Nou stil de viatza (95)
Raspunsuri - Pagina 8
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.
Nu stiu cum voi fi alaturi de voi azi ca am mari
.Nu stiu ce Doamne iarta-ma a facut seful pe aici, dar mi se blocheaza calc, imi dubleaza imaginile si imi blocheaza mouse-ul, dar nici din taste nu ma lasa...
Eu am sa dau raportul maine, pentru ca azi nu m-am cantarit...Astept rezulttul concursului vostru.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Tzuni, mam ce ai cautat la mare.Pai era 1 aprilie, nu 1 mai?!?!
Dordia, e o Diana in listuta, dar n-a mai trecut de mult cu vesti pe la noi.Sau am sarit eu peste mesajele ei? 
Adusca, este un cantec care ti se potriveste "azi vii, maine pleci, te ascunzi ca luna prin nori..."De ce nu stai alaturi de noi?Spune-ne ce diete folosesti, poate ne dai curaj.
Nora, pup dulce bbelina ta, Andreea
.
Dani, sunt curioasa ce rezultate ai avut la dieta cu orez ![]()
Carmen, daca nu erai
scoteam prima biciul.Ai noroc mare si eu ma bucur ca nu sunt o fana a capsunilor 
Sper sa pot trimite mesajul asta kilometric
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Tzuni spune:
Neata!
Raportul meu: 61.2 Kg, talie: 70 (69 daca pun centimetrul lipit-lipit).
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
carolinah spune:
Azi zi de raport:
59.3 Kg (-200 g)
65.5 cm in talie (-1.5)
94.5 cm sold(_1.5)
Eu sunt foarte fericita ca vad ca dau jos uniform. Si ma inscriu de pe acum la urmatorul concurs pe aprilie, nu ca as vrea sa castig (ar fi si cam greu la dimensiunile mele), dar ma motiveaza f tare.
Ma subtiez vizibil. Ma gandesc insa ca la nivelul asta se vede foarte tare diferenta chiar si la niste centimetri putini dati jos. Practic nu mai am burta deloc (sunt snur din profil)...
Dar, incepe sa se vada unde am "probleme", mici e adevarat, adica brate si coapse, cred ca am mai mentionat eu chestia asta candva. Asa ca m-am apucat de exercitii cu gantere pt bicepsi, tricepsi si umeri, in fiecare seara fara exceptie. Si sper ca intr-o luna sa se vada rezultate. De asemenea trebuie sa fac ceva pt. celulita de pe picioare, dar fara impachetari la termocuverta nu cred ca scap. Si asta ma innebuneste pe motiv de lipsa de timp. Mi-am luat si eu Supliform de vreo luna si zace in dulap ca nu am facut nimic cu el.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
nastad spune:
CRYSTINA SI ANDREEA LA MULTI ANI!
Azi e prima zi de gradinita a Onitzei , sunt foarte emotionata si abia astept sa ma duc sa o iau!
Am sarbatorit-o cu 2 zile mai devreme , am pus poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=7dde&.src=ph
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
oLo spune:

pestisorilor de aprilie! sa fiti voioase si frumoase!
Eu sunt fericita!!!

datorita voua, am mai perdut cateva sute de grame!!! Am 68,200 

Si 73 in talie!!! Inca 300 de grame si imi iau pantalonii de transpirat, ca sa alerg cu ei.
Duminica e maraton la Paris. Ma gandeam intr-o doara sa ma apuc de alergat, sa ma antrenez pt maratonul de la anu'. Macar asa,de participare.
Ieri am incercat sa fac un cosonac in masina de paine. De fapt numai framantatul si crescutul in masina, si coptul in cuptor. Antrenament pt Pasti. A iesit super cozonac. Drept urmare, colegii mei s-au infruptat din cozonac azi dimineatza. Ca l-am adus la servici, sa nu-mi fie ispita acasa!
Sper sa nu ploo azi, ca sa alerg. O gramada de colegi vor sa ma acompanieze la alergat. Sa vedem daca se mai hotaraste careva ;). Sapt trecuta m-a prins o poaie zdravana le la jumatatea cursei, ca vtrag si acu ponoasele (imi curge nasu' ca la robinet).
an-k spune:
Vin si io la raport cu 83,3kg (-400g), dar sapt viitoare vreau mai mult si promit aici solemn ca nu ma mai abat:)
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Raport: 71,00 kg, asta e ... nu pot ... ma masor diseara ca am uitat, am cam uitat si abdomenele, asta e, sunt un porc gras ...
SIGRID - inca astept disociatul tau, poate il scrii ... merci oricum.

tuturor sarbatoritelor !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
danat spune:
Ma bag si eu fugutza, imi pare rau ca nu am apucat sa va citesc din urma, dar revin eu cand oi avea timp, azi sunt singura in birou si fac de toate, numai treaba mea nu... 
Eu am inceput de azi, impreuna cu sotul meu, regimul Scarsdale, deocamdata e ok, am trecut de "bogatul" mic dejun cu brio, astept sa mai treaca putin sa-mi maninc "fastuosul" prinz
.
Daca nici asta nu da rezultate, eu nu mai stiu ce sa mai tin si cum !!!
Hai pupe si spor la slabeli!
P.S> Bag seama ca nu m-ati bagat in listutza, e adevarat ca nu am spus decat inaltimea, de jena...deci daca vreti, bagati-ma la categoria "grea" doar cu inaltimea si kilele tinta: 75.
Danke!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)