Viata in Germania (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

urez si eu Frohe Ostern, celor care sarbatoresc maine Pastele si La Multi Ani celor care au nume de flori.

Si mai transmit si felicitari lui Symaco care a nascut azi o mandrete de fetita.Bine ai venit pe lume Carla - Rebecca, sa ai parte de o viata frumoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Frohe Ostern celor care sarbatoresc miine!
Symaco, sa va traiasca printesa Carla Rebecca si sa va aduca numai bucurii, multa sanatate la amandoua, refacere rapida!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Symaco felicitari! Sa va traisca printesa! Sa fie mincacioasa si sa doarma bine nopatea si te asteptam cu drag sa ne povestesti. Si bininteles fara poze nu te primim:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Paste fericit celor care sarbatoresc azi!

Narcisa, La multi ani cu multe bucurii si tot ce-ti doresti! Aceeasi urare pt toti cei care azi sarbatoresc Floriile!

Symaco, sa-ti traiaca fetita si sa va aduca numai bucirii! Carla-Rebecca, bun venit, mult asanatate si noroc in viata!

We placut si..fara ploaie (ca la noi asa e)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Symaco sa iti traiasca fetita!!

la multi ani tuturor celor care au "Flori" in familie sau printre prieteni si Frohe Ostern pt cele care azi sarbatoresc Pastele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Fetelor, aveti vreuna idee cum se spune in germana Dreptul proprietatii intelectuale??

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by bozo

Fetelor, aveti vreuna idee cum se spune in germana Dreptul proprietatii intelectuale??

Laura si Tudor (29.09.2004)

geistiges Eigentumsrecht

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Multzam mult, Alina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ce de printese pe aici! mai faceti si baieti ca n-avem cu cien ne marita fetele:))
sym, sa-ti traiasca printesita si sa veti parte cu totii numai de bucurii!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Symaco,felicitari!!!!multa sanatate si numai bucurii cu Carla-rebecca!
te asteptam pe forum cu poze si povestea nasterii!!

voi ce ati facut weekend-ul asta?ati avut vreme buna?
noi am fost la soacra-mea la Bodensee,cu doua halte la sigrid26 ,la stuttgart dar...ce vreme infecta,nu va imaginati.
Prognoza pe saptamana asta nu trece de 16 grade si nu pot sa cred ca o sa-mi mai imbrac copilul in tricou anul asta

ce planuri aveti de Pastele ortodox?de 1 mai?

in legatura cu gradinitele,este cineva aici pe forum care a schimbat o gradinita?sau o scoala? care au fost motivele voastre? a mers bine?`eu am termin acum la 2 la o gradi,ma gandesc foarte serios sa-l mut pe marc din toamna de aici de unde e acum.
Din pacate acum am avantajul extraordinar ca gradinitza e gard in gard cu curtea mea,il vad de pe balcon,si practic pot sa-l dau peste gard dimineata -celelalte doua la care am posibilitatea sa-l mut sunt mai departe,una in in oras -si trebuie sa schimb 2 busuri,una in satul vecin,dar fara mijloc de transport,si cam departe de mers pe jos,macar o jumate de ora de pas alert.
Si eu intarzai si la asta de peste gard asa ca sunt intr-o mare dilema din punctul asta de vedere.
ok,va tin la curent.

va pup si o zi frumoasa foc!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput