Viata in Germania (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Symaco,felicitari!!!!multa sanatate si numai bucurii cu Carla-rebecca!
te asteptam pe forum cu poze si povestea nasterii!!

voi ce ati facut weekend-ul asta?ati avut vreme buna?
noi am fost la soacra-mea la Bodensee,cu doua halte la sigrid26 ,la stuttgart dar...ce vreme infecta,nu va imaginati.
Prognoza pe saptamana asta nu trece de 16 grade si nu pot sa cred ca o sa-mi mai imbrac copilul in tricou anul asta

ce planuri aveti de Pastele ortodox?de 1 mai?

in legatura cu gradinitele,este cineva aici pe forum care a schimbat o gradinita?sau o scoala? care au fost motivele voastre? a mers bine?`eu am termin acum la 2 la o gradi,ma gandesc foarte serios sa-l mut pe marc din toamna de aici de unde e acum.
Din pacate acum am avantajul extraordinar ca gradinitza e gard in gard cu curtea mea,il vad de pe balcon,si practic pot sa-l dau peste gard dimineata -celelalte doua la care am posibilitatea sa-l mut sunt mai departe,una in in oras -si trebuie sa schimb 2 busuri,una in satul vecin,dar fara mijloc de transport,si cam departe de mers pe jos,macar o jumate de ora de pas alert.
Si eu intarzai si la asta de peste gard asa ca sunt intr-o mare dilema din punctul asta de vedere.
ok,va tin la curent.

va pup si o zi frumoasa foc!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Mamicuta Ancuta ,noi nu am schimbat gradinita pt ca sunt aproape multumita,fiica-mea a evoluat mult,zicem noi,e mult mai curajoasa si mai infipta ,,si-a facut prieteni,numai zic cit e de vorbareata,mama mia,tre'sa-i mai spun sa taca,imi creste capu'.Educatoarea pe care nu o indrageam eu 100%(am povestit de ea,cind cu pedeapsa)a plecat de o luna si ceva in concediu de maternitate si totul e ok.
Insa am vorbit cu o mamica care si-a mutat copila in alta gradinita,pur si simplu aici nu s-a putut adapta,plingea in fiecare dimineata(din sept pina in martie),era trista si pina isi revenea, venea ora de plecare.Mi-a zis ca avut o gramada de elterngäsprach cu educatoarele,cu directoarea ca sa-i acorde o atentie speciala dar nu s-a schimbat nimic,singura solutie a fost sa incerce alta gradinita,poate alt mediu,alte figuri .Culmea e ca fetita fusese si la cresa aproape 2 ani si probabil trecerea asta era grea.
Si aici vremea e nasoala,frig(acum cam 11-12°),nori,dusuri din cind in cind.De Pastele catolic am petrecut bine,cu prietenii si ar fi fost f bine daca nu ne-ar fi gonit ploaia.

Symaco ,felicitari,sa-ti traiasca fetitele.

Vreau sa intreb mamicile cu copii mai maricei,ati luat role?Daca da,de unde si cum sunt.Vreau sa mergem amindoua in parc cu rolele,eu am de vreo 4 ani si merg chiar f bine.
Am vazut la Aldi pt copii,incepind cu marimea 25 parca dar nu stiu cum sunt si tin sa-i iau de buna calitate,e prima pereche si tre'sa invete.
Va rog mult sa ma ajutati,as vrea sa-i fac o surpriza de Iepurasul ortodox ...daca mai avem timp.
Danke sehr!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

si noi ne-am simtit f bine, am facut ceva de voiam sa facem demult: nimic! am stat acasa cu totii impreuna si ne-am odihnit si am mancat, si ne-am plimbat cu biclele in juru blocului... a fost frumos si chiar ma bucur ca nu i-am mai carat iar pe cine stie unde dupa mine.
de Pastele ort. n-am nici un plan ca eu sunt sg. in casa de religia asta. si oricum zile libere nu avem asa ca... treburile zilnice.

