40 cu + sau - (cap.7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Au plecat musafirii,al meu doarme pt ca a fost la o cu fostii colegi.Cuminciorul lui mama!
Azi a zis pt prima data ca incepe sa-i placa ce face.Doamne ajuta!
Na bine ,normal ca-i place in conditiile in care este singurul barbat din zona si azi a primit cel mai 'tare' compliment din anul asta: cica e cel mai frumos 'lucru' din acel birou .Io ma stricam de cap de zicea cineva asa ceva de mine,lui i-a picat bine.
Bine,propozitia a fost rostita in contextul in care o vizitatoare,prietena cu sefa,a fost intrebata ce parere are de birou,e frumos?Aia a zis ca da,dar cel mai frumos lucru de-acolo ...
Asa ca il mai las o vreme si-apoi incep sa-l presez cu adoptia.
Adevarul este ca acum am si eu nevoie de un pic de timp sa ma adun,pt ca inca sint clatita de cap usor si toata povestea asta m-a cam zdruncinat d'a capo al fine.
Gabi am prins si eu ceva din zbor din mesajele fetelor.Fii nevasta!De-aia de-si pune miinile-n sold si eventual ia si-o sucitoare in mina!Pe bune.Cunosc destule cupluri in care faza a functionat perfect.Io azi am aspirat,da' el a spalat vasele inainte de-a se culca.Si erau un capitzoi!
Na,fetelor va pupicesc pe toate ca tre sa intru la povesti pe messe cu 'fie-mea'

Noemi

Mergi la inceput

Am uitat!Roza, bat-o vina!
Liliana,draga,ce-ai patit de esti asa amara?Suparata,chiar?
Ai avut vreo experienta neplacuta cu cineva de pe DC?
Lasa, nu baga in seama.Stai aici cu noi si-ai sa vezi cum o sa-ti treaca supararile.Uite de la mine o .
Io am si-o vorba,dar sa nu te superi pe mine ca glumesc:zimbeste,miine a fi mai rau.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ta-na-na....
Multumesc de compliment, Adriana, cred ca cea mai fericita ar fi Anca (sa zica lumea ca-s sora-sa cea mare). Si-asa ma invata cu ce sa ma imbrac : daca as asculta-o, as umbla numai in tricouri cu vedere la buric, cu tatuaj pe umar si cu inel in spranceana.
Si-n jupeta de-aia stil jucatoare de tenis de camp. si bascheti. Nu ca nu mi-ar placea... Dar ea ma vrea asa si iarna!
Cateodata se uita la mine dupa ce m-am imbracat si-mi zice ca pantofii "ma fac prea batrana", sau ca blugii ar trebui sa aiba talia mai joasa... Da-mi pare bine, prefer o relatie asa, decat sa nu-i pese de mine deloc.

Cea mai noua veste: Carla vrea sa vina sa locuiasca la noi!!!
N-am timp acum sa dau detalii, dar situatia e groasa, ca se pare ca nu-i un capriciu, si ca ea are ceva pe suflet (pe care nu-l spune) acasa la mama ei... Miercuri sotul meu o sa aiba o intrevedere cu ea, sa vada de ce aceasta idee susprinzatoare... Noi am aflat adineauri, ne-a sunat mama ei sa ne spuna bucuria.

Liliana, ma simt bine cand o vad pe Anca cum creste. Nu ma simt batrana deloc, si chiar mi-a spus ca si ea vrea sa faca copii tot pe la 25 de ani, asa ca mine, sa nu fie o mama batrana. Adica nu ti se pare ca sunt prea in varsta "pentru tine"? - am intrebat-o. Nuuu!
Mai compliment ca asta....
Si-o vad ca are incredere in parerile mele, ma intreaba, ii explic "cum as face eu si de ce", si chiar daca nu-mi urmeaza sfatul de indata, mai tarziu o vad ca il pune in practica, asa, ca si cum ar veni de la ea. De exemplu creionul dermatograf. De ceva timp il foloseste, i-am aratat cum sa-si dea ca sa fie frumos, sa nu fie strident si sa nu i se intinda pe la ochi. La inceput mi-a spus ca ei nu-i place asa (e prea discret), am lasat-o sa-si faca damblaua, si acum vad ca face cum i-am aratat eu...

Ma opresc : maine e greva la scoala, deci Anca sta acasa... deci se scoala tarziu... deci are voie sa stea cu noi la televizor, sa ne uitam impreuna la un film.

