mame singure si maritate mai sunt?
Raspunsuri - Pagina 7
gabibarta spune:
Andreea, bine ai revenit pe forum! Ce dragut e sa fiti amandoi aici!
Mandy, situatia nu e chiar asa de simpla sa iesim doar noi doi. Deci in general pe mama o pot ruga sa se ocupe de copii- cand sunt la lucru, cand merg undeva fara copii, etc... dar nu vreau s-o solicit mai mult decat trebuie, de ex. sa lipsesc 2-3 zile sa ne petrecem impreuna doar noi doi si tot sa nu se schimbe mai nimic. De multe ori cand plec undeva si el e acasa, copiii tot la mama sunt...
Adevarul e ca la inceputul casniciei noastre a si venit primul copil, eu fiind acasa, si stateam la mama, faceam de toate in casa cu ajutorul mamei, iar el n-avea nimic de facut decat sa lucreze si sa se odihneasca. Insa intre timp am mers si eu la lucru, el se astepta in continuare sa fie servit. Si in plus, mi-era greu sa fiu tot pe locul 3, dupa prietenul si parintii lui...
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
mandyksch spune:
Imi cer scuze daca mesajul meu a fost aiurea, zau ca n-a fost cu intentie.
Vroiam doar sa spun ca am avut in jur cunostinte a caror casnicie a avut de suferit dupa venirea copiilor si asta pentru ca nu toti barbatii au fost in stare sa accepta ca nu mai sunt pe primul loc. La randul lor mamicile au avut si partea lor de vina pentru ca involuntar i-au indepartat pe tatici. Si nu ma reref aici la alaptat ca din pacate taticul nu stie sa faca asta
, dar de ex. cand taticul vroia sa puna un pampers ii spunea ca nu il pune bine, sau cand vroia sa ii faca o mancarica ii spunea ca el nu face bine. Si lucrurile astea au dus la alte probleme. Na, ca am ajuns off topic.
Ideea e ca din cand in cand sa fii doar cu sotul tau-in limita timpului liber existent-ajuta. Si chiar cate o bunica sau sora sunt de ajutor. Asta bineinteles nu inseamna ca iti iei sotul, iti faci bagajele si ai tulit-o 10 zile in vacanta.
.
Gabi, incearca sa-l implici totusi mai mult, cum ziceau si fetele in paginile anterioare, mai lasa copii cu el si du-te singura sa faci cumparaturile sau sa rezolvi ce ai de rezolvat, daca experimentul esueaza poti oricand sa-l repeti. Sper sa rezolvi situatia si sa va fie bine la toti patru. 
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mandyksch spune:
A, si Andreea imi pare rau daca ti-am facut impresia de "cuplu cu acoperire...".
Inca nu sunt , voi fi probabil cand ma intorc la serviciu in vara.
Pana atunci suntem eu si sotul, si mai vine mama din cand in cand si sta cateva ore cu bb ca eu sa mai fac una alta in casa. Dar 95% din "activitati" in doi le facem ca doar n-am facut copii pt. altii. Noroc si cu jobul lui tati care isi poate permite sa-si faca programul cum vrea.
Totusi sunt convinsa ca din cand in cand un film, un restaurant sau un week-end doar cu sotul e binevenit. Asta nu inseamna sa iti neglijez copilul. Trebuie sa iti incarci si bateriile.
. Si inca o data scuze daca mesajul meu a fost aiurea.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
AB spune:
Gabi... hmm dragut sa fim pe forum amandoi:):) Da cine sta cu pruncii:):) ? 
Mandy, nu e rau sa te mai ocupi si de cuplu daca-ti permiti. Cand or mai creste o fi mai simplu poate. Cel putin in US ii mai trimiti sa doarma la altii de varsta lor extrem de buni prieteni(parintii gazduiesc cu randu party de pijamale)... Dar daca nu-ti permiti ce D-ne iarta-ma faci? D-asta am zis ca nu poti decreta politica generala de cuplu pe spinarea auxiliarilor, nu pentru ca voi sunteti de umplutura
, ok? Ideea e doar ca foarte multi n-au pe nimeni in plus pe care sa se bazeze si nu pot fi din start sortiti esecului.
Abushsorul Abu Aburit
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.
gabriela_s spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Andreea, bine ai revenit pe forum! Ce dragut e sa fiti amandoi aici!
Mandy, situatia nu e chiar asa de simpla sa iesim doar noi doi. Deci in general pe mama o pot ruga sa se ocupe de copii- cand sunt la lucru, cand merg undeva fara copii, etc... dar nu vreau s-o solicit mai mult decat trebuie, de ex. sa lipsesc 2-3 zile sa ne petrecem impreuna doar noi doi si tot sa nu se schimbe mai nimic. De multe ori cand plec undeva si el e acasa, copiii tot la mama sunt...
Adevarul e ca la inceputul casniciei noastre a si venit primul copil, eu fiind acasa, si stateam la mama, faceam de toate in casa cu ajutorul mamei, iar el n-avea nimic de facut decat sa lucreze si sa se odihneasca. Insa intre timp am mers si eu la lucru, el se astepta in continuare sa fie servit. Si in plus, mi-era greu sa fiu tot pe locul 3, dupa prietenul si parintii lui...
din pacate,asa cum ai spus si tu,daca stati doar voi doi impreuna cateva zile,nu stiu cat de multe se vor schimba.
problema incepe de mult ,incepe atunci,la inceputul casniciei tale,cand tu ai ramas gravida si evident ca a trebuit sa stai acasa si sa te ocupi mai de tot.din pacate ai considerat ca nu trebuie sa il implici si pe el ,doar fiindca lucra.asta e probabil cea mai frecventa greseala,cea care duce la racire de cele mai multe ori.ideea e ca sunt lucruri pe care o familie trebuie sa le faca impreuna,atfel nu raman decat o mana de oameni care impart un spatiu locativ.
am prietene care stau acasa cu bebicii iar sotii lucreaza,vin chiar tarziu uneori,dar e regula ca seara,copilul e adormit,hranit,samd,de amandoi,ii fac baie impreuna,se joaca cu el.week end urile le petrec impreuna,ies cu copilul la joaca,isi impart treburile.
am vazut ca deja copii tai sunt mari dar nu vreau sa ma hazardez si sa spun ca e prea tarziu sa il mai implici,pentru ca niciodata nu incape loc de asa ceva.
poate ca tot ce trebuie sa faci este sa ceri..."ce ar fi sa mergem impreuna la cumparaturi?" si asa mai departe...
sau poti sa incerci sa il "zgandari" dar fara sa exagerezi,mai ales ca treaba cu gelozia e fragila(in loc sa se trezeasca,s-ar putea sa se culce de tot ca doar..."oricum se uita dupa altii").
incearca sa ii mai arunci si tu printre randuri chestii de genul "nu ti am zis ?astazi m-am intalnit cu X in parc,il mai tii minte,nu?.era si el cu copii.a fost dragut ,m-a ajutat,ba chiar m-a adus si acasa cu masina ca mi-era greu cu cei mici...sambata viitoare o sa mergem cu copii la tara la el,am vorbit"
nu stiu,incearca sa il trezesti cumva la realitate.nu pot sa cred ca un om se multumeste cu servici+acasa+stiri+o bere cu prietenul,mai ales cand are o sotie si doi copii asa frumosi.
fa-l sa isi puna niste semne de intrebare:ce trebuie sa faca un tata si un sot adevarat?
http://community.webshots.com/user/gabriela_s28