Ancutza, nu stiu ce sa zic de gradi, nu ai carnet sa mergi cu masina? eu l-as duce totusi undeva unde ii e bine... dar nu stiu exact ce probl. ati avut voi asa ca ma abtin.
pupici1

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Symaco, felicitari, sa-ti traiasca fetita.

vikinga, multumesc pt. raspunsul detaliat . O sa vedem care sunt preturile si posibilitatile. Trebuie mai intai sa ne hotaram.

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Symaco, felicitari ptr fetita, multa sanatate si toate cele bune.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Noi am prins cele 3 ore cu soare simbata si am facut o plimbare printr-un parc romantic iar duminica am vazut IceAge 2 (haios, dar nu va duecti copii la el ).

De Pastele Ortodox voi merge simbata in biserica iar duminica probabil voi ciocni oau rosii cu o prietena romanca.

Care vreti programul de la biserica din Salzgitter, dati un sunet! Am fost de Florii si l-am aflat...

In rest ma omoara vremea si cautatul de servici!

-----------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, eu i-am luat Biancai anul trecut role de pe Flohmarkt si au fost aproape noi. Am dat 7 euro pe ele, iar din Aldi i-am luat genuchere, cotiere...casca avea. Anul trecut nu prea s-a atins de ele, dar am iesit simbata in parca si dupa 3 ture tinuta de ambele minute, si-a dat drumul singura. Cred ca inca de citeva ori daca am mai ieist, ar fi ok, Acum, sa vedem si cind, ca eu de Pastele Ortdox sunt in spital, asa ca........dupa.......

Aschiutza, noi tocmai ce venim de la ICE AGE 2 si Bianca e super incintata si ma intreaba, cind pot sa i-l cumpar, ca vrea sa-l mai vada Cred ca depinde si de copil si de varsta lui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hihi, Helbi, Bianca ta e mai curajoasa decit mine , ca mie mi-a sarit de vreo doua ori inima din loc si mai mai ca i-am sarit in brate sotului ...Io mi-am luat cadou de Paste jocul pe calculator si acu fugaresc veverituca pe toate coclaurile sa adune alune...

----------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Hihi, Helbi, Bianca ta e mai curajoasa decit mine , ca mie mi-a sarit de vreo doua ori inima din loc si mai mai ca i-am sarit in brate sotului ...Io mi-am luat cadou de Paste jocul pe calculator si acu fugaresc veverituca pe toate coclaurile sa adune alune...

----------

Sa stii ca-i curajoasa! Si eu m-am speriat un picutz la vreo 2 faze

Mai, si noi tot cu un joc defilam de Paste, dar unul pe TV cu Ursuletul Winnie. La "probat" in Toys er Us si e super incintata si in fiecare zi i-l roaga pe "iepuras" sa i-l aduca Si, pt ca e cuminte....o sa-l primeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by helbi

Alina, eu i-am luat Biancai anul trecut role de pe Flohmarkt si au fost aproape noi. Am dat 7 euro pe ele, iar din Aldi i-am luat genuchere, cotiere...casca avea. Anul trecut nu prea s-a atins de ele, dar am iesit simbata in parca si dupa 3 ture tinuta de ambele minute, si-a dat drumul singura. Cred ca inca de citeva ori daca am mai ieist, ar fi ok, Acum, sa vedem si cind, ca eu de Pastele Ortdox sunt in spital, asa ca........dupa.......

Andreia,
Multumesc ca mi-ai raspuns.Azi m-am enervat pe vremea asta mizerabila,frig,numai nori si ploaie asa ca am zis ca ii cumpar role cind se face vara!Daca s-o mai face...am mai asteptat eu intr-un an vara in Germania,si nu a mai venit .Am iesit azi cu bicicleta si ne-a prins ploaia .
Dar ce faci in spital?
Iti dorim multa sanatate!

Alina

Mergi la inceput