40 cu + sau - (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 12
adrienne12 spune:
Iuliana e f. cool. Eu am un coleg a carei sora tot asa a batut pe unul mar cind a intrat peste ea sa fure. dar bunicuta asta se pare ca era in putere daca l-a cotonogit pe ala. Bravo ei!
nematics spune:
ca era in putere e una, dar ca a avut idee si vointa sa invete de la TV carate, babutza de la sat, asta e si mai si!!! Si singe rece sa aplice tehnicile invatate!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
lu.more spune:
'Neata!
Frumoasa povestea cu batranica! Imi imaginez ce socat a trebuit sa fie violatorul, cand s-a trezit luat la pumni si la picioare!
Dana, petrecerea in pijama nu a fost povestita de mine. Eu o banuiesc pe Adriana, dar nu sunt sigura.
Eu sunt pitesteanca, venita in Franta in 2000.
O saptamana frumoasa!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Iuliana, ai aici 3 felicitari:
www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18966.php" target="_blank">http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18966.php
www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18973.php" target="_blank">http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18973.php
www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18974.php" target="_blank">http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18974.php
Daca imi dai o adresa de mail pe PM, iti trimit si 2-3 smiley-uri de acasa...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
nematics spune:
ce dragutze sunt!
multumesc!
adresa mea de pe yahoo.com este ojuliana
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
bine! Dupa masa iti caut cateva.
De ce nu dormi la ora asta???
pozici poze noi
Danna_36 spune:
"Dana, petrecerea in pijama nu a fost povestita de mine. Eu o banuiesc pe Adriana, dar nu sunt sigura."
Scuze,asa imi trebuie daca mi-a fost lene sa caut in urma. Eu am retinut ceva despre o fata, si cum tu ai asa ceva...
Adrienne, stii tu ceva de povestea cu petrecerea in pijamale si saci de dormit? Daca nu, ma duc sa caut...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
arinna spune:
Buna fetelor!
17.07.1967 ! 777...insemna ceva?????In afara de faptul ca implinesc 39 la vara...
........................
Knowledge is power!
adrienne12 spune:
Buna fetele. Eu am zis undeva ca fetiza prietenului meu cind isi sarbatoreste zilele de nastere are fetitze la sleep-over. Vin pe la 7pm cu saci de dormit si pijamalele la pachet. De regula le ducem la vreo pizzerie si/sau film iar tortul fie il mincam acasa fie acolo (depinde ce tort au caci nu peste tot le fac bune). Seara de regula ele stau sa se joace (de multe ori se fardeaza (dar asta la alte zile de nastere, nu in casa la prietenului meu care e f. strict cu fiica-sa la capitolul machiaj) isi intind sacii de dormit si mai stau la joaca pina pe la 1 am (desi noi insistam sa se culce si stingem lumina pe la 11). Noi ne uitam la un film in camera de jos, iar pe ele le auzim chitaind sus. Dimineata la 7 ele sint in picioare si o iau de la capat. De regula le servim breakfast american (cereale cu lapte, muffins, waffles, gem si OJ), caci daca le-am da telemea, omleta si masline cu rosii ce mincam noi ar lesina. Se mai joaca pina pe la 11 cind vin parintii sa le ia acasa. De regula gazda pregateste pungutze cu mici cadouri pt. invitate (margelute, sapunele, joculete, pixuletze, papusele). O alta activitate pe care o mai fac uneori este ca gazda sa cumpere din timp un “craft” (nu stiu cum sa-I zic, lucru manual?). Deci cumpara componentele din care sa realizeze jucarele de pom, sau origami, sau papusele, magneti de bucatarie etc, etc… si chiar fac asta, decupeaza, lipesc, coloreaza, ca la ora de lucru manual.Lu, fata prietenului meu are 11 ani jumatate. Aproape cit Anca :-)
gabibarta spune:
Chatonel, arinna- v-am trecut pe lista! Bine ati venit printre noi!
pozici poze noi