chiar conteaza?
Raspunsuri - Pagina 3
viermisor spune:
Am ras cu lacrimi, imi place subiectul.
Eu zic ca daca nu te satisface sa fugi de el mancand pamantul. O sa ajungi frustrata si neimplinita si sa incepi sa privesti in stanga si dreapta.
NU cred in iubire din asta 'platonica'.
Pentru mine conteaza mai mult grosimea decat lungimea.
viermisor
She spune:
quote:
Originally posted by lyvya
chiar nu mi-am dat seama de post...dar vb ca o chestie generala..
oricum ma intreb..oare poate fi afectata o relatie de acest lucru?daca sunt sa zicem cu un baiat impreuna de un timp..bla bla ajung cu el in pat si nu-mi place, ce fac? nu-mi imaginez sa-i spun pt ca nu as putea si probabil ca ar fi cea mai mare jignire posibila pe care as putea sa o fac....
As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...
Te dizolvi..asa, delicat:) daca ajungi cu el in pat si nu-ti place , ai rabdare, acomodarea cere timp si important este ca TU ca femeie sa-l faci sa inteleaga ce iti place si cum sa te satisfaca.dar daca Domnul nu da niciun semn ca ar vrea sa te cunoasca, lasa-l in plata lui, nici eu nu i-as spune nimic pt motivul ca pt ei este vitala functia si un esec ce i se aduce la cunostiinta in mod brutal ii poate marca, mai ales la virsta de 20 de ani. te risipesti asa...ushurel.
Dar eu cred ca o femeie hotarita pt un tip, face orice din el din punct de vedere sexual, rabdare si interes sa fie:)
emilyjeuly spune:
pai, parerea mea este: conteaza mey! de fapt depinde de fiecare in parte! depinde cat de important este pentru tine acest aspect (sexul) al relatiei!
sincer asa cum au spus si fetele cred ca poa' sa fie mai mica dar daca stie ce sa faca cu ea.....![]()
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Natasa spune:
Conteaza, dar nu e totul. Daca e mare si nepriceputa, nu mai are nici un merit :) Ideea e ca daca nu poti vorbi foarte deschis cu partenerul tau despre ce-ti place si ce nu-ti place, despre fantezii si dorinte, inseamna ca ceva scirtiie in relatia aia.
zina23 spune:
Conteaza....Chiar conteaza...si eu m-am risipit asa usurel s-o citez pe She ...
Dar ce te faci daca-i primul prieten si trece timpul, creste-ti impreuna si la un momendat iti dai seama ca nu-ti mai place
...asta dupa aproape 5 ani de stat impreuna?
Georgy & Roberto-Akira 
sanziana72 spune:
Ceea ce conteaza e sa se potriveasca cu anatomia ta!
Ca sa citez dintr-un ginecolog, exista vaginuri in care de abia intra 2 degete pana la vaginuri in care intri cu mana pana la cot!
Asa ca iti dai seama ca nu exista un raspuns general valabil, ci doar unul potrivit in functie de situatie.
Daca e mai mare (lunga/groasa) decat vaginul tau, te poare rani.
Daca e mai mica, s-ar putea sa nu iti atinga anumite puncte care pe tine te stimuleaza.
Nu trebuie sa uiti ca exista si o perioada de rodaj, de acomodare a celor doua corpuri. Fiecare trebuie sa invete ce ii place celuilalt si sa descopere ce ii place si siesi.
Trebuie sa existe si o compatibilitate hormonala (de feromoni). Unii oameni te atrag din punct de vedere chimic, altii nu, independent de cum arata.
In plus, un vagin bine excitat isi poate mari considerabil dimensiunile. Gandeste-te ca e conceput ca sa lase sa treaca un copil!
Asa ca uneori, problema poate fi, nu ca el e prea mare in raport cu tine, cat ca nu a reusit sa te excite indeajuns.
Pozitiile folosite sunt de asemenea importante. Exista pozitii care permit atingerea mai usoara a anumitor puncte, care limiteaza adancimea penetrarii, care dau controlul femeii...
Totul e sa explorati inmpreuna posibilitatile.
Totul este sa existe comunicare intre parteneri. Daca nu iti place, spune. Nu in sensul "Mama, ce nul esti in pat!", ci in sensul "Hai sa incercam altfel" sau "Hai sa iti arat ce mi-ar place".
Iar daca chiar nu va potriviti pe acest plan, decizia va apartine, dar eu cred ca e preferabila o relatie de prietenie decat una amoroasa frustrata.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
Rallu spune:
Conteaza foarte mult marimea...din pacate.
Eu nu m-am putut acomoda cu primul prieten oricat am incercat. Era prea mare si ma durea rau de fiecare data.
Am fost insistenti amandoi si am incercat sa rezolvam cumva problema dar dupa vreo cateva luni ne-am dat batuti pt. ca devenise un chin si deja era frustrant.
La actualul insaaa...cu totul alta poveste![]()
![]()
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
konsuella spune:
Da asa e, marimea conteaza ,nici prea mica ,nici prea mare ..INTRE ...
.
Femeile se abtin in general sa zica.. dar marimea conteaza... in cele mai multe cazuri.
Eu una, am avut o experienta tare neplacuta cu una mica..a fost prima si ultima ....next time mai bine folosesc degetul meu si garantat ma voi simti muuult mai bine ..