40 cu + sau - (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 11
nematics spune:
Lu
tu faci si aluatul?
poti sa ne pui reteta? Imi place quiche lorraine dar am uitat cum se face
I.
Danna_36 spune:
Sa nu credeti ca daca sunt bolnava nu citesc pe aici...dimpotriva, stau mai mult in fata calculatorului pt ca nu prea pot face altceva...
Noemi, deci tot ai tu o fetita , fie si asa, de suflet. E mare lucru, sa stii...Mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac ce ai facut tu, iar daca m-ar fi sfatuit altii, tot n-as fi avut curaj...Dar tu esti altfel, mai hotarata, mai puternica si nu in ultimul rand o luptatoare, asa incat sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu, fetita de 12 ani va avea o surioara, sau un fratior...
In legatura cu "Fortran"-ul, da, am "studiat" si eu asa ceva prin anul I de facultate, imi amintesc niste scheme lungi cu multe romburi si multi de "if", iar de aici incolo...ceata
Lu, pe tine trebuie sa te iau pe puncte:
1. un pupic la proaspata nepotica...Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!
2. "quiche lorraine" s-a servit ca intrare calda la nunta mea (pe care am facut-o la un restaurant frantuzesc, dar pe plaiuri mioritice), ti-as fi recunoscatoare sa imi dai si mie reteta, invitatii au fost tare incantati de omleta aia dolofana...
3. Parca intr-o postare de-a ta am citit ceva despre o petrecere a fetelor, ceva gen petrecere in pijamale si saci de dormit, dar altundeva decat acasa...Imi poti spune mai multe, te rog? Suna bine si cred ca ar prinde si la noi (eu vreau sa deschid un centru pentru copii, un fel de club si as vrea sa adaug si asta la oferta).
4. De unde esti tu de loc si de cati ani esti in Franta? (asta, vorba ta, ca sa completez portetul din mintea mea...
O seara buna tuturor, iar incepand de maine, o saptamana insorita...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by nematics
fetelor,
multumesc pentru lamuriri, eu aici in nordul Colorado-lui sunt rupta complet de realitatea ortodoxa.
chiar, Lu, buna intrebare: cind e sarbatoarea pascala la evrei? am si eu prieteni in Israel si as vrea sa le trimit un gind bun de sarbatoarea lor
O saptamina buna si spor la
Iuliana
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Iuliana, de joi incepe sarbatoarea, deci miercuri seara e masa festiva de seder. Daca vrei, pot sa-ti trimit pe email cateva smiley-uri specifice de Pesach.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
noemi marian spune:
Wow,ce harnicute ati fost
Pe mine ma dor toate,drept pt care azi am lenevit toata ziua,cu toate ca,in sfirsit,a iesit soarele si e o vreme frumoasa foc.Pe placul meu.
Adrienne,iti multumesc. Si tie Lu. Daca ati stii voi ce comentarii am atras noi,in special eu,pt'neghiobia' cu fetita noastra.Ba ca vine si-si va cere drepturile la mostenire(macar daca as avea ce sa las mostenire),ba ca ne trezim cu proces de plata pensiei alimentare si multe alte neghiobii.Da cea mai tare e aia ca io-s o mare timpita pt ca accept adulterul sotului meu si particip si la educarea copilului Si mai sint si prietena cu mama copilului!Va dati seama!?
Eu nu pot pricepe de ce un gest altruist si plin de dragoste este considerat asa o mare imposibilitate?A!Si era sa uit:am mai si prezentat-o familiilor noastre!Asta a fost chiar culmea!
Am vazut ca discutati de programe comp.Io-s tufa,cu toate ca lucrez ca operator calculator.Da stiu atit: ca lucrez intr-unul antic si greoi.Facturile si toate alea le fac pe un program in MS-DOS.Si citeodata imi vine sa ma spinzur cu cele cabluri de la diverse scule.
Vine sarbatoarea Pastelui si eu o astept cu mare nerabdare pt ca-mi este cea mai draga din toate.Si o tin si de doua ori!Abia astept sa vopsesc ouale si sa fac cozonacii cu mama,iar de pasca nu mai zic nik.MMM.
Lu. vreau si eu reteta.Ca suna f bine.Si copilele tale sint nemaipomenite!Multumesc si pt lamuriri in legatura cu evolutia de-acum a copiilor ca io-s complet rupta de realitate.Am aflat ca nu se mai da o vreme cu dermatograf pt ca a facut o mica alergie si s-a cam speriat.Asta in ciuda faptului ca mama ei a prevenit-o ca a-nceput cam repede.
Gabi,ai incercat cu pastile de Voseptol?E f bun.Iti doresc multa sanatate.
Mai vb acu va doresc o saptamina frumoasa si bucuroasa tuturor.Noemi
chatonel spune:
gata, ma-nscriu :) desi mai eram, fusei pi la primul capitol: nascuta in 16 ianuarie 1969, année érotique , ma primiiittttttiiii????
Toulouse, la ville rose
nematics spune:
Gabi, da, sigur ca le vreau, multumesc!
Noemi - gura lumii e mare si nesfirsita - felicitari ca nu-ti pasa de ea!
Chatonel,
onoarea e de partea noastra, plus ca mai scadem media de virsta!!
adrienne12 spune:
Iuliana eu folosesc ROC si Gerovital si nu am riduri la ochi (am insa kg in plus). Cit despre carte da, despre biblia aceea de algoritmi vorbeam. Eu ca fleata am lasat-o in Ro prafuita pe biblioteca. Aici nu mi-a trebuit decit de 2 ori in 12 ani ca deh, lucrez in industrie, dar am gasit la bookstore.Nomi, daca ar fi mai multi oameni ca voi am trai intr-o lume mai buna... cit despre cabluri, o-ho... am citeva zile pe an cind imi vine sa arunc computerul pe geam.bine-ai venit la noi chatonel.Lu, pune si tu reteta de quiche lorraine. Nu m-am gindit ca ar merge la breakfast dar cred ca e o idee f. buna.
lu.more spune:
Uelcom, Chatonel ! Sa vezi ce frumos e aici al noi!!!
Eu nu fac aluatul de quiche, fiindca nu-l stiu decat pe ala sfaramicios si Ancai nu-i place ca e prea inecacios.
Cumpar foaie de-a gata, "brisée" ii spune aici si nu e "foietaj"; e mai elastica. Nu stiu cum sa-i spun. Foaia e subtire, cam juma' de centimetru.
Pentru tava mea rotunda de 30 cm diametru :
- 3 oua
- 3 linguri de smantana
- un pahar de lapte (150-200 ml)
- 200 - 250 gr costita taiata betisoare (ca betele de chibrit) - eu o cumpar taiata de-a gata (facultativ)
- sare, piper
- ementhal ras (cred ca merge si cu cascaval)
Se bat ouale cu telul ca pentru omleta, se amesteca in continuare cu smantana + laptele + sare + piper.
Se presara betisoarele de costita pe foaia de placinta, iar deasupra se toarna compozitia de mai sus. E lichida, dar se intareste la cuptor. Deasupra se presara cascavalul ras.
Se incalzeste cuptorul dinainte. Se lasa pana incepe sa se rumeneasca. Se mananca calduta.
Eu inlocuiesc adesea costita cu praz taiat fideluta (preferatul meu). Se poate face de asemenea cu spanac, o bunatate. Noi o mancam cu o salata verde alaturi.
Iar acum va las cu bine!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
nematics spune:
Fetelor, ce ziceti de asta?
quote:
BUNICUTA KARATEKA
Autor: (A.C.)
O batrana in varsta de 75 de ani, din localitatea Popeni-Vaslui, a reusit sa scape de un violator, folosind lectiile de autoaparare luate de la tv. Noaptea trecuta, un consatean beat i-a intrat in casa cu gandul s-o violeze, dar Anica D. l-a pus rapid la pamant cu cateva miscari rapide de karate, apoi a chemat politia.
din ziarul Ziarul