Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna!

Nastad, 'La multi ani Onitzei!' Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de impliniri! Foarte frumos tortul!

Delia, la noi sunt capsuni de import. Sunt scumpe si nu sunt parfumate precum cele de gradina. Dar mi-a fost pofta.

Ioana, noi suntem bine inspre ft. bine. Burtica de asemenea. Astept cu nerabdare urmatoarea eco, peste vreo doua saptamani.
Pupici!

Olo, chiar asa, n-ai gustat nici macar jumate de felie de cozonac?

Eftimie, pastreaza biciul pentru la anu'.

Crystina, cum s-a acomodat Lilly la gradi? Ai inceput sa te obisnuiesti cu absenta ei?

Fetele, va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Eu azi dimineata m-am sculat umflata cit o balena...ma voi cintari si masura miine...
Danat, nu te-am trecut in lista pentru ca nu am datele complete: inaltimea, greutatea actuala si tinta. Nu are de ce sa-ti fie rusine, aici esti intre prietene.
Roxa-boxa, pe unde esti?
Miag, te astept cu raportul cind gasesti un cintar pe aproape.
Doina, ce bine arata tortul ala... Nu-mi dai si mie un cal?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Mamagiuliei scuze , scuze, scuze , sincer nu mai stiu care era ca l am abandonat dupa prima zi , era ceva de genul o zi lactate , una carne , una oua....nimic deosebit, oricum eu nu am mai rezistat si am mancat mult peste si fructe sapt trecuta.

Pt raport -500gr , adica 84.500, ce greu se duc de acum incolo, lupt cu fiecare 100gr parca ar fi kg.

Vreau sa va zic ca am vb cu mamicadulce si e tare bolnaca , a avut azi noapte 40.4, inca nu stie cauza , suna la doctor poate vine acasa ca ea nu poate merge ca e singurica cu baiatul , asa ca multa sanatate lui mamicadulce.

Eftimie tu ce cura mai tii sapt asta?hai ca mai ai un pic si parasesti categoria , promit sa te urmez repede.

DanaT mai ce e cu rusinea asta.....io am avut 105, da uite ca ajutata de fete acum nu mai am nici o jena , important e sa ne tinem de treaba , se duc ele si kg astea nesuferite.

Nastad sa ti traiasca Onitza , sa creasca mare , frumoasa , sanatoasa si sa va umple casa de bucurie.Ce tort frumos a avut!!!!!

Hai va pup si revin ca o tai spre gradi

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor,

Sa ma raportez si eu: 76.2

Din pacate cura cu orezul s-a transformat in 3 zile oreziste si 2 de mincat hipocaloric. Duminica am mincat normal, dar fara dulciuri si piine. Ieri am avut mult mai putin decit azi, dar asta este, ziua de azi conteaza.

Carmen E., dupa 2z orez + 1z normal hipocaloric (aprox <1000) + 1z orez + 1z hipocaloric, erau ieri 75.4. Orezul te scade dar e .... cum bine zici.

De astazi tin cartoful de aur al Sigridutzei! Am mincat deja 2 cartofi. Parca e mai bine ca la orez . Sa vedem si de aici ce o mai iesi ... Ofofof nu gasesc cura aia ideala care sa mearga struna

Va va doresc o zi si o saptamina super,

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sigrid, transmite-i Ancutzei multa sanatate din partea noastra.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate multa pentru MAMICADULCE ! O asteptam pe baricade !
Sigrid - sar`na ... nici eu nu stiu ce draqu` de dieta sa tin ... parca nu mai am ambitie deloc ... nu ma tin de nimic, seara bag dulciuri ... am numai pofte ... fara motiv, asta e sugur, dar am atata de lucru si atatea in cap incat simt nevoia sa mananc ...
scuzati ca ma lungesc dar sunt intr-o stare ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Astazi sunt acasa,probabil si maine...Lilly este inca bolnavioara.

Meniul meu azi:

- paine prajita si iaurt
- cartofi fiert cu iaurt si putina mamaliga
- fructe
- seara: nu stiu

Urez sanatate la toata lumea bolnava si multi pupici!

Intru si eu mai tarziu!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Bine hai sa-mi calc pe inima, nu ca mi-ar fi rusine de voi, ci de oricine ar citi subektu'...deci 96 kile, na!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Buna!

Nastad, 'La multi ani Onitzei!' Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de impliniri! Foarte frumos tortul!

Multzumesc mult!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Buna fetele,

Nastad sa ti traiasca Onitza , sa creasca mare , frumoasa , sanatoasa si sa va umple casa de bucurie.Ce tort frumos a avut!!!!!

Hai va pup si revin ca o tai spre gradi

Mamica de printesa de 4 anisori

Multzumesc mult!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput