Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu sunt la Raluca la servici si uzitez internetul, bite me Cuco!

Maddy te rog sa imi trimiti si mie numarul tau de telefon ca as vrea sa te sun pe 6 aprilie ca sa imi spui si mie ce si cum e cu cistografia asta, noi avem programare pe 7 si mai important cam ce cotizezi pe acolo in spital ca nu am nici cea mai mica idee cu privire la asa ceva si iar umflu lumea de bani si stric piata!

Deci cum ziceam, Cuco, cum iti shade acasa, ha? Am auzit ca v-at destrabalat pe aici pana la ora 9 juma, seara of course!

Ma apuc de munca!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, multumim pt interes....dupa cum ai putut vedea nu e cine stie ce aparitie, dar pentru noi conteaza mult!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, habar n-am daca e ok sau nu, dar ma gandesc ca e mai simplu sa pui legumele la congi si in ziua cu pricina sa fierbi un ou si sa-i iei galbenusul, mai ales ca mai mult de unul n-o sa manance prea curand.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

uite ca mai apucaram si noi sa trecem pe la cei mai frumosi bebelusi! Am inceput serviciul, piticania a ramas cu Fransoaz si se pare ca s-au distrat bine impreuna. Vad ca nu e traumatizata de separare (cred ca mai degraba io sunt aia cu traumele si cu culpabilizarile).

Acuma ca tot e weekend si ca tot ma simt suficient de vinovata ma gandii sa compensez oarecum si sa-i mai variez un pic meniul ca s-o fi saturat saraca de piure de morocov+dovlecel si de compot de pere. Am tot citit p'aici despre marul copt. Poate cineva sa ma invete si pe mine cum se face? scuze daca s-a mai zis. Merci!

alina, am citit despre problema ta cu alergia la laptele de vaca, am mai spus io pe aici mai demult, exista un test pentru asta, se numeste Diallertest. Sunt niste 'patchuri' ("timbre" autocolante) care se lipesc pe pielea bebelului si se lasa acolo 48h. Daca dupa 48h pielea se inroseste putin => alergie. Macar asa poti stii cu singuranta despre ce e vorba si actiona in consecinta.

Distractie placuta la intalnire, sa puneti si poze aci sa va mai invidiez un pic!

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, bafta la cisto!!! Sa iasa bine! Si mai arata-ti ! WOw, wow, ce de schimbari, asa, ca de primavara!!!
Carmi, ce bine ca i-a trecut zambaretului!!!
Ruxandra, si mie mi-ar place o bona ca a ta! Atentie sa nu ti-o fur!
Nanadana, cuscra, aseara am lipsit la dans! Da' mi-era un sooommmnnn!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, TOTI CAVALERI!!!
Fi-mea cred ca nu vrea sa manance acrisor, poate d-aia nu-i place marul deloc, sa caut niste mere dulci; voi aveti problema asta? si inca ceva, i-am amestecat si mar cu caisa si tot nu; dar parca era cam lesioasa caisa aia...la voi cu merg astea? ca trebuie s-o pacalesc azi, de 1 aprilie!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Poate poate vin si eu duminica dar procentul e cam mic!
dar nu inexistent!
Ideea e ca sotul e plecat din Bucuresti, poate doar sa se milostiveasca Ruxandra de mine si sa ma culeaga de pe drum!
Ca nu pot veni singura cu Ana in masina fiindca n-am scaun de masina si inca n-o pot pune la volan! sau pot?
Mai vad!
Anya, multumim inca o data! Cand mai mergem la resto, ai meniul asigurat, si tu si Anya cea mica!
iti recomand s-alegi si tu d-alea mai scumpe, scoici, animale marine, icre de manciuria, carne de strut, profiteroale!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,si mie imi convine intalneala maine la 14 ,dar asta doar in conditiile in care Ruxandra ma mai poate pescui si pe mine cu Mario,pe langa Miflore si Ana Bianca,tu cu ce mergi? Hai ca pun numarul meu pe adresa comuna si astept sa-mi dati un semnulet.Si inca ceva,voi luati bebici si carucioare,sau ce accesorii?

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Codru, ce frumos mananca Petra!!! Si ce frumos se sterge dupa, cu servetelul! Si mai si multumeste!
Marinela, si eu am avut candva "un touche de naf naf"! daca vad, iti zic!
Ioana, Miruna ti-a aratat usa? Dejaaaa?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Moki, putem sa te luam noi pe tine...no problem, doar ca nu mai e loc la noi in portbagaj de inca un carutz.
tu cum il iei pe Mario? cu marsupiu? de scoica ar fi loc in spate, daca vrei asa...eventual ne descurcam cu un singur carutz, cand obosesti de tinut in brate ti-l dam pe al nostru.

Mergi la inceput

asta inseamna sa intarziem si noi un pic, pana pe la 14...sofia,vera, ce spuneti? moki, voi nu puteti un pic mai devreme?

Mergi la inceput