Multi la bolnaviori. Sa va insanatositi repede.
Simona de
Dragos Octvian
Albumul nostru

Cloreta spune:
Buna...dimineata!
Uite cum bantui noaptea de nebuna pe aici dar daca acum am timp acum dau si eun ochi pe aici.
Bea, super dragute lucrusoarele pentru Alex, care e mortaaaaaaal! Are o figura aa de simpatica in cort.
Fran, sanatate multa iepuertelui.Ventolin i-am dat si eu Teodorei cand a fost bolnava rau. Am avut asa un tratament de m-am gandit ceva daca sa ii dau sau nu anumite medicamente. In final i-am dat tot ce mi-a zis doctorita pentru ca nu ceda boala si mi-a fost teama de complicatii.
Alergie am avut toata copilaria, nu stiu ce a declansat-o, cel mai des faceam cand mergeam la tara, am banuit ca de la apa de acolo. Am scapat dupa 20 de ani de "povara" asta. Sper totusi ca bebelina ta nu va avea sensibilitate asa mult.
Andutzy, cs scump e Dragoselul tau! Ce bine ca intri si tu mai des sa ne dai vesti despre voi.
Monu, probabil ca acum dormi deja sau esti in actiune Succese nebanuite!
Am vazut si casuta Pisikutei, de vis zona si ce ne mai povestesti!
Atat imi amintesc acum din ce am vazut/citit in doua transe azi.
Noi am fost la plimbare azi de la ora 13 pana la 18.30, interval care a curpins si o vizita. Teodora a fost fericita, a domrit 45 de minute in carut - in timpul asta am bantuit prin Mall - a "vorbit", a dat din maini si s-a agitata iar in vizita a fost o haioaa. Se uita la un catel si radea, intindea manutele si ar fi sarit pe el direct daca ar fi putut. A picat lata la noua jumate dupa un bibi baut aproape adomrita la mine in brate. Din nefericire a avut o trezite in plansete pe la zece, naol de tot ca abia am linistit-o. Cred ca tot gingiile o sacaie pentru ca si ziua isi tot baga pumnii in gura si se framanta.
Credeam ca apuc si eu un chat dar l-am ajutat pe tati cu niste treburi si am ratat.
Va pupam!
Laura februarie 2006
Pozele mele