Va pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

buna, fetelor!
De la ora 4 suntem in picioare, Lili a tusit rau, m-am trezit, i-am dat sirop de tusa si si-a adus aminte de cele 2 bratari de silicon pe care le purta inainte de culcare, deci cautam bratarile si nu ne-am mai culcat ca ni s-a dus somnul. I-am pus un film in speranta ca va adormi, insa proasta de mine am ales Dinosaur, si ea a inceput sa tropaie prin casa si sa urle ca un dino adevarat
Lulu, ma bucur ca ai o relatie asa minunata cu Anca!
Noemi, bine ca ai reusit sa iei decizia asta, si eu asa as fi facut in locul tau, stii tu, viata merge inainte, concentreaza-te pe adoptie!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

buna dimineatza Gabi

sper ca ai reusit sa dormi macar un pic si fetita e mai bine!

Polux, cind vii in tara? esti din Bucuresti? Fetita ta e in Romania?

un gind bun pentru fiecare!

Mik, sper ca nu te-ai suparat pe mine la ZZ, era o sarja prieteneasca!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Iuliana, mersi pt intrebare, n-am mai dormit de la 4 dim. Lili e bine, doar ca tuseste in continuare. S-a mai linistit de la sirop, dar tot racita e.
Va pup, o zi buna pt. europence, noapte buna pt. americance:)

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by nematics

Mik, sper ca nu te-ai suparat pe mine la ZZ, era o sarja prieteneasca!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Iuliana, cum o sa ma supar pentru un meta-subiect ? Am disparut de pe forim 2 zile because multa treaba si griji.

iar mi s-a imbolnavit Marghiolita, am scapat aseara de la doctor pe la 8 fara ceva, farmacia din sat era inchisa, copiii trebuiau hraniti, spalati, culcati, sotul era in delegatie si aveam nevoie de antibiotic pentru Marceline. Asa ca i-am spalat, i-am harnit, i-am culcat si am coborit in St Etienne sa caut o farmacie deschisa. Singua chestie de garda era in centru, intr-o zona cu lucrari pentru noul tramvai, m-am garat intr-un parking pazit si am umblat apoi pe jos. M-am intors acasa la 11. Acu' biata puica era lasata la doica, eu sunt la serviciu, obosita moarta, mai am un curs dupa-amiaza si inca ceva treaba de facut. Nu mai pot !

Lulu, ce fain week-end ! Si ce frumoasa e Anca ! (si la mine se amesca cel mare de cum sa ma imbrac, daca ar fi dupa el, ar trebui sa fiu toata ziua cu fusta scurta si pe tocuri).

Noemi, iar iti fac declaratii: imi place de mor cum reactionezi. Auzi la tine : sa puna Gabi mina pe sucitor !

Gabi, eu cred ca nu e sot rau, ci mai degraba educat pe invers de catre mult-iubita socrela. Curaj ! si nu renunta !

La mine cresc urzicile, dar paduricea de linga casa e foarte circulata, am sa fac daca nu am in fundul gradinii. In Franta urzicile nu se maninca, se pun la putrezit pentru facut ingrasamint natural de gradina de legume.

Va pup pe toate (ca am scris romane).

Mik.

Mergi la inceput

Fetele uite de al mine
Gabi imi pare rau pt pitica ta,important e sa fie vesela si-atunci si boala trece.Primavara asta tirzie a facut ravagii intre bietii copilasi.Sper ca nu te-ai suparat pe mine pt ce-am scris.Imi cer iertare.

Mik si tie-ti transmit multa sanatate fetitei.Si tuturor copilasilor pe care-i aveti.Acu io m-am exprimat 'poetic' cei trei neuroni din posesie n-au gasit mai mult.Doamne,citeodata-s atit de plastica....ma mir ca nu m-am facut 'artist'. Aseara,cind am postat,eram si obosita si atunci le scot la foc automat.Si-mi zboara la porumbei din gura....Stoluri

Lu,inseamna ca esti o mama buna.Pt asta meriti toate laudele.
Asteptam vesti bune si multe.

Io aseara am mai stat la povesti cu fie-mea si-am aflat ca e indragostita si ficiorul cu pricina n-o vede.Este normal sa se intimple asta?Ea are doar 12 ani si citeva luni.Am aflat si ca se machiaza.Cred ca-s rau ramasa in urma,ca nu prea inteleg,dar...

Na va urez o dupa-amiaza placuta , Noemi

Io-s proasta :ziceti-mi si mie ce e ala ZZ si unde se afla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by noemi marian

Io-s proasta :ziceti-mi si mie ce e ala ZZ si unde se afla?

sari pe burta c-apa-i mica

ZZ = Zona Zoster : rubrica la partea de Maculatura a forumului.
Te sfatuiesc sa fii singura in birou, caci singur vei izbucni periodic in ris.

Mik.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by noemi marian

Fetele uite de al mine
Gabi imi pare rau pt pitica ta,important e sa fie vesela si-atunci si boala trece.Primavara asta tirzie a facut ravagii intre bietii copilasi.Sper ca nu te-ai suparat pe mine pt ce-am scris.Imi cer iertare.

Noemi, de ce trebuia sa ma supar????

pozici poze noi

Mergi la inceput