chiar conteaza?
Raspunsuri - Pagina 4
Indra spune:
Eu una sint convinsa ca subiectul Nu marimea este cea care conteaza, ci ...etc. etc. in mod categoric a fost "lansat pe piata" de un mascul! E modul lor de a-si ascunde temerile si eventualele frustrari!
Ba conteaza dom'le conteaza!
Dana & Anisia 
adina nicoleta spune:
eu zic asa: daca nu te simti bine, gresesc super!, cu tipul fugi soro cit mai repede! nu zic ca nu il poti scoli pe parcurs dar de ce ... sint atitia care deja stiu! vorbesc din experienta...
iepumic spune:
Subiect irezistibil...
sanziana72,ai zis-o perfect!!!! Din punctul meu de vedere, e ca la chei: nu orice cheie se potriveste cu orice broasca....fiecare broasca cu cheia ei...altfel...te chinui degeaba sa descui usa.
Iepumic 
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
michelle7 spune:
adevarul e ca tehnic marimea conteaza pt ca senzatiile in timpul sexului sunt date de stimularea zonei de la intrarea in vagin iar in rest, doar in urma miscarii de du-te vino (caci OB-ul le lasa rece nu e asa? si daca il simtim il simtim pt ca e prea jos aproape de intrarea in vagin). de la 2 cm in sus nu mai simtim decat ce misca
. astea fiind spuse , cu cat e mai lunga si mai groasa ( scuzaaaati lipsa de finete in exprimare) cu atat miscarea e mai ampla si mai eficienta si placerea pe masura. deci marimea conteaza pt o femeie care simte placere in urma penetrarii vaginale. daca insa banalul coit va lasa rece atunci dimensiunea nu conteaza ca oricum aparatul e defect. poate maine o sa sterg mesajul ca azi am bagat 2 margaritas .ay ay ay camarero

Elise spune:
quote:
Originally posted by michelle7
adevarul e ca tehnic marimea conteaza pt ca senzatiile in timpul sexului sunt date de stimularea zonei de la intrarea in vagin iar in rest, doar in urma miscarii de du-te vino (caci OB-ul le lasa rece nu e asa? si daca il simtim il simtim pt ca e prea jos aproape de intrarea in vagin). de la 2 cm in sus nu mai simtim decat ce misca. astea fiind spuse , cu cat e mai lunga si mai groasa ( scuzaaaati lipsa de finete in exprimare) cu atat miscarea e mai ampla si mai eficienta si placerea pe masura. deci marimea conteaza pt o femeie care simte placere in urma penetrarii vaginale. daca insa banalul coit va lasa rece atunci dimensiunea nu conteaza ca oricum aparatul e defect. poate maine o sa sterg mesajul ca azi am bagat 2 margaritas .ay ay ay camarero
las' ca-l imortalizam, d c sa-l stergi ....
shi dak si eu am venit de prin baruri acu' si sintem la ora sinceritatzii, da, normal, conteaza, ca degeaba stii sa conduci dak n-ai mashina... sau, ma rog, dak ai Trabant....
pe de alta parte, si dak ai super masina si nu stii sa sofezi, nu-ti foloseste la nimik...
deci, PRINTRE ALTELE, conteaza shi marimea.
e unul din ingredientele succesului, nu singurul....
Elise
michelle7 spune:
deci in concluzie sa facem o analogie cu banii
dimensiunea nu aduce fericirea dar o intretine