40 cu + sau - (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 5
lu.more spune:
Buna ziua si de la mine, si multumim inca o data, dupa un week end agitat, in care n-am putut mai deloc sa ma apropii de calculator.
Ca sa intelegeti mai bine, vineri seara Carla, cea mica, mi-a zis la un moment dat ca daca ea nu mai sta la calculator, nici eu sa nu stau. Eu i-am zis ca toata ziua (vineri) am fost la serviciu, si ca daca vreau sa ma destind un sfert de ora, n-o sa ma impiedic de un copil. La care ea imi zice (pe cuvant !!!) « Da, dar la serviciu ai calculator ! Si poti sa te joci daca vrei ! ».
Cu alte cuvinte, proasta sunt eu ca lucrez, in loc sa ma joc !
Ieri dupa amiaza am profitat de soare si am mers pe malul marii.
Anca a invatat sa faca slalom cu rolele, un fel de 8-uri cu picioarele incrucisate. Nu stiu sa explic, poate intelegeti voi din poze.
Pozele le gasiti in album, cel intitulat « Anca 12 ani ».
N-am timp sa ma duc sa caut si sa va pun linku’, ca sunt la serviciu si n-am venit aici sa ma joc !
Adriana, in privinta serviciului sper sa iei hotararea cea mai buna pentru tine. Eu cred ca trebuie sa te gandesti la tine in primul rand acum, ca baiatul tau e mare si oricum isi va lua zborul in scurt timp. Daca reusesti sa impaci si capra si varza (adica pe tine, pe prietenul tau…), poate n-ar fi rau sa incerci aceasta noua sansa…
Sambata, la padure erau urzici o gramada. Manusi sa fi avut, ca zau culegeam ! Mi-am propus sa le atac sambata viitoare, sper sa avem vreme buna si sa putem iesi… De 6 ani il amenint pe al meu ca-i fac (n-a mancat niciodata), si tot nu mai ajung.
Gabi, te-am vazut intr-un subiect deschis de tine, in care spui ca nu esti satisfacuta de ajutorul pe care il ai din partea sotului. Imi pare sincer rau, eu cred ca pe barbatii astia ar trebui sa-i lasi cateodata nemancati si cu rufele nespalate si necalcate, ca sa-si dea seama cum ar trebui pretuita o femeie.
Eu asa as face, macar o vreme : sa aiba o surpriza intr-o dimineata, cand n-o avea cu ce sa se imbrace.
Aveam si eu unul cam la fel in Romania (tatal Ancai), altfel baiat bun, dar de o lene ! Eu cred ca sunt niste profitori, iar daca ii lasi, te ciugulesc incetul cu incetul pana nu mai ramane nimic din tine.
Cum eu sunt din aia slaba, de nu stiu sa ma impun, nu aveam nici o sansa sa-l schimb, deci intr-o buna zi mi s-a luat de toate, si – ce nebunie – am plecat in Franta, cu copil cu tot, sa traiesc langa sotul meu de acum, pe care il cunoscusem doar cu o luna inainte… Nu am regretat nici o clipa.
Va pup si incerc sa mai vin mai tarziu.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
mersi, Lulu... am ajuns la o faza (mai demult, de vreo 4 ani) ca nu fac curatenie. De atunci gaseste si el aspiratorul si a invatat cum se foloseste:)
prin faza cu calculatorul am trecut si noi, vorba lui fiul meu, nu intelege de ce vin obosita de la serv. ca doar ma joc la calc. toata ziua:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
noemi marian spune:
Fetele,voi vorbiti de urzici si eu abia ieri am vazut primii Calugari infloriti!De Toporasi nici vorba!
Ieri a fost prima zi de nu stiu cind ca n-a plouat.Am iesit si noi la plimbare putin,citeva ore,Si-am simtit cum inviam incetul cu incetul.Azi dimineata....tzeapa!Iar era innorat!Barbatu-meu zice sa ne imaginam ca sintem in Londra.Ca cica acolo ploua asa de mult.
Adrienne,incearca!Stii cum se spune:incercarea moarte n-are!Nici nu stii de unde sare norocul.Iti tin pumnii!
Tot ieri seara am luat decizia de-a termina cu familia aceea.
Am luat-o pe timpita,ieri,deoparte si-am rugat-o sa-mi spuna adevarul ,pt ca eu il stiu,dar as vrea sa-l recunoasca si ea.A rosit f tare si pe-un ton ridicat mi-a raspuns ca mi-a zis adevarul si ca n-a mintit,apoi a schimbat vorba.Dupa nici doua minute m-a intrebat daca am vorbit cu parintii ei.I-am zis nu si-apoi i-am explicat ca in cazul in care copila ei va avea pb ea va fi singura responsabila.Si pe mine de-acu incolo nu ma mai intereseaza soarta ei.Si-apoi i-am zis sa-si faca si-un test SIDA sau sa-si coase p...a daca nu e-n stare sa se protejeze M-a suparat asa de tare incit renunt cu totul la a ma interesa persoana lor.Exceptie copilele din casa.Si cu precadere nou venita.
