40 cu + sau - (cap.7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sunt la St Etienne.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumim pentru urari!!!
Am petrecut o dupa amiaza excelenta.
Copiii s-au distrat de minune si ne-au marturisit, unii dintre ei, ca e cea mai frumoasa aniversare la care au participat.

Lucrez la pusul pozelor in album. Va anunt cand le puteti vedea.
Pe mai incolo. Va pup.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lulu, asteptam pozele:)

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare fetele,
adrienne, eu zic sa mergi la interviu, ca doar n-ai nimic de pierdut, numai de castigat si daca e o firma mare cu atat mai bine.
Eu am fost putin la padure sa ma mai plimb si am strans ceva urzici pe care le gatesc acum, ca cica sint bune.
gabibarta,,daca vrei sa vb. ti-am trimis pe messenger.E valabil si ptr. restul fetelor. Sint mg6427.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mona, mi-ai facut o pofta de urzici !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mona mi-ai facut o pofta de urzici... de unde sa iau eu asa ceva aici? Of! Lu de abia astept pozele. Gabi fiu-meu va merge la college aici la anul deci pt. el n-ar trebui sa conteze prea mult in caz ca eu ma mut. Prietenul meu ar putea sa vina si el dar nu imediat, ar trebui sa isi vinda casa si businessul, e greu dar nu imposibil... Ar fi o schimbare majora... trebuie sa reflectam f. bine. Am decis totusi sa nu-i refuz din start si sa explorez bine piata de aici. Sincera sa fiu eu as vrea sa plec din Pittsburgh pt. ca e un oras f. mic, afectat de recesiune, in care lucururile se schimba greu... insa ma gindeam ca o voi face mai tirziu pt. ca mi-am cumparat casa acum citiva ani pe care de asemeni ar trebui sa o vind... si asa cum spuneati si voi nu as vrea sa ma pripesc, sa ma trezesc intr-un timp de... ca nu mai imi place cum s-a intimplat cu actualul job. In fine cu actualul job a fost o intreaga poveste, eu aveam o alta oferta pe care o acceptasem, la o banca, sa lucrez la web-site-ul lor de transactii on-line. N-am vrut sa iau jobul meu actual pt. ca era mecanica si nu ma interesa, insa managaerul a insistat atit de mult, m-a sunat la 6 dimineata in ziua in care trebuia sa incep jobul la banca, mi-a oferit mai multi bani si m-a momit ca ei sint firma de software si ca acolo am viitor pe cind la banca te plafonezi, te pot da afara in functie de fluctuatiile economice, mi-a promis marea cu sarea, trimis la conferinte etc... Ce m-a convins este ca mi-au oferit mai multi bani si faptul ca aveau clientii lor stabili de 30 ani, numai firme mari, productaorii de automobile... deci au trecut destul de usor prin recesiune... Bottom line m-a convins. La banca s-au suparat rau, a trebuit sa imi cer scuze in scris de la toti care m-au intervievat, in fine.La servicul actual totul a fost bine si frumos timp de 2 ani dupa care managerul meu a fost "demoted" (cum se spune asta, retrogradat?). I s-a luat bugetul, grupul pe care il conducea, s-au facut schimbari majore si asta nu pt. ca nu era bun ci pt. ca am trecut prin recesiune si au decis sa reduca nr. persoanelor de conducere. In alte firme s-au facut concedieri, la noi doar restructurari. In acest timp am fost mutata in fiecare an la alt proiect, am avut alti sefi, alti colegi etc... hai sa nu ma lungesc... am trecut prin multe profesional vorbind... incit sa ma gindesc bine inainte de a face un pas.Am invatat insa ca e important sa iti placa ce faci. Multumesc ca sinteti alaturi de mine.Azi e duminica si ma duc sa fac niste peste in foitaj (reteta citita in ziar, azi dimineata). va pup pe toate.Mi-a ramas sufletul la urzicile Monei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Salutare la toata lumea!

Adrienne,

chiar, daca aduc seminte de urzici din RO crezi ca le putem cultiva?? Oare prin padurile alea din Pennsylvania chiar n-or fi???

Eu iti doresc succes la interviu - daca acolo unde esti e recesiune, atunci e momentul de schimbare

Baiatul tau merge la college in toamna?

bafta!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Iuliana, eu cred ca cresc, am teren destul pe linga casa sa pun. Dar de unde luam seminte? Of ce bune erau cind le facea mama, cu mamaligutza! Fiu-meu merge la IUP (Indiana University of Pennsylavania) dar la cit e de aiurit nu m-ar mira sa-mi spuna ca merge pe luna... Mai nou poarta baggy pants care nu sint blugi. Cind i-o veni mai mintea la cap?.. Ai grija cu ochiul, eu nu stiu altceva in afar de comprese cu musetel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adriana,

la vara cind ma duc la bucuresti gasesc sigur o urzica cu seminte - le aduc si-ti trimit prin posta (???)

dar sa stii ca trebuie un pamint gras, negru, sa creasca - nu cresc in orice lut cum au astia pe-aici!
Chiar se zice ca acolo e pamintul bun in gradina, unde cresc urzicile!

mai stiu de un roman, baiatul unor cunostinte din Washington, care se va duce la aceeasi facultate cu baiatul tau la toamna!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

La multi ani! pentru Anca..scuze de intarziere Lu dar zilele astea n-am avut acces la net de-acasa
si..pupici la toate tinericile si o saptamana cat mai buna

Roxane

Mergi la inceput