Eu zic ca am terminat aceasta telenovela,poate m-a lasa un pic viata sa respir si cred ca va veni urmatoarea.Ca anul asta tot asa am dus-o
dintr-una in alta sa simt si eu ca traiesc .Acu ma duc sa aspir casa ca ne vin mosafiri.
Noemi
adrienne12 spune:
Iuliana am pamint bun pe linga casa sa pun urzicile. probabil ca daca as merge intr-un weekend in west virginia as gasi prin padurile lor dar nu mai stiu cum arata (ca sa nu spun ca n-am cules niciodata).SInt bine dispusa azi caci de dimineata cind am plecat de acasa am vazut narcisele imbobocite. Narcise galbene, batute... M-am inmuiat.
polux spune:
Buna fetele.
Am realizat ca aici cu voi ma simt cel mai bine din tot DC.Poate ca suntem cam de acceasi varsta, adica mai coapte si nu copii de 12-20 sau 25 de ani, care emit teorii despre viata de parca ar avea 80 de ani.Nu spun ca sunt numai asa fetele de pe site, dar sunt multe copilite care habar nu au de viata lor, dar dau sfaturi pompoase si filozofe celorlalte.
Lu, cu intarziere LA MULTI ANI pentru printesa ta. Apropo tu cum te simti cand fata ta creste cu cate un an, caci eu deja incep sa ma simt batrana cand vad ca fiica-mea mai pune un an...(adica in iulie face 2).Pe Adrianne, sau Iuliana, sau fetele cu copii adolescenti nu le mai intreb, caci ele deja vor fi iar de 20 in scurt timp, cand baietii isi vor lua zborul.
Adrienne, cand este interviul?BAFTA!
Stanca, multa putere, caci prea te-a incercat viata asta in ultimul timp.
Noemi, bine ai facut ca ai rupt-o cu familia, desi sunt convinsa ca nu te va lasa sufletul sa nu te interesezi de puiul mic si nevinovat. Cum mai e sotul la servici?
Mik cum mai sunt cei mici?
A, am uitat sa va spun, ca mi-am cumparat bilete de Romania. Yuppi, am sa-mi vad puiul in mai, ccai imi e un dor de ea...de nu mai pot. Apropo fetele din America, spuneti-mi si ce acte are nevoie maica-mea la ambasada ptr viza.Vorbesc de actele de la mine, in afara de Affidavice of Support. Eu sper sa ii fac programare ptr sfarsitul lui mai, cand voi fi acasa sa pot merge cu ea.
hai ca va pup
Liliana
nematics spune:
Polux
cind zici Stanca la cine te referi??
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
adrienne12 spune:
Lu m-am uitat la poze. In citiva ani o va intreba lumea pe fiica-ta daca e sora ta mai mica… Ai avut ceva copii si vremea a fost frumoasa… Mult mai cald decit la noi. Polux referitor la interviu, voi avea unul telefonic sapatamina viitoare. Noemi, eu zic ca ai procedat f. bine. Gabi, cred ca trebuie sa stai de vorba cu sotul tau daca vrei sa se schimbe ceva. Cum spune si Lu, si eu sint o fire slaba dar si mie mi-a ajuns si mi-am facut bagajele si am plecat. Bine al meu fost sot nu era lenes dar prea autoritar, prea atotstiutor.Liliana pt. viza mama ta trebuie sa se prezinte la ambasada cu afidavitul de suport, adeverinta de salriu de la tine si scrisoare de la banca ta in care sa se specifice la ce data a fost deschis contul si cit ai in banca. Copia dupa cele mai recente taxe e de asemeni buna. Asta in ceea ce te priveste pe tine. In rest acolo cred ca trebuie sa duca ce acte are ca sa demonstreze ca are la ce sa se intoarca in Ro, adica acte de proprietate, talon de pensie etc...Va doresc o saptamina buna fetelor.
polux spune:
hahaha Iuliana la tine ma refeream, doar ca m-a luat mana pe dinainte, caci tocmai citisem de kim(Stanca) din Canada.Desi stiam ce voiam sa spun, dovada ca am schimbat imediat...
Hai pupici vigilentei Iuliana.
Liliana
polux spune:
Adrienne mersi mult de tot. O sa cam fie o problema, caci nu avem foarte multi bani in banca...dar sa speram ca vor ajunge ca sa-i dea viza. Bafta la interviu.Interesant, interviu prin telefon.
Liliana
monagan spune:
hello tinericilor, ca nu v-am salutat demult asa.
noemi, intr-adevar e ca si o telenovela, dar ai procedat bine ca ai terminat cu familia aia. Ai sa vezi ca pana la urma toate se vor aranja.
Ai sa vezi cat de frumos se vor aranja lucrurile, pana la urma.
polux, te asteptam in Romanai.
Eu sint cam obosita azi si nu sint nici prea vorbareata (probabil de la vreme, ca ploua ).
Va doresc o seara placuta la toate.